Béčko bodovalo a ne ledajak!

Martin Uherka – So, 07/02/2009 – 19:03

V rámci sedmého kola čekaly náš B-tým dva zápasy v Moravské Třebové, kromě domácích ještě s družstvem Bělé pod Bezdězem. Fotky!

KC Moravská Třebová - SK RG Prostějov 23:7 (8:3)

Utkání začalo poměrně běžně, hvizdem rozhodčího (to jsem byl já :)). Poté domácí kralovali na hřišti až do stavu 4:1, když jsme první koš vstřelili po asi 12 minutách hry. Do poločasu jsme skórovali jen dvakrát, domácí naštěstí přílkiš netrefovali a tak byl poločasový výsledek celkem milosrdný. V druhé půli, kdy jsme počet vstřelených košů překonali oproti prvnímu poločasu o 133%, se ovšem Třebová rozstřílela mnohem víc. Zejména mužská část se blýskla několika pohlednými akcemi a s výbornou podporou děvčat dokráčeli k suverénnímu vítězství.

Koše a sestava: Honza Tichý 3, Tom Láhner 2, Luke Vařeka 1, Marca Žáková 1, Zdenda "brácha" Uherka, Pavel Copek, Janča Koldová, Anička Rozkošná, Romi Melichárková, Jiťa Šťastná, Petr "Miňa" Weida, Kačka Zelinková

SK RG Prostějov - KC Bělá pod Bezdězem 26:12 (12:6)

Již ke konci prvního zápasu začali naši protivníci vystrkovat růžky ve dveřích do haly. A bylo jich na první pohled tolik! Ovšem již na druhý pohled jsme zjistili, že kluky mají jen tři. To znamenalo, že jeden z nich si pekelně zaběhá - ovšem zmíněného to evidentně dost bavilo a vydržel to celá dvě utkání.
Naše taktika byla jednoduchá - postavit proti trojici pod koš Miňu. Vlastně jsme ho postavili na polovině plochy, protože dosáhl úúúplně všude. Tím zajistil útočícím spoluhráčům dostatek času a možností k zakončení (když někdo nevěděl, jestli střílet, nebo zkusit dvojtakt, Miňa poradil: "Jak chceš"). A tentokrát jsme toho využívali. V poločase jsme vystřídali nestřílejícího hráče, aby si Miňa taky trochu zaútočil, za což se odměnil několika krásnými koši.
Druhá čtveřice, útočící proti plnému počtu obránců, brzo zjistila, že mají proti sobě nepříliš zkušené protihráče. Zařídili se proto podle hesla "Tejk jór tájm" a střelami z místa ze stoje mířili do černého...ehm, do žlutého. Vítězství tak bylo neodvratné.

Koše a sestava: Tom Láhner 8, Janča Koldová 6, Petr "Miňa" Weida 4, Jiťa Šťastná 2, Luke Vařeka 2, Zdenda "brácha" Uherka 2, Marca Žáková 1, Anička Rozkošná 1, Pavel Copek, Romi Melichárková, Honza Tichý, Kačka Zelinková

Béčko tak dosáhlo vysokého vítězství, jehož oslavu jsme nemohli odkládat. Po výborném obědě v Moravské Třebové, kde nás obsluhovala jedna z domácích hráček (ne, nebylo to za trest), jsme chtěli zakončit úspěšnou výpravu ve vyhlášené cukrárně v Konici. Vyhlášená cukrárna ovšem byla zrušená...takže jsme museli ke Kocourkovi. Tam nás obsluhovala další hráčka, tentokrát bývala skorospoluhráčka Lucka. Bylo to báječné, poseděli jsme, popovídali si a dali si všelijaké dobroty. Některým se to líbilo mnohem víc, než zápasy s Áčkem :), a příště by jeli zase.
Tím končím reportáž. Fotky pro nedočkavou Marcu, která se v utkání naučila, jak si s ní pohrát (s protihráčkou), jistě doplní náš Velký propagátor.

Hurá! Sláva vítězům,

Hurá! Sláva vítězům, čest poraženým... Už se vážně těším na pokračování zpravodajství :)
Jana m.

XiaoXin (bez ověření) – So, 07/02/2009 – 21:25

Tož to su zvědavá...

ono těch poznatků bylo víc, tak jsem napjatá, kterej vyberete...jestli ten, že stačí si hrát sem a tam...hlavně ať to není špatně pochopeno!!!!

A asi su osel, ale já jsem ty populární fotky, Vařo, nenašla :-(

Marcóš (bez ověření) – Ne, 08/02/2009 – 12:50

Hezkýýý

Už mě pomalu začíná mrzet, že s vámi taky nejezdím vyhrávat a hlavně výhry slavit :-)

Masťa (bez ověření) – Po, 09/02/2009 – 08:58

Já jezdím aspoň na

Já jezdím aspoň na čumendu a je to veliká krása :)) a sobotní posezení u Kocourka bylo bylo naprosto báječné!

mauh (bez ověření) – Po, 09/02/2009 – 13:45

Prohlédněte si fotky

A k hezkému článku patří též kvalitní obrazová dokumentace ... fotky!

Zdeněk Uherka – Po, 09/02/2009 – 12:08

;-)

Tak to vypadá, že žlutá sada dresů je ta správná - VÝHERNÍ ;-)
....A s Bělou bychom měli hrát co nejčastěji - barevně pěkně ladíme ;-) ...
Jm

XiaoXin (bez ověření) – Po, 09/02/2009 – 12:24

:-D

supr clanek suku!:-D skoro jako ty paradicky s protacenim od zaby-pomlcka-hvezdy:-D

jita77 (bez ověření) – Po, 09/02/2009 – 21:15

na tu nemám, to je úplně

na tu nemám, to je úplně jiná liga! :)

mauh (bez ověření) – Út, 10/02/2009 – 06:17

Tož ale krásně jsi to

Tož ale krásně jsi to popsal a uvedl na pravou míru, Šuku..teď už se nemusím stydět vyrazit s váma na zápas v jednom autě...ale mačkat se můůžem...Pepíčku těš se...proč ti říkají ŠUKU??

Marcóš (bez ověření) – Pá, 13/02/2009 – 15:08
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i