Historicky první vítězství! Body jsou doma!

Gabriela Kadlecová – Po, 03/11/2008 – 00:52

V neděli 2.11. jsme zavítali se staršími žáky do nedalekého Brna, kde jsme odehráli 2. ligové kolo a celkem 3 zápasy. A jaký byl celý herní den?

SK RG Prostějov – VSK VUT Brno 5:4 (4:2)

První zápas proti domácímu Brnu sliboval velké drama již od samého začátku. Dobrá souhra celé čtyřky a pěkná kombinace našich talentovaných kluků nám zajistila hned v úvodu vedení, které jsme se snažili udržovat a skóre dále navyšovat – dá se říci, že se nám to dařilo, a tak jsme v poločase vedli 4:2. Věděli jsme, že náš soupeř bude ale nyní bojovat o každý míč s velikým úsilím, a že vyhrát nebude lehké. A opravdu, Brno přitvrdilo a během druhého poločasu dokázalo srovnat na stav 4:4. A právě od této chvíle to byl litý boj, nikdo nechtěl udělat chybu, ale zároveň se ani jednomu týmu nedařilo po velmi pěkných akcích vstřelit koš a závěr byl nepředvídatelný. Až v poslední minutě se štěstí přiklonilo na naši stranu, kde jsme se po koši Martina Zverce na 5:4 mohli všichni radovat z našeho prvního vítězství v této lize!!! Nutno podotknout, že jeden z košů dala naše nejnovější hráčka Renatka Havlová! :o)
Sestava a koše: Zverec 2, Marek 1, Sochor 1, Havlová 1, Juríková, Rajsiglová, Soldánová (20. minuta Šnajdrová), Chmelař (22. Rieger)

KC Slavia Havířov – SK RG Prostějov 6:1 (1:1)

Do druhého zápasu s Havířovem jsme nastoupili s vědomím, že tento tým nás posledně porazil o pouhé 2 koše, a tak jsme doufali, že i tento zápas bude velice napínavý. První poločas tomu také nasvědčoval, když na jeho konci svítilo na tabuli skóre 1:1. Bohužel ale v 2. poločase nás trápila neschopnost trefit se do koše i z vyloženě stoprocentních pozic, dále následovala neproměněná penalta, menší chyby v koncentraci - a díky aktivním havířovským děvčatům se soupeřův náskok zvyšoval koš po koši až na konečných 6:1, kde náš jediný vstřelený koš za celý zápas byl opravdu málo.
Sestava koše: Zverec 1, Sochor, Marek, Rieger (17. Chmelař), Juríková, Rajsiglová, Havlová (21. Šnajdrová), Francová (21. Křížková)

SKK DOLPHINS Prievidza – SK RG Prostějov 5:3 (3:2)

Poslední zápas se zkušenou Prievidzou B nás mile překvapil po všech stránkách! Po prvním vstřeleném koši na straně soupeře jsme okamžitě našli odpověď a z dvojtaktu jsme ihned skórovali i my. Slovenský tým vzal ale následně vedení opět do svých rukou a dvěma koši nám trošku odskočil, my jsme se nezalekli a vzápětí jsme přidali další koš ze střely, potom ještě jeden, ale to nám bylo málo platné, protože Slováci mezitím zamířili také přesně do koše, a to přímo dvakrát. Naše snažení poté ukončil hvizd píšťalky a skóre zůstalo 5:3 pro Prievidzu. I tak to byl ale vyrovnaný zápas s velkou koncentrací střel a dvojtaktů, i když výsledek je docela hubený.
Sestava a koše: Zverec 2, Marek 1, Rieger, Sochor, Rajsiglová, Soldánová, Křížková, Francová

Co k tomu říct?...Snad jediné – že mi všichni dnes udělali opravdu radost!!..Hráli nádherně, hráli opravdu jako tým(v obraně i v útoku), bojovali jako lvi všichni do jednoho - a za to jim patří velká pochvala…Budu se těšit na další kolo u nás doma! :o)…pa Gába

Jen tak dal! Poctive

Jen tak dal! Poctive trenovat a bude to jeste lepsi! Gratuluju!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 03/11/2008 – 01:12

:-)

gratuluju k prvnimu vitezstvi, jen tak dal!!!

Z23 (bez ověření) – Po, 03/11/2008 – 07:48

Gratulace největší:-)

Děcka měly velkou radost, hned se mi totiž dnes na tréninku chlubily pěknými výsledky. Takže jen tak dál:-)...Hodně zdaru v dalších kolech.

David Konečný – Po, 03/11/2008 – 18:57
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i