Krátce z Enschede: jarní část venkovní sezony je již v plném proudu

Jan Mynařík – St, 06/05/2009 – 23:47

V Enschede již po polovině dubna začala jarní část venkovní sezony. A máme i fotky! Jedná se o druhou půlku soutěžního ročníku, o kterém jste si mohli na našich stránkách obšírnějí číst na podzim. Z dalších novinek se nedá nezmínit o Hennieho intenzivní práci na přípravě našeho srpnového soustředění. Čtěte dále!

První i druhý tým mají za sebou již dvě utkání. Áčko bylo o něco úspěšnější, když v prvním zápase remizovalo na půdě WIONu 13:13. V prvním domácím utkání jara už tak úspěšné nebylo a podlehlo Tempu 9:14. Do konce sezony zbývají čtyři zápasy a DOS-WK zatím drží předposlední sedmé místo tabulky, ale na šestý WION mu chybí jen bod. Držme palce, třeba už v neděli, kdy hraje první tým našeho partnerského klubu v nedalekém Almelu proti místnímu AKC, které hrálo v halovém ročníku nejvyšší holandskou soutěž - Korfballeague.

Béčko nedosáhlo bohužel ani na ten bod. Dá se spíš říci, že dostalo dva pořádné výprasky. Nejdřív doma prohrálo 7:14 s rezervou LDODK a o uplynulém víkendu si zajelo pro nálož na půdu rezervy holandského halového mistra DOS'46 - 8:22. I béčko drží předposlední sedmou příčku tabulky a stejně jako áčko bude hrát v neděli v Almelu proti AKC.

Z trochu jiného soudku .... Hennie má už připravený nástřel programu našeho seniorského soustředění, které bude třetí srpnový týden právě v Enschede. Z hlavních bodů: příjezd v sobotu 15.8., v pondělí večer přípravný zápas proti HKC Hengelo, ve středu večer další přátelák proti WIK Enschede, čtvrtek volný den (nějaký výjezd, nákupy, koupání apod.), v sobotu účast na turnaji pořádaném DOS-WK (3 utkání ve skupině rezerv).

A abych nezapomněl, Marcel a Hennie už přislíbili účast na naší červencové grilovačce na Běláku. Snad se přidají i další!

A teď ty slibované fotky ze zápasu DOS-WK vs Tempo ...

Kliknutím na kteroukoliv fotku se dostanete na celou galerii na fotostránkách DOS-WK!

Kliknutím na kteroukoliv fotku se dostanete na celou galerii na fotostránkách DOS-WK!

Kategorie:
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i