Karavana do Českých Budějovic, vlastně Třeboně

Jan Mynařík – Po, 12/03/2007 – 14:27

S úmyslem zamíchat sestavou jsme jeli na dvojutkání posledního kola základní časti do Třeboně, kde České Budějovice hrají svá domácí extraligová utkání. Sobotní zápasy již nemohly změnit nic na naší předposlední příčce v České korfbalové extralize.

Do jižních Čech jsme uspořádali velkou výpravu čtyř aut, jeli jsme dohromady seniorský i dorostenecký tým, který v neděli hrál o postupové příčky do play-off. Byl z toho takový poetický víkend za krásného prosluněného počasí ;-) Fotky.

České Budějovice - Prostějov 18:10 (12:7)

Se sestavou, která tady tuto sezónu ještě zaručeně nebyla, jsme zahájili první zápas. Přestože jsme začali poměrně dobře v obraně, soupeř byl se svou dokonale týmově pojatou předobranou lepší a naše útočné snahy vycházely naprázdno, navíc často končily pokaženou přihrávkou. Důsledkem bylo výrazné vedení domácích a žádný vstřelený koš na naší straně. Postupně se čtyřky sehrávaly a naše útočná aktivita se lepšila, zejména po poločase. Začali jsme ale dělat velké chyby v obraně, které Budějovičtí nemilosrdně trestali. Závěrečné skóre pak dostatečně vypovídá o zápase. Pozitivem byl návrat Martina Šnévajse po vleklém zranění kotníku, který ukázal, že na rychlosti v útoku a nepříjemnosti v obraně nic neztratil.

Sestava a koše: Faltýnková 2, Kadlecová 2 (43. Sequensová), Konečný 2, Uherka 2, Bednář 1, Svobodová 1, Lešanská, Šnévajs

České Budějovice - Prostějov 15:12 (7:8)

Do druhého zápasu dostali příležitost hráči z lavičky, sestavu jsme znovu obměnili a byli jsme to my, kdo se ujal vedení. Náš náskok se postupně rozrostl až na 4:1. Pak začali domácí rozdíl stahovat, ale až do poločasu jsme si udrželi vedení. Druhý poločas viděl přetahování se o skóre, nejdříve náš náskok stahovali domácí, my znovu odskočili. Pak se karta obrátila, za vyrovnaného stavu 9:9 se trefily Budějovice a my začali stahovat. Pro oživení hry jsme vystřídali polovinu jedné čtveřice, což pomohlo k vyrovnání hry. Po neproměnění vyložené šance na vyrovnání v podobě dvojtaktu nám následným košem domácí odskočili na rozdíl dvou košů. Následující taktický vabank v obraně s cílem získat co nejdříve míč a založit útok dokázali Budějovice potrestat.

Sestava a koše: Šnévajs 4, Láhner 3, Faltýnková 2, Lešanská 1, Snášel 1 (44. Bednář), Uherka 1, Sequensová (44. Kadlecová), Svobodová

Obě utkání byla odehrána velmi korektně, počet volných hodů či penalt se dal spočítat na prstech dvou rukou. K tomu přispěly i výkony rozhodčích Dufka a Minarčíka, patrně nejlepší pískání našich zápasů v této sezóně.

jojo

a nejlepší poezie byla ta vaše večer :))

Martin Uherka – Po, 12/03/2007 – 15:24

Komentář tohoto ražení

Komentář tohoto ražení jsem čekal, jenom jsem nevěděl, za jak dlouho přijde. Bylo to hóooodně brzo ;-) Asi to byla opravdu unikátní událost :-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 12/03/2007 – 16:09

Bylo to dost

Bylo to dost unikátní:)!Ještě teď se nemůžu zbavit myšlenky, že některé absurdní věci jsou moc veselé.... Ale fakt nevím, jak by to dopadlo, kdybych vás nehlídala:))
PS: Mino, nechápu, jak jsi mi dokázal spravit ten spacák:)! Fakt dík.

klubkovlny (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 17:10

Mozna se mi to podarilo diky

Mozna se mi to podarilo diky tomu, ze jsem proste talent ;-) Mozna jsem byl take nejmene ovlivnen ..... prubehem vecera :-D

Miňa

Jan Mynařík – Po, 12/03/2007 – 17:22

cexm

ty si ňákej rychlej, panáčku !

mauh (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 17:24

.

poslední větou 2.odstavce si miňa o takový komentář přímo řekl. A jestli ten spacák spravoval v noci, tak to určitě nechápe ani on :)

mauh (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 17:23

Jojo, vim, ze jsem si o to

Jojo, vim, ze jsem si o to rekl, byl to zamer ;-) "Opravu" toho spacaku jsem schopen zopakovat. Vim, v cem byla ta finta :-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 12/03/2007 – 17:59

finta?

Beztak koupils novej a rychle to vyměnil :)))

Martin Uherka – Po, 12/03/2007 – 18:12

Nechápu, co si představuje

Nechápu, co si představuje trenér dorostenců pod opravou spacáku:) I když to zní neuvěřitelně, Miňa opravdu nový spacák nekoupil, ale použil fintu, kterou si (pochopitelně!) absolutně nevybavuji. Z čehož vyplývá, že ten spacák mohu použít pouze za Minovi asistence:))

klubkovlny (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 18:33

.

Miňa je evidentně zkušenej :))
Ale to není Tvoje první porucha na spacáku, pokud se dobře pamatuju, že? A zase v noci, jako na potvoru...

Martin Uherka – Po, 12/03/2007 – 18:53

Ale to už jinde jsme

No coment, Suku!

klubkovlny (bez ověření) – Po, 12/03/2007 – 23:39
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i