Korfbalové soustředění naší mládeže - "Ptenský Dvorek 15.6.-19.6.2009"

David Konečný – Ne, 26/04/2009 – 18:16

Milí rodiče, známí, kamarádi, spoluhráči, ale hlavně naši nejmladší korfbalisté, blíží se konec školního roku a konec korfbalové sezóny. Než se rozloučíme, připravili jsme korfbalové soustředění spojené s rozloučením se sezónou a upevněním vztahů. Jedná se o 1.korfbalové soustředění naší mládeže v novodobé historii.

Veškeré údaje o této akci najdete dále v článku a jeho příloze, ovšem v písemné i ústní podobě dostanou děti informace i na svých trénincích. Soustředění bude probíhat na základně ve Ptenském Dvorku. Je to kousek od Prostějova a zároveň v pěkném lesnatém prostředí. Budeme především sportovat, hrát si, bavit se, možná i plavat apod.. Rekreační středisko je umístěné v lese, děti budou ubytovány v jednoduchých chatkách. Je tam hřiště, ruské kuželky, venkovní posezení s ohništěm, bazén. Toalety a umývárny jsou v bezprostřední blízkosti chatek. Je nutné s sebou vzít vlastní spacák nebo povlečení.

K účasti je nutné do 31.5.2009 uhradit cenu soustředění, dále do 31.5.2009 odevzdat vyplněnou závaznou přihlášku a 15.6.2009 při odjezdu odevzdat vyplněné prohlášení zákonného zástupce (všechny formuláře viz příloha).

ZÁKLADNÍ INFORMACE:

POŘADATEL:
SK RG Prostějov, oddíl korfbalu ve spolupráci se ŠSK při RG a ZŠ města Prostějova

TERMÍN:
15.6.2009 – 19.6.2009 (děti budou uvolněny ze školy se souhlasem vedení školy)

MÍSTO POBYTU:
Rekreační středisko Sokol II., Ptenský Dvorek

DOPRAVA:
Odjezd: sraz 7.40 před hlavním nádražím v Prostějově, odjezd v 8.01 vlakem
Příjezd: vlakem 14:53 na hlavní nádraží v Prostějově

STRAVA:
5x denně, pitný režim (v pondělí začínáme obědem, v pátek končíme obědem).

CENA:
1 200,- Kč

PLATBA:
Částka musí být uhrazena do 31.5.2009
(případná osobní domluva o posunu termínu platby je možná na níže uvedených telefonních číslech).
- platit můžete na účet číslo: 158069091/0600, variabilní symbol číslo: 16, do poznámky uveďte rodné číslo Vašeho dítěte (z důvodů jasné identifikace plátce)
- nebo peníze předejte hotově na některém z našich tréninků, a to jedné z těchto zainteresovaných osob: David Konečný (trenér mladších žáků), Gabriela Kadlecová (trenérka starších žáků), Martin Uherka (trenér dorostenců), Martin Šnévajs (trenér minižáků), Lucie Schönfeldová (zdravotník soustředění), Jan Mynařík (trenér seniorů, předseda oddílu)

V případě, že se dítě soustředění nezúčastní ze zdravotních nebo jiných vážných důvodů nebo se zúčastní jen jeho části, budou mu zaplacené částky vráceny bez stornopoplatků.

PŘIHLÁŠKA:
Vyplnit a odevzdat závaznou přihlášku do 31.5.2009
(viz příloha), a to jedné z těchto zainteresovaných osob: David Konečný (trenér mladších žáků), Gabriela Kadlecová (trenérka starších žáků), Martin Uherka (trenér dorostenců), Martin Šnévajs (trenér minižáků), Lucie Schönfeldová (zdravotník soustředění), Jan Mynařík (trenér seniorů, předseda oddílu)

NUTNÉ DOKLADY A DALŠÍ VĚCI K ODEVZDÁNÍ PŘI ODJEZDU 15.6.2009:
- vyplněné prohlášení zákonného zástupce dítěte (viz příloha)
- kartička zdravotní pojišťovny (prosím nezapomeňte!!!)
- případné nutné léky (vybírat je bude před odjezdem paní učitelka Mgr.Lucie Schönfeldová – zdravotník, všechny léky musím být podepsané), pokud má dítě nějaké zdravotní problémy (bere prášky, trpí nějakým strachem, alergií apod.), upozorněte na to ještě osobně.

SEZNAM VYBAVENÍ ANEB CO S SEBOU?

OBLEČENÍ:
spodní prádlo (i teplé), pyžamo, teplákovou nebo šusťákovou soupravu, bundu, pláštěnku (ne deštník), mikiny, trička, kraťasy, sportovní pevnou obuv (vhodnou na túry, hřiště, ideální jsou i kopačky na travnaté hřiště), otevřenou obuv, plavky

VYBAVENÍ NUTNÉ:
spacák nebo povlečení !!!, toaletní potřeby, krém (i na opalování), ručník (osušku), kapesníky, sluneční brýle, pokrývku na hlavu (kšiltovku), igelitové tašky na špinavé věci a boty, malý batůžek a láhev na pití – nutné na túry

VYBAVENÍ OSTATNÍ:
sprej či jiný přípravek proti klíšťatům a komárům (podepsaný), psací a kreslící potřeby, zápisník, drobné hry (knížka, karty, kostky… ), nápoje v prášku (Tang apod.), raketu na stolní tenis, sportovní potřeby, baterku, atd.

Seznam věcí je pouze orientační, můžete jej samozřejmě doplnit podle vlastního uvážení. Berte prosím na vědomí, že rekreační středisko je umístěno uprostřed lesů. Vybavte děti i teplým oblečením, večer může být chladno. Dejte dětem věci, které se nebudou bát ušpinit případně i roztrhnout. Soustředění je zaměřeno sportovně, proto tímto směrem přizpůsobte i oblečení. Určitě uděláme i táborák.
Obchod je vzdálen asi 1 km. Celý den bude k dispozici várnice s pitím (čaj, šťáva), stravování je zajištěné 5x denně.

!!! NEPŘEHLÉDNĚTE !!!

1. Dětem zabalte věci do batohu či cestovní tašky. Z nádraží ve Ptení zavazadla odvezeme autem, děti půjdou pěšky asi 2km.
2. Při převzetí dítěte na nádraží je nutno odevzdat průkaz zdrav. pojišťovny, prohlášení zákonných zástupců dítěte, nutné léky s sebou a telefonní spojení na rodiče, abychom se při vážnějších problémech mohli s Vámi spojit.
3. Kapesné dejte dětem podle vlastního uvážení, rozhodně není vhodné s sebou brát cenné věci ani mobilní telefony (na vlastní nebezpečí). Můžete využít telefon trenéra či zdravotnice.
4. Rekreační středisko je vzdálené pouze 15km od Prostějova, takže jste kdykoliv vítáni.

PODROBNĚJŠÍ INFORMACE A DOTAZY:
David Konečný - 605 222 060, 777 001 147, d.konecny@seznam.cz
Lucie Schönfeldová - 732 913 235, luci.sch@seznam.cz

Všichni jste zváni na návštěvu:-)

Ahoj všichni, věřím, že se přilásí dost mladých korfbalistů a soustředění tedy proběhne. A proto chci všechny - rodiče, známé, kamarády našich mladých korfbalistů - pozvat do Ptenského Dvorka, aby se za námi přijeli podívat, jak se nám daří.

Speciálně chci pozvat na návštěvu i všechny své současné a bývalé spoluhráčky a spoluhráče z našeho korfbalového oddílu, aby si přijeli zavzpomínat jaké to bylo, když oni trávili svá soustředění v Ptenském Dvorku - a že je na co vzpomínat:-)

Budem se těšit - AHOJ!

David Konečný – Ne, 26/04/2009 – 18:39

Já se určitě přijedu podívat...

ten týden budu mít ranní směnu, takže na projížďku na kole odpoledne času dost:-)

Jana Uherková – Út, 28/04/2009 – 07:06

Dnes jsem dal žádost na

Dnes jsem dal žádost na dovču, takže by to mělo být OK, definitivně potvrdím příští týden...

mauh (bez ověření) – Po, 27/04/2009 – 21:41

Přimluvím se za tebe...

...zítra u Miňu, snad ti tu dovolenou schválí a vlastnoručně podepíše:-)

David Konečný – Po, 27/04/2009 – 23:49

pachatelé se vracejí na místo činu...

samozřejmě se tam taky přijedu podívat...

Z11 (bez ověření) – Út, 28/04/2009 – 08:57

zmatena..

..tak jsem se dneska už pěkně chystala na vyjížďku na kolo, že si udělám pauzičku v učení a mrknu za Váma....naštěstí mě to trochu koplo a řekla jsem si že se radši mrknu...a hele..ještě měsíc mám čas ;)

Marcóš (bez ověření) – So, 16/05/2009 – 17:13

Přihlášeno 22 dětí!!!

Na sostředění žáků se přihlásilo 22 mládežníků, což je skoro 100% účast - přesněji řečeno 22 z 28, což je 78,6%, ale skoro 100% zní lépe:-)

David Konečný – Út, 02/06/2009 – 06:54
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i