První výhra Béčka!

Martin Uherka – So, 08/11/2008 – 17:36

Ve třetím, pro naše Béčko druhém hracím kole 1.ČKL (v prvním jsme měli pauzu) jsme se na severu utkali s domácím Havířovem a Kutnou Horou. Základní sestava zkušených seniorů (:)) byla dopněna posilami z řad nadějných dorostenek. Fotky!

KC Slavia Havířov - SK RG Prostějov B 24:5 (11:2)

Do utkání jsme vstoupili s odhodláním jít brzy do vedení a pak náskok obezřetnou hrou udržovat, nicméně tento taktický pokyn jednoho člena doprovodu nebyl ani trochu zasazen do reálného rámce. Havířov měl v každé čtyřce jednoho zkušeného matadora (pánové Vaculík a Vajda), kteří neomylně vedli tým k vítězství. Kromě problémů, které nám domácí způsobovali svou velmi těsnou agresivní obranou, jsme přidali vlastní v podobě špatných přihrávek a mdlého pohybu po hřišti. V poločase došlo ke všeobecnému střídání, čímž se však na obraze hry nic závažného nezměnilo. Tempo hry sice pokleslo, ale s vědomím, kdo je tady ten lepší, oba týmy dohrávaly utkání.
Pozitiva: Minimum odpískaných volných hodů a penalt - hra byla velmi čistá a férově vedená z obou stran. Několik málo kontaktů, které vypynuly ze hry, si vždy dotčení s úsměvem vysvětlili a jelo se dál.
Jako drobnou poznámku je možné uvést neproměnění našich asi šesti vyložených šancí - jako kosmetická úprava by nebylo špatné dát aspoň deset košů. Nicméně, nebylo to o dvacet :). Úspešnost domácích byla přímo neuvěřitelná, ta naše přímo tragická.

Sestava a koše: Borsiczká, Láhner, Mynařík 1, Rozkošná 1, Šťastná, Vařeka (35.' Uherka Z.), Weida 3, Zelinková (31.' Planičková)

SK AFK Respo Kutná Hora - SK RG Prostějov B 14:15 (5:7)

Začátek zápasu nám vůbec nevyšel. Přijali jsme tempo a styl hry soupeře, navic jsme špatně komunikovali ve hře a ztráceli zbytečně míče po přihrávkách a nepřipravených střelách. Kutnohorská mládež (tým je složen z dorostenců) bez jakéhokoliv respektu k věku protihráčů jednoduše kombinovala a ve dvacáté minutě vedla 5:1. Po taktické poradě jsme konečně naši vlastní herní styl - v obraně i útoku jsme trpělivě hledali slabé místo. Zisky míče, respektive koše, na sebe nenechaly dlouho čekat a do poločasu jsme skórovali už jen my.
Po změně stran jsme však nekoncentrací dovolili soupeři vyrovnat a do konce utkání jsme se o výsledek přetahovali. Tým možná trochu rozhodilo zranění Barči Planičkové, která si narazila koleno (snad to nebude nic vážnějšího) a musela opustit hřiště. Na nervy všech si trochu zahrála Katka Zelinková, která v posledních několika minutách za vyrovnaného stavu utíkala na dvojtakty jako na běžícím pásu, ale nějakým záhadným řízením osudu koš vždycky uhnul a míč letěl vedle (né, Kači, budeš běhat na trénincích na dvojtakty, až budeš modrá!!). Nakonec se jí skoro v poslední minutě zadařilo a obrana už nedovolila soupeři vyrovnat.
Pozitiva: Vítězství, hodně vydřené, ale na to se historie ani tabulka ligy neptá. Brašule dal svůj první koš v kariéře a z odměny ho možná nějakou chvilku bude bolet hlava - no, ještě večer uvidíme :)

Sestava a koše: Láhner 5, Mynařík 1 (31.' Uherka 1), Planičková, Rozkošná 1, Šťastná 2, Vařeka, Weida 3, Zelinková 2 (31.' Borsiczká)

Další fotky jsou po kliknutí!

Obrovská gratulace! :-)

Do řad skvělého B-týmu obrovskou gratulaci a specielně Brašulemu (hned běžím - teda vzhledem k nepříliš spolupracujícímu kotníku - raději se důstojně přesunu ;-) - pro nějakou vhodnou tekutinu k přípitku :-)). NA VÍTĚZSTVÍ!!!
Jana m.

XiaiXin (bez ověření) – So, 08/11/2008 – 18:42

Brácho, gratuluju! Dřina

Brácho, gratuluju! Dřina se vyplatila ... jen tak dál!

Miňa

Jan Mynařík – So, 08/11/2008 – 18:54

Díky všem za gratulace,

Díky všem za gratulace, ale je to jen jeden koš ... i když potěšil. Budu se snažit, aby nezůstal ve sbírce sám ... ;-)

brácha (bez ověření) – So, 08/11/2008 – 19:24

A když už bys v životě další koš nikdy nedal...

...tak aspoň na tento svůj první a jediný nikdy nezapomeneš a budeš ho mít stále před očima!:-) ... Brašule, velká gratulace k prvotině a ať nezůstane jen u ní - přeju co nejvíc dalších košů, i když tvoje hlavní úloha a přednost v týmu je úplně jinde!

Také samozřejmně blahopřeji celému B-týmu k prvnímu sezónnímu vítězství v lize!

David Konečný – So, 08/11/2008 – 20:26

Brácho jsi jednička :o)

Moc moc moc gratuluju Brácho, jsi naše jednička, největší srdcař béčka, už to muselo přijííííííít !!!!

Lenka C. (bez ověření) – Po, 10/11/2008 – 08:20

Díky všem

Chci poděkovat všem co se zasloužili o tuhle naší výhru. Je to velkej úspěch Bčka, který jak doufám brzo zopakujem další výhrou.

Takže ještě jednou díky všem...

Luke (bez ověření) – Ne, 09/11/2008 – 16:17

:-)

gratulujuje super ze se boduje v kazdem kole!

Z11 (bez ověření) – Po, 10/11/2008 – 07:25

AKTUALIZOVÁNO: Fotky z Havířova!

Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 11/11/2008 – 19:06
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i