Díky všem!

Jan Mynařík – Ne, 18/05/2008 – 22:22

Finále máme z 99% za sebou, zbývá už jen vrátit zapůjčené věci partnerům, spočítat finální náklady i příjmy a nejspíš s odstupem zhodnotit celou akci. Všichni účastníci dosud mluví o naší organizaci jen v superlativech. Chci vyjádřit všem velký dík, ale rozhodčí samotného finále to vyjádřil lépe: "Díky!! Jsem moc rád, že finále proběhlo tak skvělým způsobem a je to důkaz toho, že jako klub opět fungujeme a jsme schopni velkých věcí! Vám-nám všem dobrovolníkům patří velý dík, protože tohle bylo finále se vším všudy a párty nakonec to taky potvrdila :). Někdy bychom se měli sejít a pěkně si poděkovat a pochválit se :-D" A co si z toho beru já? Tolik investované práce (8 lidí průběžně, 23 dobrovolníků v den finále) ukazuje naši sílu. Takhle umět pracovat i pro rozvoj našeho klubu, budeme během několika let úplně jinde!

Kategorie:

ČT4

Já jsem rád, že energie, kterou jsme do toho všichni dali, nevyšla nadarmo, a myslím si, že ten poslední týden už jsme toho měli ve finiši plné zuby všichni, ale teď je na místě si říct - "sakra, za ty nervy a námahu to stálo" ;-) ... a pro ty, co jsou na tom stejně jako já a viděli to všechno jen jedním okem (a ještě k tomu nedej bože tak jako já tím s víc dioptriema :-D ), podívat se jak to vlastně vypadalo můžeme ve čtvrtek 22.5.2008 ve 21:50 v sestřihu na ČT4 - tedy za tichého předpokladu, že se v TV něco ještě jednou nezmění ;-).
http://www.ceskatelevize.cz/program/22.05.2008.html

Zdeněk Uherka – Po, 19/05/2008 – 10:16

Re:

Kruci, doufám, že nezmění, zítra tam jdu s Martinem Kozákem dělat do ČT komentáře k utkání. Tak snad nebudu plácat moc nesmyslů.

Každopádně - děkoval jsem a chválil kde se dalo, tak ještě tady: Gratuluji ke skvělé organizaci celého dne. Posunuli jste laťku organizace vrcholné akce o několik příček vzhůru. Loňské finále ve Znojmě bylo skvělé, Brno před dvěmalety snad taky nebylo špatné, ale letošní rok byl zatím nej...

off (bez ověření) – Po, 19/05/2008 – 17:02

Díky

Já taky doufám, že to s TV už klapne bez změn.

Jj, četl jsem to, co jsi napsal (tuším) na extrakorfbal.cz, a jsem opravdu moc rád, že se vám to líbilo. Snažili jsme se každý ve své oblasti udělat finále tak dobré, jak to jen bude možné. Asi bych to měl nechat napsat Miňu, který odvedl největší dil práce, popřípadě nekoho jiného, ale napíšu to za sebe a svůj malý díl práce - díky moc za pochvalu !

Zdeněk Uherka – Út, 20/05/2008 – 12:39

Taky se připojuju k

Taky se připojuju k ocenění skvěle zorganizovaného finálového dne. Dík patří všem, co se na tom podíleli v čele s Miňou a jeho nejbližšími spolupracovníky. Vše podle mě klapalo do nejmenších detailů. Díky moc a snad alespoň 20-ti minutový záznam trochu napraví ten zrušený přenos. Takže snad se vám to všem bude ve čtvrtek alespoň trochu líbit, dělal jsem, co jsem mohl. A Ondra byl jako spolukomentátor vynikající!!

Martin Kozák (bez ověření) – Út, 20/05/2008 – 17:45

No my dekujeme, zes prijel i

No my dekujeme, zes prijel i s kameramanama. Doufam, ze se ti u nas libilo! Uz se tesim na ctvrtek!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 20/05/2008 – 17:58

Samozřejmě moc díky i za

Samozřejmě moc díky i za ocenění od týmu z ČT, vážíme si toho a jsme rádi, že jste u toho byli. Myslím, že všichni chápou, že za ty změny v původním plánu nemůže nikdo z vás co tam v tu sobotu byl, a i když jsme byli moc natěšení na přenos celého zápasu, jsme moc rádi, že klapne aspoň ten 20ti minutový záznam - díky! Určitě to bude perfektní, taky se stejně jako Miňa těším až to uvidím - jen, jelikož ČT4 nemám, mrknu se na to až v pátek v práci na netu, pšššt ;-) :-)

Zdeněk Uherka – St, 21/05/2008 – 09:32

rest

diky tato, diky tobe....
kazdopadne je tady jeden zasadni nevyreseny problem...kdo dopije tu becku?predpokladam ze pani profesori na tom dnes zapracuji...:-))))

Z (bez ověření) – Po, 19/05/2008 – 20:06

Vyreseno :-) Miňa

Vyreseno :-)

Miňa

Jan Mynařík – Po, 19/05/2008 – 20:58
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i