Proti Znojmu přece jen nadějně

Tereza Vychodilová – Ne, 24/02/2008 – 23:32

V sobotu 23.2. jsme odehráli další kolo dorostenecké extraligy s týmem Znojma. Před začátkem jsem si říkala, že bez vtipných zážitků z cesty nebude o čem psát. Ovšem chyba lávky. Nejdřív si to šinu autem od pošty směrem ke škole a z Brněnské se řití pán na kole, pár let před smrtí.... Fotky ze zápasů!

Málem jsem mu to čekání urychlila, protože jsem si říkala, on zastaví, on už zastaví, teď už určitě zabrzdí, další chyba lávky, nakonec jsem se mu vyhýbala až v protisměru. Lehce otřesena jsem pokračovala ve své spanilé krasojízdě. Ocitla jsem se až na Tylovce a bláhově jsem si myslela, že odbočím na Studentskou. Nemusím snad zdůrazňovat, že jsem se zase spletla. Přesně uprostřed této nedlouhé neširoké ulice seděla v autě babizna-opravdu tu paní tak musím nazvat, protože to se nedá, a myslela si, že ji tím autem asi přeletím.

Lehce rozhozena jsem dojela ke škole, otevřu dveře a co to nevidím za davy?! Jaksi jsem počítala s tím, že nejdou na naše zápasy, ale nadějě umírá poslední. A opět ta lávka. V hale se hrál turnaj v sálové kopané! A hrál, a hrál, a hrál a bylo půl čtvrté, čas, kdy jsme měli začínat, a děti pořád hrály, až pět minut po půl se konečně uvolnila plocha a my se mohli jít aspoň trošku rozcvičit! V sobotu jsme ale měli ještě jeden problém – náš kapitán, kterého tímto zdravím, byl někde na území Rakouska a nemohl nás jako správná hlava týmu podpořit!! Napsal nám dopis, který nám slečna trenérka před začátkem přečetla, dostali jsme od něj pár rad, Honza jmenoval i nového kapitána – kapitánku, zašeptali jsme si Dáme jim na prdel, protože řvát se to nehodí :o)), zopakovali jsme si pozdravy, které jsem nakonec stejně spletla a šlo se na to.

SK RG Prostějov – TJ Znojmo MS YMCA 7:24 (2:13)

První zápas jsme nastoupili ještě plní sil a v dobrém rozpoložení. Snažili jsme se držet v útoku co nejdéle míč, nedostávat zbytečné koše, zlepšit přihrávky a trochu zaučit naše nejmladší, které musím pochválit, protože se zápas od zápasu neskutečně zlepšují. Nejsem si jistá, jak moc se nám to povedlo, ale vůli jsme opravdu měli. Poločasový výsledek nic moc, ale my máme za 10 košů slíbenou zmrzku a zrovna v sobotu jsme na ni měli takovou chuť, že jsme se k osudné metě nebezpečně přiblížili! Janča už skoro otvírala peněženku :o)). Nakonec jsme košů zvládli jenom sedm a museli jsme si nechat zajít chuť.
Sestava a koše: Sequensová 3, Kadlecová 2, Sochor 1, Zverec 1, Borsiczká, Planičková, Vychodilová, Lužný, Marek, Ondrouch, Osman

SK RG Prostějov – TJ Znojmo MS YMCA 5:22 (1:10)

Už trochu unavení jsme vstoupili do druhého utkání, ale motivace pořád platila. Našimi největšími chybami byly staré známé přihrávky, špatné uvolnění, nedostatečná koncentrace v obraně a z toho plynoucí zbytečné koše po dvojtaktu. Ale musím tady zmínit, že se naše hra zlepšila a chvílemi vypadala jako korfbal. A ještě musím zpátky přivítat Gábu, na kterou jsme se už dlouho těšili a která přežila svůj vstup bez ztráty desítky :o)!
Sestava a koše: Sequensová 2, Kadlecová 1, Vychodilová 1, Lužný 1, Borsiczká, Planičková, Marek, Ondrouch, Osman, Sochor, Zverec

Příští týden nás čeká výlet do Třeboně, na který se už móóóc těšíme :o).
Hasta la vista.

AKTUALIZOVANO: Fotky sobotnich zapasu!

AKTUALIZOVANO: Fotky ze zápasů!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 26/02/2008 – 01:12

Jinak musim rict, ze to, co

Jinak musim rict, ze to, co jsem mel moznost videt v sobotu v podani naseho dorosteneckeho tymu, byl korfbal a ze se jednalo o mozna zatim nejlepsi zapasy v teto sezone. Decka, jen tak dal!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 26/02/2008 – 01:14
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i