Dobré první poločasy na Brno nestačily

Martin Uherka – Ne, 12/10/2008 – 16:52

V druhém kole jsme hostovali na brněnské palubovce a chtěli potvrdit body z Budějovic. Oproti prvnímu kolu jsme ale byli bez Martina Uherky (výron kotníku) a tři hráči základní sestavy se vrátili bezprostředně po nemoci, proto jsme čekali, jak se s tím vyrovnáme. Z obou zápasů jsme bohužel vyšli naprázdno, i když vstup do obou utkání byl velmi dobrý. Fotky!

VSK VUT Brno - SK RG Prostějov 24:14 (11:9)

V prvním zápase se úvodních 20 minut přelévalo skóre z jedné strany na druhou a diváci mohli vidět oboustranně atraktivní korfbal s efektivním zakončením. Ve 25. minutě se nám podařilo odskočit až na tříkošový rozdíl - 9:6. Nekoncentrací a menším důrazem jsme však domácím dovolili skóre otočit na poločasových 9:11 v náš neprospěch. Naše střelecké trápení pokračovalo i v začátku druhé půle a koš jsme vstřelili až za stavu 9:14, ale domácí už drželi pevně utkání v rukou a bezpečně navyšovali získaný rozdíl. Na konci utkání jsme navíc vlastní nekoncentrací utrpěli malý debakl.
Sestava a koše: Faltýnková 4, Snášel 4, Bednář 3, Sequensová 2 (45. Vychodilová), Šnévajs 1, Kadlecová, Konečný (50. Tichý), Lešanská (51. Šťastná)

VSK VUT Brno - SK RG Prostějov 22:19 (11:12)

Do druhého utkání jsme vstoupili řádně nabuzení a vedli jsme 4:0. Brněnští zvýšili tempo hry a důraz na míč a postupně snižovali, až vyrovnali skóre. I přesto jsme nakonec v poločase udrželi vedení 12:11. Zlomovou byla opět první část druhého poločasu, kdy jsme se nedokázali, i díky horšímu pohybu, střelecky prosadit a Brno získalo až šestibodový náskok. Naše závěrečné snažení přineslo jen mírné snížení výsledného rozdílu skóre.
Sestava a koše: Faltýnková 4, Konečný 4 (36. Mynařík), Bednář 3, Lešanská 2, Sequensová 2 (54. Šťastná), Snášel 2 (50. Tichý), Šnévajs 1, Kadlecová 1 (54. Vychodilová)

Hodnocení trenéra: "Je škoda, že jsme nedokázali celé utkání udržet nastavené tempo hry, protože jsme si mohli odvézt alespoň jedno vítězství. Nicméně za důraz a nasazení si domácí všechny body zaslouženě ponechali. Pozitivem však bylo to, že se nám podařilo převést prvky z tréninku do zápasu, toho si cením."

Další fotky naleznete v galerii k zápasu.

Mam z toho dobry pocit

Hrali jsme dobre a pokud budem trenovat dal poctive a budem vsichni fit, tak to doma muzem s Brnem zvladnout. Takze diky vsem - mam z toho dobry pocit (Ivan Hlinka:-))

David Konečný – Ne, 12/10/2008 – 19:37

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Ne, 12/10/2008 – 20:42

Tak tomu říkám aktuální

Tak tomu říkám aktuální zpravodajství :-)!! Fotky jsou také pěkné (že by nový foťák? ;-)). Teď už jen dotáhnout koncovku... ;-). Sice vrcholovému korfbalu až tak moc nerozumím, ale připojuji se k všeobecnému názoru, že na to rozhodně máte. Věřím, že to příště klapne.
Jana M

XiaoXin (bez ověření) – Ne, 12/10/2008 – 21:51

Foťák není nový

... nový je fotograf:-)

Anonym (bez ověření) – Ne, 12/10/2008 – 22:41

:-))

:-))

XiaoXin (bez ověření) – Po, 13/10/2008 – 07:43

...

chybelo i stesti...oni si prakticky nevybrali spatnou chvilku, max. vstup do utkani ale pak uz sli porad neohrozene nahoru...my jsme meli smulu nedarilo se zakoncovat utoky, chtelo se to chytit, byly tam momenty kdy to slo odskocit - hlavne 1.ctyrka mela smulu a tezko se z toho dostavala, i kdyz hrali takticky dobre a sanci byly tak bez kosu je to na nic.....my sme zase hrali netaktickou divocinu (ktera nas bavila) a haluzili sme kose, ale v obrane sme horeli jak papir....takze tym prohral zcela zaslouzene....slusna anlyza na pondeli rano ne?

Z23 (bez ověření) – Po, 13/10/2008 – 08:49
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i