Pořádný příděl od lídra extraligy

Jan Mynařík – Po, 18/02/2008 – 01:09

V sobotu 16.2. jsme chtěli využít lepší herní pohody, kterou jsme získali v druhém utkání v Českých Budějovicích, a potrápit Znojmo. Soupeř však dorazil na Hanou s dobře seřízenou muškou a divákům ve sportovní hale Reálného gymnázia a základní školy města Prostějova ukázal, jak vypadají útočné orgie. Bohužel to bylo na náš účet. Fotky!

SK RG Prostějov - TJ Znojmo MS YMCA 7:19 (4:8)

Do zápasu jsme šli s úmyslem zahrát vyrovnanou partii, ale věděli jsme, že proti vedoucímu družstvu tabulky to budeme mít těžké. Zatímco nám kombinace přece jenom trochu vázla proti vysunuté obraně hostí, Znojmo si nahrávalo rychle a přesně a snadno se dostávalo do střeleckých pozic. Když jsme pak několika chybami v obraně darovali Znojmu penalty i volné hody, obojí stoprocentně proměněné, odskočil soupeř na čtyřkošový poločasový rozdíl. Když jsme pak kolem čtyřicáté minuty darovali hostům několik laciných košů hrubými individuálními chybami v obraně v blízkosti koše, bylo definitivně rozhodnuto. A jak to v zápasech se Znojmem bývá ... když získají náskok, začnou hrát víc uvolněně a úspěšnost roste. Problémem našeho týmu však nebylo obdržených 19 košů, ale pouze sedm vstřelených.
Sestava a koše: Faltýnková 2, Koldová 2, Konečný 1 (31. Bednář), Šnévajs 1, Uherka M. 1, Láhner, Sequensová (31. Lešanská), Schönfeldová

SK RG Prostějov - TJ Znojmo MS YMCA 15:30 (5:13)

Do druhého zápasu jsme zamíchali sestavou, aby došlo k jistému oživení naší útočné hry, ale vstup do utkání byl ještě horší než v prvním případě a rychle jsme výrazně prohrávali. Po přestávce došlo k několika chtěným i nechtěným střídaním, což bohužel vedlo k problémům v útočné kombinaci jedné naší čtyřky. Znojmu se v tomto utkání opravdu hodně střelecky dařilo z dálky a společně s koši po našich obranných chybách se upnulo k dosažení třicetibodové hranice. Přes veškeré pokyny z lavičky tomu naše obrana nekladla až zas takové překážky, hráči si "užívali" bezstarostný útok a diváci tak mohli vidět v druhém poločase spoustu košů na obou stranách.
Sestava a koše: Konečný 4, Faltýnková 3, Uherka M. 3, Šnévajs 2 (45. Snášel), Koldová 1 (31. Svobodová), Láhner 1, Lešanská 1, Sequensová (35. Schönfeldová)

Slovo trenéra: Znojmu nezbývá k výsledku a předvedené hře než jen pogratulovat, bohužel jsme v některých fázích zápasů dokázali soupeři svými chybami ještě pomáhat. Proti jihomoravanům to bylo v útoku opravdu těžké, Znojmo je v extralize jediný tým, s kterým máme tak výrazné kombinační problémy. Doufám, že se do příštího kola v Kolíně otřepeme a podáme dobrý výkon.

AKTUALIZOVANO: Fotky!

AKTUALIZOVANO: Pridany fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 19/02/2008 – 21:57
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i