Školení trenérů na licenci C

Jan Mynařík – Pá, 03/10/2008 – 17:44

Trenérsko-metodická komise svazu vypisuje školení na trenéry korfbalu třídy C. Toto školení se uskuteční o víkendu 24.-26. října v Kostelci nad Černými lesy. Cena celého školení včetně ubytování (2 noci) a stravy je 800 Kč. Více v článku na Extrakorfbalu. Přípomínám, že minimálně tato licence bude od příští sezony potřeba pro trenéry všech týmů. Účast hlaste svojí sekretářce!

Kategorie:

Zajemci??

Hoj, mel by nekdo zajem v tomto terminu o vyse popsany kurz. Ja bych jel, at uz to mam jednou pro vzdy za sebou. Vzal bych auto (tzn. cesta pro vas pohodlna a zdarma), ale nechce se mi tam samotnemu na cely vikend, takze kdo ma zajem, at mi da vedet, nebo napise na tento web. Klidne kdyby nas bylo vic, tak bude kurz jen pro Prostejov:-) Cim driv, tim lip, abych se podle toho pripadne zaridil. Diky:-)

David Konečný – So, 04/10/2008 – 12:55

Zdárek, já taky musím

Zdárek, já taky musím jet, takže potvrzuji účast. Samozřejmě posílám i sekretářce :))

mauh (bez ověření) – So, 04/10/2008 – 13:18

Ja nemam svoji sekretarku:-)

...nebo je tim myslena Anetka od Lesankych?:-)

David Konečný – So, 04/10/2008 – 15:33

Ale máš. Tvoje bába je

Ale máš. Tvoje bába je sekretářka.

Zdeněk Uherka – Út, 07/10/2008 – 07:44

Pokud se nepletu, tak

Pokud se nepletu, tak formule "jednou pro vzdy za sebou" uz neplati, protoze pracovni komise CKS rozhodla o tom, ze kazdy trener by se mel aspon jednou za sezonu zucastnit skoleni nebo seminare. I kdyz seminare mohou byt ve forme kratkeho posezeni a probrani novych trendu. Seminare by pak byly u prilezitosti jinych akci - Maxikorfbal a jine podobnosti :-)

Miňa

Jan Mynařík – So, 04/10/2008 – 13:31

Co pak pozdejsi termin?:-)

Pokud by byla platnost licence jen jeden rok, tak je pro me vyhodnejsi jit na tento kurz co nejpozdeji v sezone? Nebo se mylim?:-) Tim se samozrejme nechci vyhybat povinnosti, ale jen taktizuji...vzhledem k tomu, ze pojede i Suk, tak uz tam pojedu i ja s klidnym srdcem:-)

David Konečný – So, 04/10/2008 – 15:31

platnost není jeden rok ve

platnost není jeden rok ve smyslu 365 dní, ale že v průběhu sezóny musí trenér absolvovat seminář/školení dle požadavků TMK.

Ano, myslím Anet :))

mauh (bez ověření) – So, 04/10/2008 – 18:41

...

sulini ja pojedu taky....priste by to vyjit nemuselo a udelat se to musi....

akorat....patecni trenink?
podle me staci jet v sobotu rano...sice brzo, ale zato horsi cestou:-)

Z11 (bez ověření) – Po, 06/10/2008 – 06:26

Taky sem premyslel o sobote rano...

Mel sem stejnou myslenku, jak ty, ze by sme jeli az v sobotu rano, aby sme mohli byt na treninku...to se este domluvime, zalezi, zda to schvali VV...Jinak jak rikas, udelat se to musi a navic v tom vidim peknou prilezitost pro veselou oslavu vasich narozenin, dedkove:-)

David Konečný – Po, 06/10/2008 – 12:33

Tvoje bába je dědek!!!

Tvoje bába je dědek!!!

Anonym (bez ověření) – Út, 07/10/2008 – 11:38

Takže přihlašuju Šuka,

Takže přihlašuju Šuka, Davu, Zdendu, Bábu a Dědka? :))))

Anet (bez ověření) – Út, 07/10/2008 – 14:33

Jeste se zeptej Lukeho a

Jeste se zeptej Lukeho a Romi. Licenci by si behem roku mela obnovit taky Gaba.

Miňa

Jan Mynařík – Út, 07/10/2008 – 14:55
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i