Áčko završilo rok 2007 v Brně

Jan Mynařík – Ne, 16/12/2007 – 18:50

Náš první seniorský tým zakončil první polovinu České korfbalové extraligy dvojzápasem pátého kola. Hráli jsme v sobotu 15. prosince v nové domácí hale družstva VSK VUT Brno, která je svým povrchem i prostředím v českém korfbalu unikátní. Fotky!

VSK VUT Brno - SK RG Prostějov 12:8 (5:4)

Zápas začal velmi vyrovnaně a vyznačoval se naší velmi dobrou obranou, na kterou soupeř nenacházel dostatečné zbraně, a my získávali míče většinou po jedné střele Brna. Ale i to stačilo k tomu, aby domácí dávali koše. Naše útoky byly naopak dlouhé se spoustou střel, ale stejně jako v minulých kolech jsme ztroskotali na neproměňování šancí. Přesto stav skóre v poločase sliboval v druhé půli zajímavý zápas. Po přestávce jsme pokračovali ve stejné hře, ale stejně jsme nebyli schopni vstřelit více košů. Naopak soupeři se dařilo více a zápas dovedl do vítězného konce.
Sestava a koše: Faltýnková 2, Konečný 2, Koldová 1, Láhner 1, Šnévajs 1, Uherka 1, Lešanská, Svobodová

VSK VUT Brno - SK RG Prostějov 21:11 (11:6)

Odveta se pak nesla v podobném duchu jako úvodní zápas, ale tentokrát bylo Brno v proměňování ještě úspěšnější. Když jsme pak o přestávce prohrávali o pět košů, došlo na střídání a do hry se dostali dorostenci Sequensová a Tichý. Soupeř přidal ještě nějaké koše a o výsledku bylo rozhodnuto. To vedlo k polevení v koncentraci a dalším obdrženým košům. V rámci šetření sil hráčů základní sestavy se pak do hry dostal třináct minut před koncem i Mynařík.
Sestava a koše: Faltýnková 4, Uherka 3, Koldová 2, Láhner 1 (47. Mynařík), Šnévajs 1, Konečný (31. Tichý), Lešanská (31. Sequensová), Svobodová

Slovo trenéra: "Zápas a půl jsme hráli dobře, ale pořád nás trápí nízká produktivita stejně jako v předcházejících kolech. Přestože se námi předváděný korfbal posunul oproti minulé sezoně o kus dál, naše dobře vypracované šance neproměňujeme v dostatečné míře, což nás psychicky sráží. Věřím, že pokud se nám podaří dostat se do správné herní pohody, jsme schopni získávat body v každém kole."

Fotky budou!

... Brasule na nich pracuje. Diky, Zdendo!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 17/12/2007 – 00:35

Fotky budou brzo

Fotky budou brzo - přesněji, mám v plánu dokončit je dnes, tj. v pondělí, večer budou putovat ode mě. Není zač - mě to baví ... :-)
Z.

Brácha (bez ověření) – Po, 17/12/2007 – 07:51

Už se těším na

Už se těším na fotky!
Taky jste si všimli, že fotografický záznam se též posunul o kus dál? :)
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Po, 17/12/2007 – 11:28

V jakem smyslu? Miňa

V jakem smyslu?

Miňa

Jan Mynařík – Po, 17/12/2007 – 13:58

No přece ke Zdendovi!

No přece ke Zdendovi! :))
J.M.

XiaoXin (bez ověření) – Po, 17/12/2007 – 18:04

Fotky

Bohužel musím konstatovat, že fotky budou nakonec o něco málo horší, než to původně vypadalo (málo světla) Ten výborný Dornfelder po mé pravici sice výsledek o něco přeci jen vylepšuje, ovšem vy to budete patrně vidět z jiného úhlu :-D. Koneckonců ale posuďte sami ;-)
Z.

brácha (bez ověření) – Po, 17/12/2007 – 23:59

Brácho, kdo někdy měl tu

Brácho,
kdo někdy měl tu čest fotit v hale (a neměl k dispozici ani profi vybavení), tak ví, že ty fotky jsou na ty sviňské podmínky dost dobré!
Kromě toho korfbalisti jsou tak zatraceně rychlí, že by stejně byli trochu rozmazaní ;-) navzdory všem úpravám.
Posouzeno a můj úhel pohledu je evidentně + (pozitivní).
Jana M.

XiaoXin (bez ověření) – Út, 18/12/2007 – 09:40

to je fakt

To je fakt, hala není nejlepší prostředí pro focení (děkuji)... a s tím, že jsou rychlí je to taky pravda. Významně na ně vždycky pomrkávám, že fotím, ale nezastaví se a nezastaví ......Ale já to mám - poprosím MIňu, aby jim na příští focení dal handicap ;-) na každou nohu přivázat tak 20kg závaží (soupeřům možná 30kg, aby si nemysleli, že je šidíme). A to by byly fotky ! ;-)

brácha (bez ověření) – Út, 18/12/2007 – 09:47

Pokud je problemem rychlost,

Pokud je problemem rychlost, tak bude stacit, abych nastoupil ja, a nebudes s ni mit problem, pokud budes fotit me :-D

Miňa

Jan Mynařík – Út, 18/12/2007 – 10:00

Anebo

Miňo, ono to až tak jak píšeš nebude. Je mi líto, ale taky se mi tam rozmazával, stejně jako ostatní :-))) Možná bych tam mohl nastoupit já, jako 9., téměř nehrající hráč, a běhal s foťákem kolem vás, to by byly fotky ! :-D

brácha (bez ověření) – Út, 18/12/2007 – 14:52

AKTUALIZOVÁNO: FOTKY!

Jan Mynařík – Út, 18/12/2007 – 01:58

Další fotky

Jana Uherková – Pá, 21/12/2007 – 21:52
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i