Bod zůstal na cestě

Tereza Vychodilová – Ne, 25/02/2007 – 15:31

V sobotu 24.2. se vypravila nevelká skupina odvážných bojovníků na dlouhou cestu do Tábora. I když cesta probíhala bez problémů, už samotný dojezd se dal považovat za výhru. Bohužel za něj žádné body nebyly. Z Tábora vezeme 3 body za jednu výhru a jednu remízu, a taky fotky.

Po první náročné zkoušce přišla vzápětí další. Celá naše výprava se musela převléknout do dresů a naladit se do bojové nálady. Někomu to nedělalo větší problémy, ovšem něžnější polovině týmů (neboj Gábi, i tebe jsem započítala) se do toho moc nechtělo. Nakonec jsme ovšem zatnuly zuby a i tuhle část naší sobotní zkoušky jsme překonaly.

Tábor - Prostějov 12:17 (7:7)

V 10:00 jsme vyrazili do boje. Začalo rozcvičování, rozehřívání a poslední taktické pokyny. V 10:40 vše vypuklo. Chtěli jsme dát Táboru mírný náskok a proto jsme v první polovině poločasu prohrávali 4:1 – jasná součást taktiky :oD. Potom nás ale finta s náskokem přestala bavit a začali jsme hrát. Poločas byl 7:7. Druhý poločas jsme hru ještě nepatrně zlepšili a konečný výsledek byl 17:12 v náš prospěch.

Sestava a koše: Bednář 5, Konečný 4, Sequensová 3, Lešanská 2, Koldová 1, Krejčí 1, Uherka 1, Kadlecová 0

Tábor - Prostějov 12:12 (6:7)

Náš tým ovšem nebyl s hrou spokojený a chtěl Tábor v druhém zápase porazit o ještě větší bodový rozdíl. Pro některé z nás nastala dlouho očekávaná volná chvíle mezi zápasy, která sloužila k doplnění vyběhaných iontů a k načerpání sil do druhého zápasu. Opět začala předzápasová rozcvička a o chvíli později se ozval i hvizd rozhodčího. Další boj byl před námi. Ze začátku jsme o pár košů vedli a rozehraní Tábořané se nám drželi v patách. Do druhého poločasu jsme nastupovali za stavu 7:6 pro nás. Zápas probíhal v podobné atmosféře až do závěru, kdy si náš tým už tradičně svou situaci zkomplikoval. Asi 5 minut před koncem jsme prohrávali o 2 koše, dvě minuty před koncem to bylo o koš 1. A došlo také k prvnímu střídání. Situaci se vydal zachránit náš až do této chvíle pouze přihlížející trenér. Tím pádem jsem si já (po mém sebezvolení) mohla na zbývající 3 minuty vyzkoušet, jaké to je, nést tu obrovskou zodpovědnost trenéra. A povedlo se!! Pod mým vedením :oDD jsme uhráli remízu 12:12.

Sestava a koše: Bednář 3, Uherka 3, Kadlecová 1, Koldová 1, Konečný 1 (54. Mynařík), Krejčí 1, Lešanská 1, Sequensová 1

Někteří hráči to nesli špatně a proto jsme se museli během zpáteční cesty občerstvit a zlepšit si tak náladu. Naše výprava pořídila i fotky, na kterých si můžete prohlédnout hlavní aktéry táborské bitvy.

Komentář trenéra k zápasům: Ze čtyř marodů se nám vrátil Konečný, na druhou stranu onemocněl Snášel a v Táboře jsme nemohli počítat ani s Láhnerem a nejlepší střelkyní Faltýnkovou. V prvním zápase předváděli domácí zejména v prvním poločase vynikající úspěšnost střelby, která zase chyběla nám. Trpělivou hrou jsme zápas získali pro nás zejména několika slepenými koši po poločase. Druhý zápas začal zase lépe pro nás, kdy jsme vedli už 4:1, ale poté nás zcela zradila střelecká muška a přes přehršel dobře vypracovaných šancí jsme nebyli schopni dát koš, když nám chybělo i trochu toho štěstí. Celý tým poctivě makal a nenechal se zlomit, toho si cením. Za velmi dobrý výkon musím pochválit dorostence Bednáře, který se předvedl ve vynikajícím světle a ukázal, že je platným členem seniorského týmu. Výtku bych měl k výkonu rozhodčího, který méně pískal drobné prohřešky a hru tím příliš pouštěl, čímž utrpěla úroveň zápasů.

Stejně z toho výletu byl

Stejně z toho výletu byl nejlepší oběd!!!...Tak a je to! :o)

Gabča (bez ověření) – Ne, 25/02/2007 – 20:39

Jojo, tak velkou česnečku

Jojo, tak velkou česnečku jako tu tvoji jsem ještě neviděl :-)

Miňa

Jan Mynařík – Ne, 25/02/2007 – 23:58

Co máš z toho Miňo, já

Co máš z toho Miňo, já taky nééé, a to už jsem toho za svůj život snědla hodně!!! Obávám se, že i víc, než někteří za CELÝ svůj život. :o) Jo a mimochodem, pěknej článek Vyšulko! :o)...

Gabča (bez ověření) – Po, 26/02/2007 – 07:42

No my jsme měli štěstí,

No my jsme měli štěstí, že to pan řidič ubrzdil aspoň na cheeseburgera :-))) rozjel to moc hezky.........

Anet (bez ověření) – Po, 26/02/2007 – 14:29

Ubrzdil? :o)

A já myslela, že byl větší problém s rozjížděním!?! =o)...No nic, člověk není neomylný, ale také víme, že šuk je Drak, tak se nakonec radši i to auto umoudřilo!...!!!Respect!!!...=o)

Gabča (bez ověření) – Po, 26/02/2007 – 14:40

Valili jsme fakt pěkně,

Valili jsme fakt pěkně, až jsem měla strach, že se to auto rozsype:-)..brouku, máš už to icq?

Anet (bez ověření) – Po, 26/02/2007 – 18:32

"Chtěli jsme dát Táboru

"Chtěli jsme dát Táboru mírný náskok a proto jsme v první polovině poločasu prohrávali 4:1" --- Co to je za namachrovaný řeči??? Krčíte se na předposledním místě tabulky. Tak nechápu proč takové silácké řeči. Zduř

Boss (bez ověření) – Út, 27/02/2007 – 08:48

Ach jo, takhle to dopada,

Ach jo, takhle to dopada, kdyz nekdo nepozna nadsazku. Celej clanek je nadnesenej.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 27/02/2007 – 10:39

:o)

Jééé, on to fakt někdo nepochopil a vzal to vážně!!!Neuvěřitelné!! 1:0 pro tebe Vycho!!! :o)

Gabča (bez ověření) – Út, 27/02/2007 – 14:35

Miňa mezi střelci

Honziku, teď jsem se díval na tabulku střelců na svazovejch stránkách a dostal ses do ní... Člověk nastoupí na 6 minut do zápasu a hned je na 83. místě v tabulce, nevídané! :-)

Tom (bez ověření) – Čt, 01/03/2007 – 08:00

No jo, Dava chtel ze hriste,

No jo, Dava chtel ze hriste, tak jsem tam musel ja ;-) Ani nevim, jestli jsem vubec strilel :-D Asi jo, ale stalo to za h.... ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 01/03/2007 – 10:17

A pokud nestřílel tak

A pokud nestřílel tak aspoň párkrát naznačil:-))))

Anet (bez ověření) – Čt, 01/03/2007 – 21:18

To se tak strasne rvu do

To se tak strasne rvu do zakonceni? :-)

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 01/03/2007 – 22:11

Tak jsem konecne prihodil ty

Tak jsem konecne prihodil ty fotky ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 01/03/2007 – 22:10

Fotky

Mně se líbí třeba hned ta čtvrtá fotka!!! :o) :o) :o)

Gába (bez ověření) – Pá, 02/03/2007 – 14:25

Jojo, ruce tam maj pekne

Jojo, ruce tam maj pekne symetricky ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 02/03/2007 – 14:51
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i