DOS-WK: Zvládnuté pořádání velké akce vás posílí

Jan Mynařík – Út, 20/05/2008 – 00:45

Předseda DOS-WK Marcel Winters se omlouvá, že nezvládl přijet na české finále do Prostějova. Marcel také poukazuje na vyjímečnost takových akcí a co to dává pořadatelům. A nakonec potvrzuje naše pozvání na soustředění do Enschede.

Opět kompletní znění dopisu s mým překladem:


Jan,

Until now we have met two times, both times it was in Holland, when you had to be here for other reasons. The first time you had an IKF meeting and stayed a day in Enschede. The second time you visited the Dutch korfball final and on the way to that final you (and three other members) stopped in Enschede for coffee. Of course it’s now up to me to visit you all in Prostejov.

Dosud jsme se potkali dvakrát, v obou případech to bylo v Holandsku, kde jsi byl z dalších důvodů. Poprvé jsi měl schůzi s IKF a zůstal jsi jeden den v Enschede. V druhém případě jsi navštívil holandské korfbalové finále a na cestě tam jste se ty, a tři další členové tvého klubu, zastavili v Enschede na kafe. Nyní je samozřejmě řada na mě navštívit vás všechny v Prostějově.

It was my goal to visit you last weekend to see the Czech final four; unfortunately I couldn’t make it because of work obligations. It must have been a very great event for you all; organizing an event like this gives a nice boost to a club. In 2004 DOS-WK organized a friendly match between the national teams of the Netherlands and Belgium. For a good organized event one needs the ideas and the creativity to make it special, and of course many dedicated club members to make such a day an unforgettable event. DOS-WK would like to congratulate you all with a well organized special event.

Bylo mým cílem přijet minulý víkend do Prostějova a vidět české korfbalové finále. Naneštěstí jsem nemohl přijet z pracovních důvodů. Pro vás všechny muselo být finále velkou událostí. Zorganizování takovéto akce je velkým pozitivním impulzem pro klub. My jsme to zažili v roce 2004, kdy DOS-WK pořádal přátelský mezinárodní zápas mezi Nizozemskem a Belgií. Aby se podařilo uspořádat akci na vysoké úrovni tak, aby se stala nezapomenutelnou, je potřeba nápadů a kreativity, aby byla vskutku mimořádná, a samozřejmě mnoho nadšených lidí z klubu. DOS-WK by vám všem chtěl pogratulovat k dobře zorganizované vyjímečné akci.

I will do my very best to visit you soon, please tell me when your seasons starts again. As we agreed in Rotterdam your club is more than welcome in august for a training visit.

Pokusím se vás navštívit opravdu brzy, řekni mi prosím, kdy vám znovu začíná korfbalová sezona. A jak jsme se dohodli v Rotterdamu, tvůj klub je více než vítán na tréninkovou návštěvu v srpnu.

I really would like to know how you experienced the final four of the Czech Extraliga in you’re home town.

A teď bych opravdu rád věděl, jak jste si užili final four české extraligy ve vašem městě a co si z toho vezmete.

Vážení přátelé Korfball,

Marcel

Kategorie:

To "vazeni pratele korfball"

To "vazeni pratele korfball" nakonec je Marcelova snaha o cestinu, s nejvetsi pravdepodobnosti "vazeni pratele korfbalu" :-) Snaha promluvit nasim jazykem je ukazkou ucty a pratelstvi.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 20/05/2008 – 00:48

Je to od něj hezké -

Je to od něj hezké - opravdu. A samozřejmě jsme rádi za gratulaci, jakožto v neposlední řadě i za pozvání na tréninkovou návštěvu :-).

Kam jej vezmeme až přijede ?

P.S.: myslím, že by bylo opravdu milé (přesněji "really lovely"), kdyby sis osvojil alespoň základy vlámštiny, stačí pár tisíc hesel a trochu gramatiky ... to by byly dopisy ! (zich verheugen op zien jij, Marcel ! ) :-D

Zdeněk Uherka – Út, 20/05/2008 – 13:03
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i