Dorostenci poprvé na palubovce soupeře

Jana Uherková – Ne, 14/10/2007 – 21:19

V neděli 14.10. vyjel dorostenecký tým odehrát svá utkání 3. kola ČDKE do Znojma. Musíme si přiznat, že jsme neočekávali zápasy, ve kterých by rozhodovaly poslední vteřiny ... přesto jsme se nechtěli vzdát bez boje. Fotky!

Od prvního hvizdu málo zkušeného rozhodčího bylo jasné, kdo je na hřišti lepším týmem. Znojemští hráči a hráčky bez větších problémů proměňovali své šance a podle konečného skóre prvního zápasu 26:5 (v poločase 11:2) je patrné, že jsme jen těžko na dobrou techniku střelby a uvolnění hledali adekvátní odpověď. Nemůžeme však utkání považovat za vyloženě nepovedené. I na naší straně bylo vidět pár hezkých akcí. Za zmínku určitě stojí první koš druhého poločasu, kdy Katka Zelinková nahrála z hřiště Janče Vyroubalové na dvojtakt a ta ho nekompromisně proměnila. Jen kdybychom nekazili tolik přihrávek …

Podle konečného výsledku druhého utkání (21:4, v poločase 11:3) by se mohlo zdát, že druhý zápas byl kopií toho prvního. Zdání však klame. Zásadní změny provedené v sestavě prostějovského týmu přinesly do hry nový náboj a kolektivní hra, kterou prostějovští kluci a holky předváděli – hlavně v prvním poločase, byl opravdu korfbal. Ještě pár minut před koncem první půle svítilo na tabuli příznivé skóre 8:3. Škoda jen, že šance, které jsme si vypracovali, jsme neproměňovali.

Sestava a koše 1. zápasu: Sequensová 2, Borsiczká, Vychodilová a Vyroubalová 1, Kaprál, Lužný, Osman, Planičková, Tichý, Trval, Walter, Zelinková.
Sestava a koše 2. zápasu: Vychodilová 2, Planičková a Walter 1, Borsiczká, Kaprál, Lužný, Osman, Sequensová, Tichý, Vyroubalová, Walter, Zelinková.

Bližší informace k výpravě z pohledu hráčky a reportérky vám co nejdříve přinese Tereza Vychodilová ... těšte se!

vydržte!

děcka, nedívejte se zatím tolik na výsledky, ale na předváděnou hru. je vás šest a šest nadějných hráček a hráčů a můžete ještě hodně dokázat nejen v dorostenecké extralize. koše přijdou, s nimi vítězství a my u toho budeme s vámi!

mauh (bez ověření) – Ne, 14/10/2007 – 22:51

...

to prijde nebojte, kazdy i ten nejlepsi na zacatku prohraval...

chce to trpelivost a drinu:-)

Z23 (bez ověření) – Po, 15/10/2007 – 08:44

nemám mobil...

chtěl bych popřát oběma Terkám vše nejlepší k jejich dnešnímu svátku...ať se Vám oběma moc daří jak ve škole tak v korfbalu a hlavně v životě...

bednik (bez ověření) – Po, 15/10/2007 – 15:00

Dekuji ! ;)

Děkuji moc za přání!;)

Sekva (bez ověření) – Út, 16/10/2007 – 10:23

ted na to koukám...je to

ted na to koukám...je to tam dvakrát...no co už...stěžovat si budu tomu vysokýmu typkovi v pátek na tréninku. p.s. přijde tam ještě někdy že?:-)

bednik (bez ověření) – Po, 15/10/2007 – 15:02

Tak uz jenom jednou :-) Ja

Tak uz jenom jednou :-) Ja totiz muzu mazat :-D

Miňa

Jan Mynařík – Po, 15/10/2007 – 15:07

Díky...tak má vypadat

Díky...tak má vypadat starostlivej správce:-)

Ondra (bez ověření) – Út, 16/10/2007 – 09:57

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 18/10/2007 – 20:59
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i