Sobotní snažení

Zdeněk Uherka – Ne, 08/03/2009 – 22:43

V sobotu v 13.30 a 16.30 odehrálo béčko domácí zápasy 8.kola 1.ČKL. Museli jsme se obejít bez trenéra Lukeho, a kvůli poměrně vysoké neúčasti hráčů sáhnout také do řad "čistokrevného" áčka, to ale samozřejmě nebylo na škodu. No, a jak to všechno bylo ? Aktualizováno - fotky!
Na domácí půdě jsme přivítali celky z Havířova a Tábora ( v tomto pořadí). Naším cílem bylo uhrát oproti Havířovu příznivější skóre, než s jakým jsme odjížděli od nich, a s Táborem pokud možno vyhrát.

SK RG Prostějov - Havířov 8:24 (2:12)
Do tohoto utkání jsme nevstoupili příliš dobře, když po pár minutách jsme prohrávali 0:4. Soupeř měl dobře organizovanou obranu i útok, koučovaný z hřiště zkušenou dvojicí Vaculík - Vajda. Naše hra měla jednu zásadní chybu - nedávali jsme koše. Ostatně poločasový výsledek 2:12 to říká jasně. Ne že bychom se nesnažili, šance jsme si také jakž-takž vytvářeli, ale bod z toho byl velmi málokdy. Druhý poločas byl poněkud plodnější, a tak jsme alespoň trochu vylepšili skore na konečných 8:24, a soupeř si zaslouženě připsal na své konto 3 body.

Sestava a koše: Mastný 3, Tichý 1, Koldová 1, Šťastná 1, Žáková 1, Rozkošná 1, Uherka Z. (30´Uherka M.), Koža, Copek (30´Bednář)

fotka + odkaz na galerii
Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

SK RG Prostějov - Tábor 14:15 (5:7)
Utkání s Táborem bylo vyrovnanější než první zápas. Také se nesl v o něco klidnějším tempu. Většinu utkání jsem byli od soupeře o jeden nebo dva body na tu nebo onu stranu. Až do konce zápasu jsme se snažili získat z tohoto zápasu kýžené 3 body. Deset minut před koncem utkání jsme vedli 13:11, hra se stala o něco rychlejší, a my si už už sahali na vítězství. Bohužel pro nás, soupeř dokázal srovnat a odskočit nám na 13:15. Ještě jsme dokázali dát koš, ale ne více než jeden, a konečný výsledek tak zněl 14:15.

Sestava a koše: Uherka M. 5, Mastný 3, Tichý 2, Žáková 2, Šťastná 1, Uherka Z. 1, Koldová, Malanová (30´Rozkošná)

fotka + odkaz na galerii
Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

Celkové hodnocení zápasů:
Přestože jsme si z tohoto kola neodnesli žádné body, hodnotím oba zápasy kladně. Dělali jsme individuální chyby, nehráli jsme vždy tak jak bylo potřeba, ale oceňuji vysoké nasazení všech hráčů, maximální snahu o souhru čtyřek i plnění povinností vůči týmu a v neposlední řadě bojovnost a odhodlání. Musíme se ale naučit využívat více šance a střílet koše. Mně osobně se hrály oba zápasy velice dobře, a z ohlasů spoluhráčů soudím, že to je povšechný názor. Celkově mám ze zápasů dobrý pocit, na hře je vidět, že to celé někam směřuje, a tím někam myslím směrem nahoru ;-). Můj velký dík všem zúčastněným !

Z ohlasů diváků:

"Zápas s Táborem byl dramatický až do poslední minuty!"

"Škoda že jsme nevyhráli, ale i tak pěkná podívaná, příště přijdu zase."

Jsem rád, že jste to

Jsem rád, že jste to zvládli i beze mě a výsledek s Táborem je dobrej. Mrzí mě, že jsem se nezúčastnil...
Těším se na aspoň na video....
Ale všem moc díííky

Luke #7 (bez ověření) – Po, 09/03/2009 – 11:25

Člověk chvíli za béčko

Člověk chvíli za béčko nehraje a jeho hra jde hned nahoru .... teď nevím, jak si to mám přebrat ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 10/03/2009 – 23:21
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i