Výběrové řízení na asistenta trenéra mladších žáků

David Konečný – Po, 27/10/2008 – 12:46

Ahoj všichni členové i nečlenové našeho oddílu. Jak možná víte, tak od letošního roku máme o jeden aktivně fungující žákovský tým navíc, který bude hrát ligové soutěže. Bohužel počet trenérů žáků se nezměnil, takže Gába má na starosti starší žáky a já mladší žáky.

Kdyby těch mladších žáků bylo co do počtu kolem 15, tak tento článek nepíšu a vše půjde lehce zvládnout, ale vzhledem k tomu, že jich na tréninky pravidelně chodí 25-30, tak nutně potřebuji asistenta, nejlépe dva, kteří by mi pomohli při tréninku děti něco naučit! Navíc potřebuji na každé ligové kolo alespoň jednu osobu starší 18-ti let, která by se mnou a s dětmi jela jako dozor, jinak je proti zákonu, aby s více jak 15-ti dětmi jela jen jedna osoba starší 18-ti let.

Nejdřív jsem si myslel, že by jsme si s Gábou při výjezdech na ligová kola vzájemně pomáhali, ale to nevyšlo, takže proto až nyní prosím urgentně o spolupráci všechny Vás.

Takže vyhlašuji "VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA ASISTENTA TRENÉRA MLADŠÍCH ŽÁKŮ A DOSPĚLÝ DOZOR PRO LIGOVÉ ZÁPASY"

Požadavky:
- osoba starší 16-ti let jako asistent při tréninku a osoba starší 18-ti let jako dozor pro ligové zápasy
- alespoň základní znalost korfbalu
- mít čas každé pondělí od 15:00 do 16:30

Nabízím:
- můj velký dík a možná sem tam jogurty:-)
- spokojenost s tím, že děti mají radost ze hry a pohybu:-)

V případě zájmu se prosím obracejte na mě a nebo zanechte kontakt na tomto webu:-)

Prosím, ať se každý zamyslí, zda má v pondělí od tří hodin volno a čas pomoct při trénování našich nástupců a udělat něco dalšího pro oddíl navíc a kdo má čas jen 6x do roka s nimi vyrazit během sezóny na ligový zápas (termínová listina ml. žáků je na jiném místě tohoto webu). Nemuseli by jste být vždy na každém tréninku a navíc by to pro Vás mohlo být ze začátku jen na zkoušku. Žádný velký nával nečekám, ale předem velké díky všem, kteří se ozvou:-)

Pro informaci vsem, jak je

Pro informaci vsem, jak je to bezne jinde:
- trenery ci asistenty zaku byvaji dorostenci - ti jsou jiz ve veku, kdy je na case uvedomit si, kolik toho uz z korfbalem zazili a ze je potreba taky neco klubu vratit
- dospely dozor (na treninku i zapasech) byvaji rodice zaku - tam bych se taky zkusil obratit

Ja se samozrejme v pondeli na treninku rad ukazu, kdyz mi to prace dovoli. Ted mi to nekolik tydnu zrovna moc nedovoluje.

Miňa

Jan Mynařík – Po, 27/10/2008 – 13:49

Ahoj...

...já bych to docela brala :) k maturitě mi to sice nepomuže, ale zajímavy to je :D

Emmí (bez ověření) – Po, 27/10/2008 – 22:02

To je moc dobrá zpráva:-)

Cau Emmi, budu se moc tesit na pondeli v 15:00 v nasi satne v hale, takze prijd a zazijes boj:-) Pri maturite ti to sice po vedomostni strance asi nepomuze, ale treba te to pripravi po strance nervu:-) Dojdi a uvidis, zda te to chytne!

David Konečný – Út, 28/10/2008 – 11:05

zdárek, já se hlásím

zdárek, já se hlásím jako občasný dočasný pomocník, tzv "přicmrndávač" - příjdu, když budu moct, zlobivým pohrozím francouzskou holí a hodné odměním pěkným slůvkem. Možná mi občas vyjde i cesta na zápasy, ale tady nic neslibuju...mrzák míní a končetiny mění :-/

mauh (bez ověření) – Út, 28/10/2008 – 00:44

Ty uz jsi zkuseny bojovnik:-)

Dik Suku, samozrejme budu jen rad, kdyz ve svem volnu mimo dorostencu prispejes svymi zkusenostmi i na treninku zaku, takze kdykoli prijdes, tak dostanes ty nejtezsi pripady - ostatne tak jak doposud:-) A kdyz se k tobe obcas prida i Mina, tak nemuzete ve dvou prohrat:-) Takze i s vami kluci budu obcas pocitat!

David Konečný – Út, 28/10/2008 – 11:08

ahoj

tak si to tu ctu a rikam si: taky bych se mela zapojit. dokonce bych se moc rada zapojila...zvlast k tem nejmladsim...jenze v po se na treninky nedostanu, zvlast kdyz jezdim z brna do pv kazdou stredu na trenink...tak se divam na ten rozpis zapasu a z tech zminovanych 6 do roka 2 koresponduji se zapasem Becka a 1 se zapasem Acka..takze bych s tebou Dave mohla jet na tri...tak nevim jestli by to vubec bylo k necemu..jestli ano tak se hlasim na ty tri:-)

jita (bez ověření) – St, 29/10/2008 – 11:44

"přicmrndávač no.2"

Po (sebe)kritickém zhodnocení požadavků na asistenta:
ad 1) osoba starší.... (jediný splňuji na 200% :-))
ad 2) základní znalosti .... (tak tady jsou výrazné slabiny :-()
ad 3) časové možnosti .... (50% pondělků/měsíc),
jsem usoudila, že nemá cenu se do výběrového řízení hlásit, ale hodně mě zaujala funkce "přicmrndávač", na kterou se spíš cítím (teda samozřejmě, jen pokud je Šuk ochoten se občas tohoto postu vzdát ;-)
Jana M
P.S. : pokud je mnou vyhlédnutá funkce již definitivně obsazena - ještě mě napadl "asistent přicmrndávače" :-D

XiaoXin (bez ověření) – St, 29/10/2008 – 14:20
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i