Dorostenci s úspěchem

Martin Uherka – Po, 06/10/2008 – 06:43

V neděli 5.10. začala 1.ČDKL a my jsme vstoupili do sezóny s novým, velmi mladým týmem. I tak jsme ale nepřijeli z Kutné Hory s prázdnou...

Herní systém nechává v pětičlenné skupině každý tým jedno kolo odpočívat, pro začátek to vyšlo na Brno.

SK RG Prostějov - SK AFK Respo Kutná Hora 5:15 (4:11)

V prvním zápase jsme se snažili sehrávat základní herní prvky a najít aspoň částečně hrubé obrysy sestavy. Domácí logicky využili naše začínající hráče, přes které útočili, a jejich bodový účet rostl znatelně rychleji než náš. V druhé polovině utkání už naše hra dostala alespoň základní korfbalové obrysy, ale jeden koš za poločas je málo.

Koše a sestava: Marek, Planičková, Zelinková, Zverec 1 - Borsiczká 2, Drábková, Sochor, Tichý 2

SK RG Prostějov - TJ Znojmo MS YMCA 2:8 (1:4)

Dva takřka identické poločasy včetně skóre jsme odehráli s favoritem soutěže, B-týmem Znojma. Technické a taktické kvality protivníka jsme si prohlédli v jejich předcházejícím zápse s Třeboní. Taktická příprava byla krátká, ale zřejmě účinná, protože najednou naši dorostenci začali hrát korfbal. Trochu tomu přispělo i Znojmo, které nás - nevědomky :) - svou hrou donutilo hrát o úroveň výš, než proti Kutné Hoře. Naše holky velmi dobře bránily a kluci svoje protihráče pouštěli do podpůrných funkcí. Naše prohra byla jasná, ale nebyl to debakl.

Koše a sestava: Marek 1, Planičková, Zelinková, Zverec - Borsiczká, Drábková, Sochor, Tichý 1

SK RG Prostějov - KK Třeboň 11:3 (4:2)

Poslední nedělní zápas byl jednoduše dobrý. Všechno, co se nám dařilo proti Znojmu, jsme s úspěchem předváděli i proti Třeboni. Hlavně jsme udrželi naordinovanou taktiku a tempo hry. Koše vyplývaly ze souhry celé čtyřky a ne jen dvou hráčů. Všichni se dostávali do jasných střeleckých pozic a potřebujeme jen trochu zapracovat na proměňování (+ na penaltách, tři nedané by nás jindy mohly mrzet...). V obraně jsme vytěsňovali Jihočechy do větší vzdálenosti od koše a i díky tomu jsme často získali míč po první střele.

Koše a sestava: Marek 1, Planičková 3, Zelinková 1, Zverec 1 - Borsiczká, Drábková, Sochor, Tichý 4

Za předvedenou hru a individuální výkony si zaslouží pochválit všichni, jen nesmíme zůstat spokojení se současným stavem. Rozhodně je co zlepšovat, ale máme perspektivní tým, se kterým bude radost pracovat :).

K výhře nad Třeboní

K výhře nad Třeboní všem samozřejmě moc gratuluju - vydržte trénovat, a bude to čím dál lepší !
Z.

Zdeněk Uherka – Po, 06/10/2008 – 07:48

:-)

bracha i jeho bracha maji pravdu!!!

moc gratuluju, vzdycky je nejlepsi vyhrat posledni zapas.....idealne posledni zapas sezony:-)

takze makat makat makat a bude to jen lepsi

Z11

Z11 (bez ověření) – Po, 06/10/2008 – 09:15

Gratulace k vyhre! To je

Gratulace k vyhre! To je dobry vstup do sezony.

Ted to chce jenom poctive chodit na treninky a trenovat a bude to fajn!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 06/10/2008 – 09:53

Pochvala!:-)

Gratuluji k vitezstvi, a protoze v posledni dobe je techto vitezstvi jak safranu, tak je gratulace dvojnasobna....decka, videl sem vas na treninku, ti, co jste tam byli, tak bylo videt, ze vas to bavi, tak se toho drzte a vysledky se dostavi. Drzim dal palce:-)

David Konečný – Po, 06/10/2008 – 12:37

No a já se nemůžu

No a já se nemůžu nepřipojit! ;) jestli to takhle půjde dál a budete se zlepšovat, tak příští rok můžete otřást dorosteneckou extraligou! ;)
Gratuluju k první výhře, ale opravdu to chce neusnout na vavřínech a pořád trénovat! ;)
Těším se, až budete hrát doma, jestli mi slíbíte, že vyhrajete tak seženu bubny!! ;))) (nebo aspoň nějakej jinej rachotcí nástroj! ;))) )

Sekva (bez ověření) – Po, 06/10/2008 – 16:13

Děkujeme!!!

Myslím, že když teď řeknu děkuji za kratulace a pochvaly k vítězství a dalším nedělním výkonům v Kutné Hoře, tak mluvím za všechny, takže děkujeme vám moc a doufám že budeme v nastoleném trendu z posledního zápasu proti Třeboni pokračovat.

Honza (bez ověření) – Po, 06/10/2008 – 17:30
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i