Béčko tentokrát bez bodu

Jan Mynařík – So, 29/11/2008 – 20:17

V sobotu 29. listopadu byla sportovní hala RG a ZŠ města Prostějova svědkem turnaje 4. kola První české korfbalové ligy. Naše rezerva sehrála zápasy se Znojmem, vedoucím tabulky první ligy, a Lužinami, které mají také jen ty nejvyšší cíle. Fotky!

SK RG Prostějov B - TJ Znojmo MS YMCA B 8:17 (3:9)

Počátek úvodního utkání byl z naší strany ve znamení špatných přihrávek a individuálních chyb, takže jsme nebyli schopni si vytvořit dobré pozice pro zakončení. Navíc jsme dostávali koše z dvojtaktů po nepozornosti v obraně. V druhém poločase jsme se kombinačně zlepšili, ale střelecky to minimálně v jedné čtyřce stále nebylo ono. Ta druhá čtveřice se sice začala trefovat, ale poté většinou v obraně rychle inkasovala. Výsledkem byl jasný zápas pro znojemskou rezervu.
Sestava a koše: Láhner 2, Melichárková 2, Vařeka 2, Šťastná 1, Copek (31. Mastný 1), Uherka Z. (31. Mynařík), Vychodilová, Žáková

Před naším druhým zápasem proti Lužinám se odehrálo i poměrně vyrovnané utkání Znojma právě s Lužinami. Napínavé utkání rozhodla zlepšená střelba Znojma ve druhém poločase - 12:9 (6:6).

SK RG Prostějov B - SK Hala Lužiny 8:16 (3:7)

Do druhého zápasu jsme vstoupili o poznání lépe, když jsme dokázali podržet naše útoky poměrně dobrou obranou. Stejně jako v prvním zápase jsme zpočátku měli kombinační problémy a střelecky to slavné také nebylo. Po poločasové přestávce jsme opět zlepšili souhru, ale zakončení stále nebylo úplně ono, hlavně ze strany mužské části týmu. Děvčata ale své šance proměňovat dokázaly, a tak jsme se i dlouho drželi ve skóre "na dostřel". Lužiny ale ke konci opět proměnily několik šancí a stanovily tak konečný výsledek.
Sestava a koše: Koldová 3, Šťastná 2, Melichárková 1, Mynařík 1, Copek (31. Láhner 1), Tichý, Uherka Z. (31. Vařeka), Žáková (31. Kadlecová)

Poprvé jsme tak nedokázali v tomto ročníku bodovat, když hlavním problémem byla hlavně střelecká nemohoucnost i vždy přítomné chyby v obraně.

AKTUALIZOVÁNO: Fotky!

Fotky!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 02/12/2008 – 01:49
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i