Na finále NEjedeme autobusem!

Jan Mynařík – So, 18/04/2009 – 00:18

AKTUALIZOVÁNO: Pro nedostatečný zájem zájezd autobusu bohužel rušíme! V sobotu 25. 4. 2009 ve znojemské hale TJ Znojmo vyvrcholí dvě nejprestižnější české korfbalové soutěže – Česká korfbalová extraliga a Česká dorostenecká korfbalová extraliga. A z Prostějova vypravuje náš klub autobus! Odjezd je v 8:30 od školy, návrat kolem osmé hodiny večerní. Autobus je hrazen klubem, cesta je pro naše žáky (mini, mladší i starší) a dorostence zadarmo, jejich rodiče mají příspěvek na cestu stanoven na 50Kč, všichni ostatní potom 100Kč. Místo v autobuse je rezervováno v okamžiku zaplacení příspěvku nebo odevzdání podepsaného svolení k cestě od rodičů! Pojeďte se podívat na nejlepší český korfbal!

Celodenní vstupenka na finálový den činí 30Kč. Jídlo a pití si pořeší každý sám, na místě bude bufet.

Leták s informacemi a formulářem pro svolení rodičů bude rozdáván na pondělním tréninku mladších žáků. Vybírán bude potom průběžně v týdnu. V případě zájmu kontaktujte svého trenéra nebo alespoň napište komentář k tomuto článku a budete kontaktováni.

A nezapomeňte, kdo dřív přijde, ten dřív mele! ;-)

 

Informace o finálovém dni ...

Finálový den otevře utkání dorostenců o třetí místo mezi KCC Sokol České Budějovice a TKC Děčín. Následovat bude dorostenecké finále mezi TJ Znojmo MS YMCA a VKC Kolín. Tyto dva týmy v základní části získaly stejný počet bodů. I v semifinále si jak Znojmo, tak Kolín bez větších problémů poradili se svými soupeři. Diváci tedy mohou očekávat dramatický finálový zápas dorostenecké soutěže.

Po završení dorostenecké soutěže vypuknou boje v seniorské kategorii. O třetí místo se utká VSK VUT Brno a VKC Kolín. Během základní části soutěže byl ve vzájemných zápasech těchto dvou týmů úspěšnější celek Brna. Rozdíly ve skóre však nebyly vysoké a Kolín se jistě bude snažit vybojovat bronzovou medaili.

Vyvrcholením celého dne bude finálové utkání o mistra České korfbalové extraligy, v němž se utkají TJ Znojmo MS YMCA a KCC Sokol České Budějovice. České Budějovice již teď pomýšlí na účast v nadcházející sezóně Europa Cupu. Nejdříve však musí ve finále porazit současného mistra TJ Znojmo MS YMCA. Ten však v tomto ročníku ČKE ani jednou neprohrál a určitě chce svůj post nejlepšího českého korfbalového týmu potvrdit.

Celý Finálový den doplní zajímavý doplňkový program s celou řadou vystoupení a soutěží pro diváky o atraktivní ceny. Cena celodenní vstupenky je 30Kč.

Rozpis zápasů
10:30 – o 3. místo ČDKE: KCC Sokol České Budějovice – TKC Děčín
12:30 – Finále ČDKE: TJ Znojmo MS YMCA – VKC Kolín
14:30 – o 3. místo ČKE: VSK VUT Brno – VKC Kolín
16:30 – Finále ČKE: TJ Znojmo MS YMCA – KCC Sokol České Budějovice

Kategorie:

Navíc já pojedu autem,

Navíc já pojedu autem, protože tam musím být dřív a zůstávám na party s tím, že pojedu domů kolem půlnoci. Kdyby se chtěl někdo přidat, může!

Miňa

Jan Mynařík – So, 18/04/2009 – 00:25
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i