Přečtěte si článek...

Martin Uherka – Ne, 01/03/2009 – 20:27

...protože tady vám nic nenapíšu. Hráli jsme s Kolínem dva důležité zápasy o premiérový postup do semifinále. A jak to všechno dopadlo a co bude dál, najdete v hlavní části reportáže. Aktualizováno - fotky!

Předzápasové postavení týmů dalo tušit, že pokud vyhrajeme alespoň jedno utkání, tak jsme v semifinále. Odvážní dokonce spekulovali, že stačí jedna výhra v prodloužení. Dvě prohry by nás odsoudily do nutnosti získat v posledním kole čtyři body - proti Znojmu.

První utkání jsme začali dobře, drželi jsme vyrovnané skóre až do stavu 6:6, ale v závěru poločasu domácí odskočili na 10:7. Úvodní pětiminutovka druhé půle nenaznačovala, že nás postihne útočná impotence, ale stalo se. Navíc jsme se nevyvarovali pár individuálním chybám, které domácí posadily na koně. Od stavu 16:8 už se utkání jen dohrávalo, na obou stranách došlo ke střídáním hráčů z lavičky pro ušetření sil.



fotka + odkaz na galerii
Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

I druhý zápas začal vyrovnanou čtvrthodinkou. Domácí pak opět nabrali dvoubodové vedení, a i když jim vyloučení Sládka moc nepomohlo, šli jsme po dvou zásazích v poslední minutě do kabin s dvoubodovým mankem. Celý druhý poločas jsme tahali za kratší konec, Kolín většinu doby vedl o čtyři koše. Když se nám podařilo přiblížit na dvoubodový rozdíl, tak jsme nebyli schopni vstřelit kontaktní koš a v obraně jsme nakonec inkasovali. V oboustranně ofenzivním utkání jsme podlehli 19:23.


fotka + odkaz na galerii
Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

VKC Kolín - SK RG Prostějov 20:12 (10:7)

Koše a sestava: Faltýnková 2, Sequensová (40´Koldová), Snášel (36´Tichý 2), Uherka 5 - Bednář 1, Kadlecová, Lešanská (40´Šťastná), Šnévajs 2

VKC Kolín - SK RG Prostějov 23:19 (11:9)

Koše a sestava: Faltýnková 4, Sequensová, Tichý 1, Uherka 5 - Bednář 1, Kadlecová 2 (40´ Šťastná), Lešanská 6 , Šnévajs

Teorie říká, že čtyři body se Znojmem nás dostanou do play-off. Tak uvidíme...

jedeme dál!

jelikož sezóna ještě neskončila stále očekávám vaše plné nasazení do tréninku a posledního zápasu doma se Znojmem.

omluvenky nepřijímam!:-)

Z11 (bez ověření) – Po, 02/03/2009 – 12:28

výzva

Milé spoluhráčky a spoluhráči, jak mě již předešel Zdenda, pojďme vydržet ještě 14 dní. Nikdy nevíte, co se stane, a i když je možnost zisku 4 bodů proti Znojmu malá, stejně jako bodová ztráta Kolína s Děčínem, stát se to může.
Je to pro mě nejlepší sezóna v seniorské lize, co jsem kdy hrál. Už teď vím, že příští rok si s váma všema moc rád zahraju a prodloužím si aktivní kariéru. Zhodnotíme to 14.3. po základní části letošní ČKE. Ale zatím budeme bojovat do posledního hvizdu!!

Martin Uherka – Po, 02/03/2009 – 14:28

Nevěšme hlavy!!!

Nevěšme hlavy a pojdmě se těch posledních čtrnáct dní na trénincích scházet všichni a 14.3. se proti znojmu pokusíme o nemožné. Musíme si věřit a jít do toho tak, že můžeme jenom získat a ne ztratit.
Tak pojďme dál ještě není konec. Vzkazuje všem nejmladší člen senijorského týmu.

Honza (bez ověření) – Po, 02/03/2009 – 15:57

Pěkně jsi to napsal,

Pěkně jsi to napsal, Johny. Nejdůležitější je teď sebedůvěra! A taky důvěra svému týmu a od svého týmu.
Prostě vím, že na to máte, teď jen abyste tomu DOOPRAVDY věřili!
A osobně se hodně na ten souboj těším, protože když Znojemáci hrají, je to hezký pohled a když hrajete vy je to hodně podobné (když se nenecháte rozhodit!). Takže logicky čekám v každém případě pokoukáníčko na vysoké úrovni :-).

HRAJE SE AŽ DO KONCE!!!
Jana

P.S.: Máte plnou důvěru :-)! A podporu (nebo potvoru?) v hledišti ;-)
JM

XiaoXin (bez ověření) – Út, 03/03/2009 – 18:36

It´s simple...

Kluci:),jdu do toho s váma......

šnevi (bez ověření) – Po, 02/03/2009 – 16:07

Me too!!!

Nothing is impossible!...:)

Gába (bez ověření) – Po, 02/03/2009 – 19:56

Proč mi nikdo neřeknete,

Proč mi nikdo neřeknete, že jsem to napsal jak mongol? Až teď jsem si toho všimnul a musel jsem to po sobě opravit...

Martin Uherka – Út, 03/03/2009 – 11:46

ufff...a já jsem myslela,

ufff...a já jsem myslela, že mongol jsem já a nechápu to :-)

Marcóšek (bez ověření) – Út, 03/03/2009 – 15:39
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i