Zakončení sezóny - Bělák 2009

Tereza Sequensová – Pá, 01/05/2009 – 17:17

Letošní sezónu jsme se rozhodli ukončit víkendovou akcí na Běláku. Toto rozloučení proběhne 10. - 12.7. s tím, že v pátek se budeme jen připravovat a v sobotu to všechno vypukne...;) Během soboty bychom chtěli připravit posezení pro naše nejmladší a mladé hráče s rodiči, pokusíme se připravit i nějaké soutěže a jako vrchol večera by mělo být prase! ;) Podrobné informace ještě časem přidám, teď je jen důležité, abyste si toto datum zapsali do diářků a udělali si volno! ;) Doufám, že se nás tam sejde co nejvíce a pořadně oslavíme úspěchy sezóny 08/09. ;) KUKO ;)

Jen si dovoluji přidat pozvánku a informace pro rodiče našich žáku (viz zde)

Kategorie:

Dnes jsme mluvili s

Dnes jsme mluvili s provozním o ceně a dalších podmínkách. Vzhledem k tomu, že je tam kompletně vybavený čepovací pult, budeme mít sud točené kofoly!!!
Lednice je v místě také, místnosti jsou dobře vybavené, tak si dávejte bacha, ať jim ty židle nevracíme poblitý! Že jo, Kelišová!!

mauh (bez ověření) – Čt, 11/06/2009 – 16:45

Super!!! Kofola rulez

Super!!! Kofola rulez ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 11/06/2009 – 16:52

Tak to je hnus

Tak to je hnus Blažková;)
..teď ještě aby se to prase povedlo..v záloze jsou kuřata, který jsou hned hotový..:)))

Aneta Lešanská – Čt, 11/06/2009 – 18:21

prasata nejim, protože

prasata nejim, protože žijou ve špíně. leda, že by to bylo prase-osobnost :)

mauh (bez ověření) – Čt, 11/06/2009 – 20:16

zásadní dotaz!

pivo na akci big ill pig!?

budeme nekompromisni a dame si PLZEŇ anebo si vystačíme s nějakou nižší třídou jako bernard, holba, litovel atd....

jsem pro plzeň!

pivaři prosím připojte své postřehy a návrhy.....

zároveń prosím ty, jejichž jednosměrný sestupný průtok piva jícnem nepřekročí za sobotu 2,5l a za celý víkend 5l ať ani nehlasují protože nejsou aktivně legitimováni!

Z23 (bez ověření) – Út, 30/06/2009 – 07:16

Klidně něco víc light

Jsem pro něco, co není tak hutné a silné, tedy klidně desitku - Litovel, Krušovice či jedenáctku - Holba Šerák (vyhnul bych se Gambrinusu). Jde mi o to, ať se to lehce pije a nezamotá se hned hlava, neb počítám s vedrem...

Ale ať rozhodne ten, kdo pivo zařizuje.

David Konečný – Út, 30/06/2009 – 20:14

plzeň

PLZEŇ....tahkle akce si ji zaslouží:)

šnevi (bez ověření) – St, 01/07/2009 – 10:27

Pivicko

Zdravim vsechny,

Uz se na akci moc tesim, rad vas zase vsechny uvidim pohromade.

Pivo: Nejsem uplne tim spravnym, kdo do toho ma co mluvit, nicmene priklanim se k nazoru Plzen, neb prave ta je dustojnym mokem pro takovou akci.
Jinak dobre zkusenosti mame i s Bernard 11° (prodejna Drozdovicka), muzu taky vrele doporucit...

Liborek (bez ověření) – Čt, 02/07/2009 – 07:10

Tož nakonec se asi přidám

Tož nakonec se asi přidám k velké openairparty :-) voda nám moc nepřeje...uvidime ještě zítra..

Marcóš (bez ověření) – Po, 06/07/2009 – 13:04

Jo a taky přidám názorek,

Jo a taky přidám názorek, jako Liborek, ;) .. já mám ráda Kozlika :-)

Marcóš (bez ověření) – Po, 06/07/2009 – 13:05

jdeš do rizika

...........se asi přidám?........bacha jdes do velkého rizika, protože v případě tvé neúčasti tě titul "ikona nedůvěryhodnosti 2009" nemůže minout:-)))

Z23 (bez ověření) – Út, 07/07/2009 – 09:12

Bojim se!!!!

Bojim se!!!!

Marcóš (bez ověření) – Út, 07/07/2009 – 18:24

pivo

Takže Plzeň je už jasná, že:-) I když Bernard....Tak v sobotu tam!

Lenka (bez ověření) – Út, 07/07/2009 – 09:51

Rada II.? jakožto

Rada II.? jakožto zkušených, znalých, letem protřelých vodáků, tebe a Pavla, žádám o radu....jaký máte názor na zítřejší odjezd na vodu?Vltava - start Boršov nad Vlt. finish Vyšší Brod...rafty? .. nemám na vás jiný kontakt, tak to zkouším takhle...pořád váhám..nakoupeno, skoro zabaleno...ale strach je taky..dííík fíík

Marcóš (bez ověření) – Út, 07/07/2009 – 18:27

Ahoj Marci

sice nejsem zkušený vodák, ale rozhodně bych do toho nešla ...

Jana Uherková – St, 08/07/2009 – 08:19

Obráceně

Já bych do toho taky nešla, a když někdy později, tak určitě z Vyšáku do Boršova :-)

LenkaC. (bez ověření) – St, 08/07/2009 – 09:14

no mně to bylo divný ten

no mně to bylo divný ten směr!!!!!!..i když jako neposkvrněnymu kuřeti..ale řikala jsem si, že se asi proti proudu jezdí normálně
:-D :-D ..jee, to je reklama totok! ;)

Marcóš (bez ověření) – Čt, 09/07/2009 – 19:45
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i