Krátce z Enschede: spousta pozdravů

Jan Mynařík – Po, 29/09/2008 – 13:02

DOS-WK hrálo o víkendu proti Tempu, chyběli jim André a Mandy, naštěstí se vrátil Robbie ze stavu nemocných. Béčko se snažilo urvat první vítězství. A rozjela se komunikace s Henniem, na stole mi leží 13 stránek cvičení pro naše tréninky. Více v článku!

První poločas a začátek druhého byl ze strany prvního týmu našeho partnerského klubu dobrý, stav po první půli 10:9 pro Tempo. Poté DOS-WK stáhl rozdíl až na 12:12 a dokonce na vedení 12:13, ale jak se někdy stává, Tempo začalo dávat každou střelu, což bohužel zůstalo ze strany klubu z Enschede neopětováno. Výsledek byl pak až zdrcující, prohra 15:25. Navíc z důvodu nepravidelné účasti na trénincích je přeřazen Jeffry do béčka a na jeho místo se dostal Jasper. DOS-WK je nyní v tabulce šesté z osmi.

Béčko po prohře s DOS'46 minulý víkend neuspělo ani tentokrát na půdě druhého týmu klubu LDODK, když prohrálo 8:12. Pouze se dvěma remízami je tak na posledním místě tabulky soutěže.

V sobotu potom čeká první tým souboj s Oost Arnhemem českého reprezentanta Edwina Boumana. DOS-WK 2 (béčko) pak bude hrát v neděli na hřišti klubu Groen Geel.

A všechy vás mám pozdravovat od Hennieho, Marcela, Mandy i Karlijn!

Kategorie:

Pro všechny pozdravy z

Pro všechny pozdravy z Enschede!

Mandy!

Anonym (bez ověření) – Po, 29/09/2008 – 13:13

Pro ty z vas, ktere napadlo,

Pro ty z vas, ktere napadlo, jestli to psala Mandy, tak ano, psala ;-) Pouzila Google Translate, na coz je ta ceska veta az prilis dobra.

Miňa

Jan Mynařík – Po, 29/09/2008 – 16:00

Promin Mino:-)

...,neboj, do zeli ti nepolezu, jen mi prislo slusne odpovedet:-)

David Konečný – Po, 29/09/2008 – 16:39

Hi Mandy:-)

Hi Mandy, ik dank u hartelijk voor uw begroeting. Uw Tsjechisch is uitstekend. Wie is je leraar - onze coach John (Mina)? :-)

David Konečný – Po, 29/09/2008 – 16:37

:-)

hosi jste oba pruhledni az to hezky neni:-)

Z11 (bez ověření) – Út, 30/09/2008 – 11:37

Přes webové stránky,

Přes webové stránky, které jsem obdržel od ledna;). A kdo je vaše učitelka angličtiny?

Pozdraví!

Mandy (bez ověření) – Út, 30/09/2008 – 12:46

Pro ostatni preklad ;-)

Pro ostatni preklad ;-) ledna = Jan = to jsem jako ja :-D A ty stranky, to je Google Translate.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 30/09/2008 – 13:12

Mandy, this time the

Mandy, this time the translator wasn't that great ;-) It translated Jan as 'ledna', it means January in Czech :-D Probably it took Jan as a shortcut for January.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 30/09/2008 – 13:13

Mandy, ik denk dat vertalen

Mandy, ik denk dat vertalen was goed. We zeggen soms "Goede Ome jan" in plaats van Jan (Mynarik), maar alstublieft, Pssst ... dont zeggen dat het aan hem, zijn geheim:-P:-D

I dont know if NOW it is translated good, so for sure once more in English :

Mandy, I think that translate was good. We sometimes say "Good Uncle January" instead of Jan (Mynarik), but please, pssst ... dont say it to him, its secret :-P :-D

Zdeněk Uherka – Út, 30/09/2008 – 13:27

Haha. Ok, I wright only in

Haha. Ok, I wright only in English then from now on ;). I'm sorry.

Mandy.

Mandy (bez ověření) – Út, 30/09/2008 – 13:34

Oh, no need to apologize,

Oh, no need to apologize, Mandy, its allright. I like this conversation. IMHO Its funny (in positive way, of course). English is good, but if you will want, feel free to use language of your choice - its super. (mhm - yes, maybe Hungarian isn't as good choice as other languages, but ... nevermind ... in case of need I have some slovakian friends and my slovakian friends has some hungarian friends ... it'll go :-)) )

Zdeněk Uherka – Út, 30/09/2008 – 13:59

Ok, I will not start a

Ok, I will not start a conversation in Hungarian. That's to difficult for me. Tjech is easy. Ask uncle January ;).
Haha. Tjech is soooooooooo difficult. I can not understand a thing of it!

Dutch is the prefect language ;).

Přeji vám hezký večer. Is this ok?

Pozdravy Mandy!

Mandy (bez ověření) – Út, 30/09/2008 – 14:25

Hahaha, no uncle

Hahaha, no uncle January!

'Přeji vám hezký večer' is perfect but a bit formal ;-)

Het is echt geweldig dat u probeert te spreken Tsjechisch!

Jan aka Miňa

Jan Mynařík – Út, 30/09/2008 – 14:31

Haha, ok, it is to

Haha, ok, it is to complicated. From now on only English and Dutch for me ;).

Fijne avond!

Groetjes Mandy.

Mandy (bez ověření) – Út, 30/09/2008 – 14:35

Yes, exactly. Hungarian =

Yes, exactly. Hungarian = bad language. Tsjech & Dutch = both perfect languages. Good Uncle January confirms it with thumbs up :-))
You're right, Tjech is a little difficult language - maybe needlessly difficult. But some czech words you already know, don't you ? I just dont know if Dutch is easier than Czech - sure, at least for The Dutchs it is (and vice versa with czech) ;-) :-))

"Přeji Vám hezký večer" is perfect, Mandy !! is leuk om te schrijven Tsjechisch ! (and is this OK too?)

Hoogachtend Zdenek !

Zdeněk Uherka – Út, 30/09/2008 – 14:46
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i