Návrh klubových triček, co ty na to?

Jan Mynařík – St, 02/04/2008 – 23:51

Je to už delší dobu, co jsme si nechali udělat klubová nebo týmová trička, a tak vznikl návrh na jejich podobu. Barevná kombinace by byla klubová černo-žlutá, nejspíše praktická kombinace žlutý potisk na černém triku. Návrh trička je k vidění v samotném článku. Cena by se pohybovala někde jemně nad jednou stovkou. Diskutuj v komentářích!

Je jasné, že každý by na tomto návrhu něco upravil, proto prosím, abyste ve své kritice byli konkrétní a přidali i svůj návrh. Berte všichni v úvahu, že takové triko podpoří naši klubovou identitu, ale také bude jistou formou reklamy, když si jej vezmeš na běhání, na beach, na kolo nebo na procházku se psem :-)

Jak se známe, tak bude velmi těžké se shodnout, viz hledání designu našich aktuálních dresů. Takže buďme konstruktivní! Sotva bude mít každý triko přesně podle své představy.

A ještě k té ceně, ta se odvíjí od přibližného počtu 40 kusů.

 

A pokud si chceš návrh zvětšit do aleluja a prostudovat detaily, stáhni si PDF.

Napiš do komentářů nejen svoje připomínky, ale i pokud se ti návrh líbí - rovnou s předběžným počtem kusů ;-)

Kategorie:

Za sebe rikam, ze si beru 2

Za sebe rikam, ze si beru 2 :-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 02/04/2008 – 23:53

Já bych si vzal tak sedum a

Já bych si vzal tak sedum a ještě bych se přimlouval za menší nápisy pondělí až neděle, abych si je nepletl :-) Pokud neprojde můj návrh, beru taky dvě ;-)

Masťa (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 07:22

Mě se ty návrhy na ty

Mě se ty návrhy na ty trička vcelku líbí. Já beru taky dvě. Akorát by se mohlo zjistit, jestli by nemohly být také ta trička inverzní. třeba by to vypadalo táké dobře? Je to jen takový návrh. Ty černá se žlutým potiskem budou super.

Honza (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 07:48

Vypadá to sympaticky!

Vezmu si určitě 2 kousky, pokud budou rozumné velikosti (noční košili mám už na volejbal :-)).
Přidávám se k Honzově myšlence i na případnou inverzi! (v případě schválení inverze beru 2+2)
A soukromě se mi moc líbí Masťova idea :oD
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 11:08

Dva kusy je asi optimum,

Dva kusy je asi optimum, takže to bych bral. Inverzní by se mi možná líbily víc než žlutá na černé, pokud by byly náhodou obě varianty, beru inverzi, pokud ne, tak 2 kusy tradiční barevné kombinace, tzv. pampelišky ve tmě. jen bych prosil aby oba díly mého trička byly sešity v jeden celek, a ne jako na tom obrázku, přední a zadní díl zvlášť - já totiž nikdy zvlášť nevynikal v šití.

brácha (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 11:19

Že ty musíš mít zase

Že ty musíš mít zase něco extra brašule jeden:))))
Ja myslim, že jedna reklama na webovy stranky stačí, navíc aby to triko nebylo přeplacany..dopředu bych dala taky jen něco jednodušího a vzadu třeba ten obrázek a název stránek..snad se to konečně pohne a na Vánoce budou trika na světě:)

Anet (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 19:46

Já vím, že můj

Já vím, že můj požadavek na tričko vcelku je zhusta neskromný a veskrze nestydatý, ale znáš mě, musím pořád požadovat něco navíc :-))) No ale abys neřekla, že si jen vymýšlím - pokud jde o Tvůj návrh na jednoduchost, plně s ním souhlasím; co se týká těch jednoduchých tvarů, zvolil bych něco geometricky souměrného, jako třeba kosočtverec, no a ten obrázek a název stránek už nechám na Tobě ;-)

brácha (bez ověření) – Pá, 04/04/2008 – 12:46

taky bych si vzal 2, liíbí

taky bych si vzal 2, liíbí se mi návrh,
co se tyce pripomnek, tak bych na prední nebo zadní stranu tricka do dolního levého nebo pravého rohu umístíl budto znak naseho tymu nebo znak Prostejova, nejspis o rozmerech tak 7 krat 7

Martin J. (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 12:14

Pěkné

Taky jsem pro nápad zkusit tam přidat klubový znak, ale jinak je to moc pěkný návrh.Taky si je koupím ( a nejspíš i Pavel :o))

Lenka C. (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 13:08

Mě se taky líbí...

..ale, mam trošku strach z toho obrázku na záda. On je totiž takovej jakože vystínovanej...a jde to takhle natisknout?? protože pokud to bude jen jednolitá žlutá, tak z toho vznikne flek a nepujde vůbec poznat co to je... :(
Myslím si, že je ten obrázek zbytečně složitej a mě by se i víc líbil jen nějakej jednodušší. Ale chápu, že sám se jen tak nějakej obrázek sám od sebe nevyskytne, ale třeba někdo o něčem ví. ;) Jestli se mnou teda bude někdo souhlasit, když ne, tak se samozřejmě podřídím! ;) hlavně ale aby fakt bylo poznat co to je! ;)

Sekva (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 13:25

V tom obrazku na zadech jsou

V tom obrazku na zadech jsou tri odstiny, rekneme zluta, min zluta a jeste min zluta :-) Abychom ale usetrili, tak je cele triko navrzeno tak, aby se pouzila pouze jedna barva. Ty ruzne odstiny jsou delano tzv. rastrovanim, tj. plna zluta vs. zluta delana mensimy fleky tak, ze pri pohledu ze vzdalenosti to vyjde jako jiny odstin.

Samozrejme, ze pred vyrobou samotnych trik, by se provedl zkusebni natisk.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 03/04/2008 – 14:59

Vyborně...

Tušila jsem , že v tom bude nějaká finta, ale raději sem se zeptala! ;) Tak v tom případě bych chtěla taky 2, ale kdyby byla možnost udělat si i ty inverzni, tak bych chtěla 1 a 1! ;)
A dívala sem se na net a nějaky obrázky sem našla, tak je třeba vezmu na trénink a mlůžeme je ještě prokonzultovat - pokud by to chtělo víc lidí... ;)

Sekva (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 16:49

V podstatě ano :o))

Mě se taky tričko líbí a obdivuju všechny jeho spolutvůrce, protože vím, jaká je to práce! Jednoznačně nevděčná. Musím říct, že na na té připomínce s obrázkem něco bude. Kdyby byl ještě o trochu jednoduší, možná by to pomohlo!Ale chápu umělecký záměr :o)). A jako správná opice si beru taky 2!!

Vycha (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 13:43

OK!!

Fajn nápad a hezkej návrh, takže si vezmu také min.2-klidně jedno žlutý a jedno černý, pokud se budou dělat obě barvy, ať se v létě(až budu dělat pochodující reklamu) v tom černým neupeču! :o)....Jinak "nafing problééém"!!...

Gabča (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 17:04

Ještě mě teď napadlo,

Ještě mě teď napadlo, že bychom na prsa tzn.přední stranu trička mohli dát jen ten nápis "KORFBAL", protože jeden odkaz na webové stránky je už na zádech a víc to udeří do očí na první pohled-obvzláště, když je to zepředu! :o)..v jednoduchosti je krása:o)...

Gabča (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 17:12

souhlasim s gabou

myslim, ze by mohlo byt lepsi, dat dopredu jen vetsi napis KORFBAL klidne i s tim obrazkem. jinak teda beru taky 2 cerny nebo 1+1(cerny+inverzni) at netrham partu:-)

jita (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 18:16

Souhlasim,

dva odkazy jsou trochu moc. Přece máme jen jedny stránky :)) A podle toho, zda-li budu při platbě ještě stále závislá na maminčiných finančních prostředcích, vzala bych 1. Pokud mě však někdo vezme na milost a uzavře se mnou !pracovní! poměr, brala bych 2 :)

Emmí (bez ověření) – Čt, 03/04/2008 – 20:31

Takze jak?

Vykrystalizovalo to na 2 pripominky (misto loga s adresou vepredu neco jineho a znak klubu), je to tak? Nebo jeste neco jineho?

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 03/04/2008 – 21:32

.,,,

do podoby vam mluvit nebudu uz tak to bude tezke:-)

mne osobne to triko prijde hezke ale zbytecne - nemam ho kam nosit. na jakykoli sport mam dresy+nahradni inverzni co sme si nechali delat......klasicke bavlnene triko nepouziju na korfbalu ani momo nej...

a timto chci rozvirit diskusi zda-li nrchceme i sadu zlutych dresu, resp. inverznich k tomu co mame

Z23 (bez ověření) – Út, 08/04/2008 – 11:13

Šťastný to člověk,

Šťastný to člověk, jenž nepotřebuje klasicke triko :)
Mám jich plno a ještě mi stále chybí (hlavně ty čisté :)).
Nevím, jestli se náhodou nepletu, ale mám pocit, že dres je trochu dražší záležitost než triko, a asi ne každý si může dovolit tolik dresů, aby mu pokryly jeho spotřebu, zvláště, když nehodlá daný sport dělat na vrcholové úrovni :))
Jana M
P.S.:
Samozřejmě, že také vlastním (i používám :)) nějaké dresy.

XiaoXin (bez ověření) – Út, 08/04/2008 – 11:57

hmm

Hele, když na to přijde, tak beru obě možnosti-i triko, i dres, je mi to jedno, takže k tomuhle se musí vyjádřit i ostatní a většina rozhodne...

Gába (bez ověření) – St, 09/04/2008 – 17:30
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i