Jako chobotničky - všechno napůl!

Martin Uherka – Po, 12/03/2007 – 15:19

Poslední kolo mělo rozhodnout o tom, jestli zbývající dva zápasy sezóny budou mířit ke hvězdám nebo do pr...opadliště dějin. Měli jsme už k dispozici horkou informaci, že Moravská Třebová jednou porazila Znojmo, takže i my museli alespoň dva body vybojovat. Fotky.

České Budějovice - Prostějov 10:6 (6:1)
V nové sestavě jsme do zápasu vstoupili naprosto špatně. Drtivá většina útoků končila chybnou přihrávkou v rukou soupeře nebo v autu (což je totéž). I když šest obdržených košů za poločas není moc, pořád to bylo o pět víc, než jsme dali my. Po poločasové poradě jsme se snažili zvrátit utkání v náš prospěch, ale dokázali jsme pouze snížit rozdíl o jeden koš. Za tento zápas chci pochválit Jitku Šťastnou, která mi svým výkonem utkvěla v paměti.
Koše a sestava: Kadlecová 3, Čížek, Šťastná, Vychodilová 1...Bednář, Jareš, Smrček, Sequensová, Tichý, Žáková

České Budějovice - Prostějov 9:13 (5:5)
S mírnou změnou rozestavení jsme začali zápas, který byl pro nás něco jako čtvrtfinále - buď, anebo... Tentokrát jsme vedli skoro celý zápas, ale domácí, hrající v pohodě i s náhradníky, trestali naše chyby a v poločase drželi remízu. Hodně tomu přispělo i naše zahazování šancí. Jen dvojtaktů jsme nedali asi patnáct (!!!). I tak jsme nakonec odskočili na několikakošový rozdíl a získali tak i přes závěrečné nasazení Budějovických velmi cenné dva body. A to se vyplatí!
Koše a sestava: Bednář, Kadlecová 3, Čížek, Sequensová, Vychodilová 2, Smrček 1 ...Šťastná, Tichý

Tradičně zmíním (pokolikáté už letos?) naše bídné zakončení. Kolega Zdeněk dělal stručnou statistiku a v kolonce Tutovky bylo čárek, že byste je nespočítali. Nám se to nakonec povedlo, ale radost jsme neměli... I když dokážeme hrát se silnými soupeři vyrovnaně, ubránit jejich nejlepší hráče a vytvořit si jasné šance, naše neschopnost v zakončení nás provází od začátku ligy a už to není náhoda nebo dočasná smůla. Uvidíme, jestli dokážeme naše kvality ve zbývající části sezóny. Ale pozitiva mám taky: našel jsem dobrou základní sestavu, všichni hráči jsou schopní a ochotní zakončovat (což se nedalo říct na začátku sezóny). A po několikaminutové psychické masáži dokonce většina začne makat na vyšší obrátky. Takže zas tak špatně na tom nejsme :). Těšte se na nás...

Mozna jsem natvrdlej, ale

Mozna jsem natvrdlej, ale proc chobotnicky? A co maj napul? :-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 12/03/2007 – 16:10

film

chobotnice z druhého patra (tuším 2. díl veselé vánoce přejí chobotnice), kdy chobotničky rozvádějícím se manželům všechno rozpůlili, protože ti se večer hádali, že všechno si rodělí přesně napůl. Ty neznáš českou klasiku dětských let??

mauh (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 17:04

No jo vlastne. Znam, ale

No jo vlastne. Znam, ale nejak mi to nedoslo ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 12/03/2007 – 17:07

?

mino a co clanek o nas?

Z11

a iva pry pripravuje clanek o sobotni party

Anonym (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 19:39

Clanek samozrejme uz

Clanek samozrejme uz existuje, kdyby jsi se lip podival ;-) Priste ho muze pripravit ty, at v tom nejsme se Sukem sami (+ Vychoska za Tabor).

Miňa

Jan Mynařík – Po, 12/03/2007 – 19:52

Iva přísahala, že nic

Iva přísahala, že nic neřekne, jinak by jsme na ni práskli, co všechno vyváděla....:-))))

Anet (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 22:21

hm-hm

No, jak to tady tak pozoruji, tak jsem docela ráda, že jsme zůstali na Sokolovně a "šli" spát! :o) :o) :o)

Gába (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 22:27

Anet, nic jsem

Anet, nic jsem neslíbila(nebo si to aspoń nepamatuju), ale není to špatný nápad nechat si některé věci pro sebe:))). A kdyby někdo něco přece jen vykecal, tak mu nevěřte-byl přece opilý nebo tam nebyl (jiná možnost neexistuje!)

klubkovlny (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 23:31
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i