SMRŽICKÉ VANDR

Jana Uherková – St, 13/05/2009 – 21:51

Příští sobotu 23.5.2009 se uskuteční již po páté SMRŽICKÉ VANDR. Jelikož je objednáno hezké počasí, tak doufám, že se tam potkáme a taky protáhnete svoje tělo na některé z pěších nebo cyklistických tras.

A je z čeho vybírat ... pěší trasy jsou naplánovány na 14, 24, 28, 40 a 52 km. Nadšenci MTB můžou vybírat z tras 14, 28, 40 a 58 km. Kdo se raději terénu na kole vyhýbá, určitě zvolí jednu z tras naplánovaných po silnici - 20, 34, 53 nebo 110 km.

Startuje se v sobotu od 7:00 do 10:00 v novém sportovním areálu za smržickým kulturním domem. Na startu dostane každý program vandru s plánkem trasy a startovní kartou. Účastníci, kteří měří více než 1 metr zaplatí dvacetikačku, ti menší jenom 10 Kč.

Kategorie:

Že by? Miňa

Že by?

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 14/05/2009 – 10:47

neboj, nejspíš jede i moje

neboj, nejspíš jede i moje těhotná kolegyně z práce v 7. měsíci a poveze i čtyřletého syna, tak jí bys snad mohl stačit :)))))

mauh (bez ověření) – Čt, 14/05/2009 – 14:22

Zdenda taky jede!

Psal mi Zdenda, ze pojede taky s novym kolem, ale nevi, u koho se presne hlasit na tech 200km pres Praded, pry si to da dvakrat - tam autem a zpet na kole:-)...PS: Zdendo, ne ze to popres, budu ti fandit a za rok jedem spolecne!:-)

David Konečný – Čt, 14/05/2009 – 11:23

voe

Ty voe praděd z PV k tomu jsem ještě nedospěl....to je čistá šukovina!!!...ale jinak se rád zúčastním, kolmo nebo pěšky...

Z23 (bez ověření) – Čt, 14/05/2009 – 12:27

Jasně!

Pokud bude přiměřené počasí, chystám se ztrapnit (MTB 58) na svém "oblíbeném" vyklápěcím úseku ;-), snad mě nějaký hodný kolemjedoucí (jdoucí) z potoka vytáhne :-D a pátrací četa v nočních hodinách dohledá...
Jana m.

P.S.: Vzhledem k tomu, že mám letos momentálně najeto 60 km :-(, a spolujezdec, co mě hecnul, se dnes zbaběle vymluvil na jinou akci, je možné, že zvolím i nějakou kratší variantu :-)

P.P.S.: Na Praděd se mnou zcela určitě nepočítejte!! ;-)

XiaoXin (bez ověření) – Čt, 14/05/2009 – 12:03

Letos 53 km

i když 110 láká a samozřejmě bychom normálně neměli problém:-) tak to letos kvůli vnějším okolnostem se Šukem vidíme na pohodových 53 km po silnici ... takže doufám, že se přidáte ...

Jana Uherková – Čt, 14/05/2009 – 12:47

Já si pozjišťuju

Já si pozjišťuju převýšení na těch dvou nejkratších silničních cyklotrasách a uvidím ;-) ... ale samotnýmu se mi zase jet nechce.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 14/05/2009 – 13:03

:-( Škoda že mám ten sraz

:-( Škoda že mám ten sraz z kroužku vyšívání, jinak bych jel s váma ....:-(

No neee, vy jste schopni mi to z čiré zlomyslnosti uvěřit ... já si taky kousek Šlapky zajedu, ale trasu ještě nevím.

Zdeněk Uherka – Pá, 15/05/2009 – 07:40

jedině MTB 58km

Jedině MTB 58 km, to je ta trasa, to je ta krása, to je ten cíl....
kdo přijede před desátou, toho provedu všemi záludnostmi trasy osobně, nejdřív musím všechny odstartovat, nebude bloudit, nebude plakat, že zakufroval, a navštívíme jen ty nejkrásnější místa, hospody, na trase .....
Pavel

PC (bez ověření) – Pá, 15/05/2009 – 11:28

Vzhledem k tomu, že mám

Vzhledem k tomu, že mám MTB, tak mě to docela láká ... na druhou stranu jsem chtěl jet s bráškou .. ergo nezavrhuju nic předem, rozmyslím se ... :-)

Zdeněk Uherka – Pá, 15/05/2009 – 11:50

Hlásím se :-)

Předběžně se hlásím do družstva, teda pokud bereš s sebou i lúzry ;-). Usoudila jsem, že nad sebou potřebuji odborný dohled :-).
Jana m.

XiaoXin (bez ověření) – Po, 18/05/2009 – 11:39
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i