Úspěšné vkročení do seniorské extraligy

Tereza Vychodilová – Ne, 07/10/2007 – 22:24

První říjnovou neděli se konalo premiérové vystoupení seniorského týmu SK RG Prostějov v nejvyšší české korfbalové soutěži. Soupeřem pro toto kolo se stal nováček z Moravské Třebové. V hale Reálného gymnázia se odehrála dvě utkání, ve 14:30 a v 16:30. Prostějovské družstvo se muselo tento víkend obejít bez tří opor základní sestavy, ale i přesto svůj vstup do sezony zvládlo. Fotky!

SK RG Prostějov – KC Moravská Třebová 17:8 (9:2)
Do prvního zápasu vstoupili domácí poměrně přesvědčivě, proměňovali své šance a i přes nátlakovou obranu soupeře vedli v poločase rozdílem 7 košů - 9:2. V druhé polovině této bitvy se do hry prostějovského týmu vloudilo několik nepřesných přihrávek, nevynucených chyb a útočných faulů, díky kterým dostali hráči Třebové možnost zlepšit skóre. Své šance využívali hlavně při střelách z dálky, ale ani ty jim k vítězství nepomohly. První klání tedy skončilo 17:8 v náš prospěch.
Sestava a koše: Láhner 4, Faltýnková 3, Snášel 3, Bednář 2, Schönfeldová 2, Lešanská 1, Svobodová 1, Šnévajs 1

SK RG Prostějov – KC Moravská Třebová 15:11 (9:6)
Ze začátku druhého zápasu se podařilo prostějovskému celku odskočit na rozdíl několika košů, ale poté nastal obrat ve hře. Domácí přestali dávat vyložené šance. Hostující hráči tohoto zaváhání využili a začali se dotahovat a opět dostávat do hry. V poločase přišlo pár rad a napomenutí ze strany trenéra, ale i přes ně se do druhé poloviny tohoto utkání naše hra nezlepšila. Soupeř se stále držel v závěsu, naštěstí se mu však nepodařilo dostat se do vedení. Celkově byl tento zápas ze strany domácích slabší, ale i tak vedl k vítězství 15:11.
Sestava a koše: Bednář 6, Lešanská 3, Snášel 3, Láhner 2, Šnévajs 1, Faltýnková, Schönfeldová, Svobodová

6 bodu

mame 6 bodu a hotovo a urcite je to duvod k tomu byt happy!!!nic neni zadarmo a tohle sme vybojovali a zvladli, takze jen tak dal....
pristi tyden dalsi body s budejovicema

a vy mrdky zraneny dejte se dohromady!!!

Z23 (bez ověření) – Po, 08/10/2007 – 10:56

Zdendo ...

na Budějky budeme snad fit, že jo Dave:-)

Jana Uherková – Po, 08/10/2007 – 14:14

Presne tak, 6 bodu je

Presne tak, 6 bodu je doma!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 08/10/2007 – 16:09

2.místo

Nezapomínejte na průběžné druhé místo v tabulce :)). Tak se snažme, aby to podobně bylo i na konci března...

Martin Uherka – Po, 08/10/2007 – 18:07

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 08/10/2007 – 23:55
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i