Junioři v soubojích s Kolínem úspěšní na 50%

Jan Mynařík – Ne, 11/02/2007 – 14:14

V zápasech s aktuálně třetím Kolínem naši junioři potřebovali urvat nějaké body, aby na své momentálně čtvrté pozici v tabulce nejvyšší dorostenecké soutěži Kolín buďto předstihli nebo aspoň udrželi kontakt s vedoucí trojicí. Právě to druhé se podařilo díky finální dělbě bodů. Fotky.

Prostějov - Kolín 8:13 (5:7)

Jako tradičně vstoupili naši hráči na zápasu aktivně, dobrými útoky nahlodávali obranu soupeře a dařilo se jim i skórovat. Hra se postupně vyrovnávala, Kolín zpřesnil útoky i mušku a přesnými zásahy po našich chybách i z dálky převzali otěže zápasu a v poločase vedli již o 2 body. Druhý poločas se vyvíjel podobně jako konec toho prvního, Kolín stále předváděl vynikající střelbu, což i při naší dobré obraně stačilo k navyšování rozdílu a finálnímu výsledku 8:13.
Sestava a koše: Kadlecová 2, Smrček 2, Bednář 1, Sequensová 1, Vychodilová 1, Žáková 1, Čížek, Mucha

Prostějov - Kolín 10:6 (5:1)

Začátek druhého zápasu byl tomu prvnímu více než podobný, náš tým si dlouhými jednoduchými útoky se spolehlivým doskokem získal převahu a na rozdíl od prvního zápasu více střílel ze střední vzdálenosti. Tato účelná a pohledná hra společně s poctivou obranou vedla k naší převaze a velké množství střeleckých příležitostí přineslo i rozdíl ve skóre. Zároveň hosté nebyli v útoku úspěšní a ztratili i svou typickou organizaci hry, když jejich trenér někdy po desáté minutě zápasu zastavil svůj klasický permanentní tok hlasitých instrukcí. To vše vedlo k poločasovému výsledku 5:1 ve prospěch domácího týmu. Druhý poločas byl herně podobný prvnímu s tím rozdílem, že Kolín přece jenom zpřesnil střelbu a přidal i nějaké koše. Naše střelecká úspěšnost byla horší než v první půli, ale štěstí se do rukou našich střelců vrátilo právě ve chvíli, kdy se Kolín dostal ve skóre "na dostřel". To vedlo ke konečnému rozdílu o čtyři koše.
Sestava a koše: Kadlecová 3, Sequensová 3, Smrček 2, Bednář 1, Žáková 1, Čížek, Mucha, Vychodilová

i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i