Krátce z Enschede: soustředení je upečeno

Jan Mynařík – St, 15/04/2009 – 22:50

Začnu tou nejdůležitější zprávou, soustředění v Enschede bylo potvzeno ze strany DOS-WK. Marcel napsal, že třetí týden v srpnu (sobota 15. až neděle 23.) je vskutku ten nejlepší, takže doufám, že si všichni hráči širšího kádru áčka udělají čas a pojedou na toto soustředění, jaké jsme v historii klubu ještě neměli. Více informací o soustředění a další novinky z Enschede jsou v článku!

Celé soustředění si vezme na povel a naplánuje Hennie, který s námi moc rád pracuje. A pokud si všichni dobře pamatujete, tak nás chce v příští sezoně dotáhnout ještě dále. Je super, že ho práce s námi tolik těší. Odměňme se mu maximální účastí a snahou! Nezapomeňte, že takové vynikající podmínky pro přípravu jsme dříve neměli a hlavně týden intenzivního tréninku pod vedením zkušeného trenéra Hennieho Baase dá každému osobně i celému týmu strašně moc! A intenzivní neznamená extrémně fyzicky náročné, ale korfbalově výživné ;-) Každý z nás, od nejmladších až po zkušené dinosaury, se opět naučí něčemu novému ... o tom nepochybujte!

A nebude to jenom o trénování, ale také nás čeká pořádná porce přípravných utkání. V sobotu 22. srpna se zúčastníme 22. ročníku turnaje E.J. de Mana, který pořádá DOS-WK. E.J. de Man, na jehož počest byl turnaj pojmenován, je dnes již zesnulý bývalý předseda našeho partnerského klubu. Sehrajeme celkem 3 zápasy ve skupině rezervních týmů, našimi soupeři budou druhé týmy DOS-WK, Drachten a Oranje Zwart ze Zwolle.

Hennie pro nás ještě zařizuje další dva přípravné zápasy tak, abychom toho v kolébce korfbalu co nejvíce pochytili. Při takové porci dostanou určitě dostatečnou příležitost všichni hráči širšího kádru. Stejně tak každý uzná, že to bude chtít vhodné obutí, tj. turfy. Ti, co byli v Enschede minulý rok a neměli dobrý boty, si určitě pamatují, jak si tam zabruslili ;-) Když si turfy pořídíte co nejdříve, tak je budete moct využít i na venkovních turnajích u nás - ELBE cup a Maxikorfbal.

Soustředění bude samozřejmě i o zábavě, obzvlášť teď, když už tam známe tolik lidí a nebudeme se stranit zábavy s místními ;-) Já osobně si nepamatuju dovolenou, na které bych si víc psychicky odpočinul! Navíc, pokud by to bylo možné, tak bych preferoval odjezd v neděli 23. srpna ne hned po ránu, ale až kolem poledne. Díky tomu bychom se mohli plnohodnotně zúčastnit i závěrečné party po turnaji.

Soustředění opět vyjde na cenu kolem dvou tisíc na osobu, což je úžasná cena za týdenní aktivní dovolenou v cizině, ne?

A teď ty další novinky ...

V sezoně 2010/2011 bude DOS-WK slavit 100 let a náš partnerský klub jako součást těchto oslav naplánoval i korfbalovou propagační cestu po našem regionu. Chtějí přijet se 40 mladými hráči, takže se máme na co těšit! Samozřejmě, že naše snahy budeme koordinovat. Stejně tak se pojedou naši mladí podívat do Enschede!

Ale návštěva z Enschede nás pravděpodobně čeká i mnohem dříve! Marcel napsal, že chce přijet s Henniem na konci června na Maxikorfbal, samozřejmě se zastávkou i v Prostějově. A že se pokusí dát v DOS-WK dohromady hráče, kteří by přijeli s ním, dali dohromady tým a zahráli si i na Maxikorfbalu. Druhou možností je, že by přijeli na naše plánované zakončení sezony.

No, rozjíždí se nám ta spolupráce s DOS-WK moc hezky!

Samozřejmě mám vyřídit pozdravy od Marcela i Hennieho!

ty krávo!

a já už si myslel že to tak nějak v klidu doklepu v korfbalovém důchodu (že dave?).....a teď tohle, vlastně úplně nový začátek!:-)

co říct Miňo je to super ošéfovaná a vypadá to luxusní soustředění a kvalitní družbu.....

takže ANO ŠÉFE!

Z11 (bez ověření) – Čt, 16/04/2009 – 06:41

Je to tak, bude to luxus.

Je to tak, bude to luxus. Hennie se vážně snaží a to uvidíme ještě ten hukot, co se všechno naučíme.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 16/04/2009 – 10:45

TURFY - objednávka!

Věřím, že se vás pár najde, kteří by stáli o outdoorové Asicsy (Ondra už se našel), tak vám nabízím klubovou výhodu a to, že to budete mít bez práce a bez potřeby směny eur .... to všecho, pokud vás bude 3 a více.

Objednával bych to přes internetový obchod, se kterým už mám zkušenosti. Boty přijdou na 89,95€, plus je normálně potřeba ještě počítat 15€ poštovné a balné a nějaký prachy za bankovní převod či poplatky.

Při malém množství lidí se dá ušetřit hlavně tím, že se podělí náklady na poštu, což u třech párů dělá na osobu už jen 8€ místo 15€. Když by bylo lidí více, tak se mohu pokusit uhrát nějakou slevu, ale výsledek takového jednání je nejistý, i když šance bych měl zcela jistě vyšší, než při objednání jednoho páru.

Kdo už má halové Asicsy a je spokojen, tak myslím, že nemá co řešit (možná kromě chybějících peněz). Super věc je, že je to bota jako halová verze a ne kopačka, která všude tlačí. Navíc mohu potvrdit, že boty na povrchu v Enschede prakticky nekloužou (když uklouzly tak v takové situaci, když by pravděpodobně klouzaly i boty v hale). Kdo by chtěl, tak můžu přinést ukázat moje outdoorové Asicsy. Kdo halové Asicsy nemá, tak zkuste zjistit, jestli někdo jiný nemá vaši velikost.

Pokud vás teda bude dost, tak bych to do 2 týdnů chtěl objednat, abyste si boty mohli užít už na ELBE cupu.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 16/04/2009 – 11:57

V žádném případě

V žádném případě nechci Miňovi kazit objednávku, jen ze své zkušenosti napíšu, že již několik let mám klasické nízké turfy a na trávě i umělém povrchu jsou super. To jen pro ty, kteří nechtějí z různých důvodů investovat do Asixů, ale dali by pár zlatek za turfy...

mauh (bez ověření) – Čt, 16/04/2009 – 17:10

Mě to neva, já jsem s

Mě to neva, já jsem s Asicsy spokojen, tak jsem napsal svoje zkušenosti. Když se 3 lidi nedají dohromady, tak budu mít aspoň míň práce ;-) .... na druhou stranu rád pomůžu.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 16/04/2009 – 17:51

... a ještě je to možná

... a ještě je to možná otázka kotníkových bot versus nízkých.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 16/04/2009 – 18:08

přines je

Miňo přines ty boty prosím na trénink ať se mrknu na podrážku.....ja si koupím klasické nízké co budu mít i na fotbal, ale je strašně druhů podrážek těch turfů tak chci vědět jak vypadají ty korfbalové ať je to tomu nejblíže...

jinak ve sportech se to u nás dá pořídit kolem tisícovky - tedy ty klasické fotbalové....

Z11 (bez ověření) – Pá, 17/04/2009 – 08:10

Snad si vzpomenu a vezmu je

Snad si vzpomenu a vezmu je ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 17/04/2009 – 12:51
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i