DOS-WK: V lize se nedaří

Jan Mynařík – Čt, 24/01/2008 – 00:23

Prvnímu týmu z Enschede se nedaří a zatím je v lize poslední. Dárek, který jsme posílali DOS-WK z MS v Brně, se líbil. A za tři roky bude náš spřátelený klub slavit sto let. Čtěte dál!

Níže je kompletní znění dopisu spolu se snahou o překlad:


Dear Jan,

Again I have to apologize for my late reaction; I want to assure you that it isn’t a lack of interest. I simply couldn’t find the time to write an e-mail other than a quick note.

Znovu se musím omluvit za pozdní reakci. Chtěl bych Vás ujistit, že to není z nedostatku zájmu. Jednoduše jsem nemohl najít dostatek času na to, abych napsal něco víc než jen rychlou odpověď.

So let’s start where we left in November, in November our team started with the indoor league. With no outdoor victories in the top league we didn’t know what we could expect in the second highest division (hoofdklasse). The first match was our first victory this seasons and unfortunately also our last, after 8 matches we only have 2 points. We are last in the Hoofdklasse and there is a gap of 6 points with a position to prevent relegation.

Začněme tam, kde jsme v listopadu skončili. Právě v listopadu začala pro náš tým halová sezóna. Bez jediného vítězství v nejvyšší venkovní soutěži jsme nevěděli, co můžeme čekat v druhé nejvyšší halové soutěži (Hoofdklasse). První zápas byl náš první vítězný, ale bohužel dosud také náš poslední. Po 8 zápasech máme pouze 2 body. V Hoofdklasse jsme poslední a na pozici, která zaručuje udržení v soutěži, ztrácíme 6 bodů.

Of course we are doing the best we can to prevent it, but it will be hard. Most important is that we keep having fun in playing korfball. The last few months we were very busy with our plans for the future, part of those plans are our 100th anniversary in the seasons 2010-2011.

Samozřejmě uděláme vše, co bude v našich silách, abychom zabránili sestupu, ale bude to těžké. Nejdůležitější je, abychom se korfbalem dál bavili. Několik posledních měsíců jsme byli hodně zaměstnáni přípravami našich plánů pro budoucnost, jejich součástí je i sté výročí klubu v sezóně 2010/2011.

Just thinking out loud; it may be a perfect anniversary event for a visit of our youth member to your club and vice versa. It can be something to think about.

Když o tom tak přemýšlím, vzájemná návštěva našich mladých členů (našich v Prostějově a vašich u nás) by byla perfektní součástí oslav výročí. Rozhodně je to něco, o čem stojí za to přemýšlet.

In November I’ve seen a lot of the world championship in Brno, the live internet broadcast was really fantastic. I’ve seen some very nice games. After the tournament we received a very nice drawing and a bottle of Becherovka form out German international Andre Heppner. I would like to thank you for these presents, we enjoyed receiving them.

V listopadu jsem viděl hodně korfbalu na Mistrovství světa, živé internetové vysílání bylo opravdu fantastické a shlédl jsem spoustu velmi pěkných zápasů. Po konci mistrovství jsme od vás dostali hezký obrázek a láhev Becherovky, obojí posláno přes našeho hráče, německého reprezentanta Andre Heppnera. Chtěl bych za tyto dárky poděkovat, opravdu se nám líbily.

In December I paid a last minute visit to your country, we stayed in Vysoka Stola near Karlovy Vary. It was a very pleasant stay, we are thinking of going back this summer, when we do so I’ll let you know so we can arrange a meeting in Prostejov.

V prosinci jsem pak na poslední chvíli navštívil vaši zemi, byli jsme ve Vysoké Štole blízko Karlových Varů. Byl to velmi příjemný pobyt, uvažujeme o tom, že se tam znovu podíváme v létě. Jestli k tomu dojde, dám ti vědět a mohli bychom se potkat v Prostějově.

Next week you’re visiting the Netherlands for a youth tournament in Apeldoorn, I think it’s possible to meet each other; I’m looking forward to it!

Příští týden jedeš do Holandska podívat se na juniorský turnaj, myslím, že je možné, abychom se potkali. Těším se na to!

Regards,

Marcel

Kategorie:
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i