První výhra B týmu!

Zdeněk Uherka – Po, 10/03/2008 – 00:10

Na sobotu 8.3. připadly odložené prvoligové zápasy, ve kterých jsme přivítali "staré známé" Lužiny a Bělou pod Bezdězem - tedy lépe řečeno soupeře, se kterými jsme loni sehráli naše úplně první zápasy. A protože na první lásku, první zápas a spoustu jiných prvních věcí, které si už nepamatuju, se nezapomíná ;-), byl jsem zvědavý, jak se nám povede tentokrát. Dopředu jsme věděli, že si dopřejeme komfort v podobě lavičky plné hráčů a domácího prostředí, a velmi příjemným bonusem pak byla naprosto úžasná podpora našich fanoušků. Díky! Fotky!

A jak to teda bylo?

SK RG Prostějov - SK Hala Lužiny 7:10 (4:4)

Lužiny byly těžším soupeřem z dvojice našich hostů, soupeřem s docela pohlednou a propracovanou hrou. Zkušenosti některých hráčů s extraligovou minulostí byly jasně znát, naštěstí pro nás letos vůbec netrénují a tak se protihráči spíš rozhrávali. I přes pár zkušebních soubojů pro otestování reakcí mladého rozhodčího se vzájemný souboj nesl v poklidném tempu, kdy ani jedna strana (ne, nemyslím malou a velkou) příliš neskórovala. Teda my jsme skórovali skoro jako vždycky - čtyřikrát za poločas :-), spíš soupeři moc nepadalo. To se změnilo v první desetiminutovce druhé půle, kdy Lužiny nekompromisně třikrát rychle skórovaly a tento rozdíl si poklidně pohlídaly až do konce. Jejich střelecké probuzení odnesli hosté z Bělé, kteří si odnesli příděl 8:17.
Sestava a koše: Weida 3, Jareš 1 (31. Copek), Melichárková 1, Vařeka 1 (31. Kulich), Malanová (31. Copková), Rozkošná, Šťastná, Uherka Z. (31. Mynařík 1)

SK RG Prostějov - KC Bělá pod Bezdězem 11:8 (8:3)

Mladý tým Bělé jsem si zapamatoval jako dost běhavé družstvo, a zapamatoval jsem si to docela dobře. Tato skutečnost a pak fakt, že jejich střelecké schopnosti byly dosti nevalné, znamenala jasnou věc, že v obraně bude nejdůležitější nenechat si je utéct. Což se nám dařilo velmi dobře, jejich útoky jsme touto taktikou odzbrojovali, brali míče a náš útok dostával šance, ze kterých začaly k naší radosti pomalu padat koše. Po prvním poločasu jsme vedli a začali jsme cítit šanci na naši první výhru, a tato skutečnost nás tak naladila, že jsme se nechali strhnout k předběžné oslavě. Druhá polovina zápasu byla na svém začátku z naší strany trochu slabší - zřejmě nám ztěžkly nohy z vidiny medu vítězství ;-) - ale naštěstí jsme dokázali začít opět pracovat stejně jako na začátku, a tak jsme společně napsali první řádek do naší knihy vítězství!
Sestava a koše: Weida 6, Jareš 1 (31. Copek), Malanová 1 (37. Copková), Rozkošná 1, Šťastná 1, Vařeka 1 (44. Kulich), Melichárková, Uherka Z. (40. Mynařík)

Oba zápasy jsme si užili, tedy v tom dobrém slova smyslu. Myslím, že výhra bylo to, co jsme potřebovali, že je vidět, že naše hra někam spěje (nééé TAM, ale někam jakože kupředu :-D ), a že jsme odvedli dobrý výkon. Je pořád hodně co zlepšovat, ale tohle nemá být kritika ... vyhráli jsme první zápas a bylo to prima!

Wooooo hoooooo!!!

Kdyz se vyhraje, tak cloveku ani nevadi, ze prakticky cely polocas brani :-D

Miňa

Jan Mynařík – Po, 10/03/2008 – 11:36

No jasněže, vůbec nevadí

No jasněže, vůbec nevadí - bránilo se mi skvěle, když na ukazateli skóre bylo prakticky pořád větší číslo v naší kolonce než v té jejich ... :-D

brácha (bez ověření) – Po, 10/03/2008 – 12:40

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 10/03/2008 – 12:58

Bombička...

Moc vám gratuluju!! Bylo to fakt super, i když ke konci už to byly chvílema i pěkný nervy, ale nakonec jste to dokázali!! ;) jen mě moc mrzí, že jsem to s váma nemohla jít oslavit v sobotu, ale já jsem to tušila a pro jistotu jsem to oslavila už v pátek - a celou sobotu mi bylo pěkně blbě... ;)))

Sekva (bez ověření) – Po, 10/03/2008 – 15:13

Uz verim, ze Jezis vstal z mrtvých:-)

Moc blahopreji k vitezstvi. V novodobe historii jde totiz o prvni vitezstvi B-tymu v souteznim ligovem zapase. Myslim, ze jsme pak pekne oslavili uspesnou korfbalovou sobotu a zaroven zapili narozeniny osoby zvane Bracha, Bratr, Brasule (jeste jednou jemu hodne zdravi a stesti). Ten slavil Kristova leta a i kdyz ve Fieste "umrel", tak verim - neb uz ho trosku znam, ze stejne jako Jezis Nazaretský, tak i on vstane z mrtvým a uvidim ho opet ziveho na treninku:-)

Dava17 (bez ověření) – Út, 11/03/2008 – 20:07

Díky Davo ... jj, vstal

Díky Davo ... jj, vstal jsem z mrtvých ... to víš, únava ze zápasu, nejsem už nejmladší :-D a navíc jsem to tak nějak předoslavil už v pátek se Sekvičkou a Anet ;-) Znáš mě dobře - na tréninku se uvidíme brzo - nejpozději o Velikonocích :-D

brácha (bez ověření) – St, 12/03/2008 – 11:18
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i