Dorostenci tentokrát bez bodu

Martin Uherka – Út, 10/03/2009 – 08:43

V neděli cestovali dorostenci k předposlednímu vystoupení v letošní sezóně. Na cestu do Kutné Hory vyrazili v minimálním možném počtu 4+4+1.
Aktualizováno - fotky!

Postupně jsme se střetli s týmy Kutné Hory, Brna a Znojma. Děti dostaly do obrany i do útoku jeden úkol - pozorně bránit a nedělat zbytečné chyby otáčením se od protihráče, resp. útočit stále v pohybu ihned po odehrání míče. Tyto pokyny naši svěřenci plnili takřka bez chyb, i když s počtem vstřelených košů nemůžeme být spokojeni.

SK RG Prostějov - SK AFK RESPO Kutná Hora 2:13 (1:6)
Soupeř těžil z výškové převahy kluků, kteří nad námi čněli jako věže a umožňovali spoluhráčům dlouhé útoky s velkým počtem střel. My jsme naopak ze začátku nebyli schopni si pořádně nahrát a k uspokojivému útoku jsme se dostali až v desáté minutě. Mezitím jsme však nabrali velké bodové manko, které jsme v průbehu utkání nízkou úspěšností zakončení nijak nesnížili.

fotka + odkaz na galerii
Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

SK RG Prostějov - VSK VUT Brno 11:14 (5:4)
Brno sice přicestovalo pouze v počtu tří hráček a tří hráčů, ale dovolili jsme jim doplnit do standardního počtu dvěma půjčenými hráči. První poločas byl nadějný, byli jsme stále trochu napřed a hráli velmi pozorně. V druhé půli už se Brno sehrálo se svými novými spoluhráči a více se prosazovalo. Z naší strany sváděl střelecký souboj s brněnským Honzou Šedým služínský Honza Tichý, štastnější však byl po závěrečném hvizdu první jmenovaný. I tak jsem ale velmi spokojen s výkonem všech, vždyť naši sestavu tvořili 3 starší žáci a dokonce jeden mladší.

fotka + odkaz na galerii
Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

SK RG Prostějov - TJ Znojmo MS YMCA 2:16 (1:9)
Znojmo si s námi dělalo, co chtělo, takže jsme v obraně udržovali odstup tak, aby nám nemohli jednoduše utíkat na dvojtakty. Ještě, že jejich úspěšnost střelby nebyla nijak vysoká, jinak bychom odcházeli po zápase s mnohem větším debaklem. V útoku se několikrát předvedly Bára s Katkou výbornou souhrou, ale víc než jeden koš jsme z toho nevytěžili.

fotka + odkaz na galerii
Po kliknutí na fotku se otevře celá galerie.

Slovo trenéra: Hodnotil bych nedělní vystoupení celkem kladně, hlavně (pochopitelně) utkání s Brnem. V tomto zápase moji svěřenci konečně hráli styl, který poslední čtvrtrok trénujeme. Budeme na tom i nadále pracovat, ale zvýším důraz také na úspěšnost zakončení. To je dlouhodobá slabina nejen dorosteneckého týmu...

Dorostenci hráli dobře,

Dorostenci hráli dobře, musím je tu pochválit, i když jsou výsledky takové. ;-)
PS: Hlavně se nenechte odradit neúspěchem a neustále na sobě pracujte, využívejte svého dobrého trenéra.

Anonym (bez ověření) – Út, 10/03/2009 – 14:17

Mohlo být hůř..

Už vím proč se až doteď nikdy nefotilo, protože jsem tam byla já, celou neděli jsem na Vás myslela, i když jste nic nepřivezli nic se neděje s těma našema věčnýma problemama a komplikacema můžeme být rádi že snad dohrajeme sezonu, musíme trenovat a sehnat ještě nějaké kluky :-D ale to všichni víme už dlouho..., až mi povolí pohyb moc se těším na trénink..

Kate (bez ověření) – Út, 10/03/2009 – 19:09

To víš...

...s Tvojí účastí by se roztavil film i v digitálu :-D

Emmí (bez ověření) – Út, 10/03/2009 – 22:27

Tohle je "pracovní" a

Tohle je "pracovní" a tréninková sezona. Váš trenér vás toho hodně naučí a po prázdninách do toho vlítnete na plný koule!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 10/03/2009 – 23:25

Jak vidím, nejsem jediný

Jak vidím, nejsem jediný optimista v klubu, a tak stačí jen chodit na tréninky..

Kate (bez ověření) – Po, 23/03/2009 – 17:29

ehmm...jenom to nestačí...

ehmm...jenom to nestačí... :) ale je to dobrý základ!

mauh (bez ověření) – Po, 23/03/2009 – 17:51
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i