ELBECUP 2009 Děčín

Martin Uherka – Po, 01/06/2009 – 06:57

Informace pro všechny účastníky výpravy a jiné zvědavce. DOPLNĚNA INFORMACE O PÁTEČNÍM ODJEZDU!!

Odjezd podle plánu v pátek, předpokládáme tři vozidla - nahlášený počet účastníků je 13.

ODJEZD:
Skupina A vulgo PUNTO Riders, tj. Ondra plus Šuk & Company vyráží v cca 15:00 z Prostějova. Sraz u školy na parkovišti v 14:51.
Skupina B vulgo Oktaviáni, tj. JUDr. Z.S. (31) a jeho mladá přítelkyně, vyráží z Brna v pozdním odpoledni. Naberou do trojky Jíťu, aby jim cesta pěkně utíkala, a možná v Praze i Masťu, aby jim pomohl s navigací v metropoli :).
Zmiňovaný Z.S. (31) je sportovní postavy, má blond vlasy a modré oči. Vyznačuje se nápadnou chůzí typu "malý sladký bloňďáčik". Obvykle nosí riflovou soupravu, na levém lýtku má výrazné tetování. Je celostátně hledaný jako notorický flákač a neplatič. Pokud ho spatříte, volejte ihned linku 0609 11 22 33.

JEŠTĚ DODÁVÁM - SPOLUÚČAST JE 100 KáČé NA OSOBU, PŘÁTELSKÁ CENA, NE?

Podrobnosti přímo od pořadatele:


TKC Děčín vás všechny zve na nejstarší turnaj v Čechách

ELBE CUP 2009
letos pořádaný v rámci oslav 20. let korfbalu v ČR

KDY: 6. 6. 2009 sobota

KDE: venkovní korfbalové hřiště TJ Slavoj Děčín, Chrochvice s umělou trávou

Hraje se ve dvou skupinách, každý s každým, poté semifinále křížem, dále družstva na 3. místech ve skupinách si zahrají o konečné pořadí proti sobě a poté zápas o 3. místo a finále.

Všechny zápasy ve skupinách se hrají 2x15' s přestávkou 5', pro semifinále, zápasy o umístění a finále je 2 x 20' s přestávkou 5'.

Před finále bude přátelský zápas korfbalových veteránů Kolína a Děčína.

8:30 České Budějovice Děčín
9:10 Prostějov Kutná Hora/Náchod
9:50 Slavnostní zahájení
10:00 Brno Děčín
10:40 Kolín Kutná Hora/Náchod
11:20 České Budějovice Brno
12:00 Prostějov Kolín
13:00 B1 A2 zápas C
13:50 A1 B2 zápas D
14:40 A3 B3 o 5. místo
15:30 poražený C poražený D o 3. místo
16:20 veteráni Kolín veteráni Děčín exhibiční utkání
17:10 vítěz C vítěz D Finále
18:00 vyhlášení výsledků

Vzhledem k tomu, že v areálu TJ Slavoj Děčín, kde hrajeme, budou probíhat volby do EP tj. v pátek do 22.00 a v sobotu do 14.00, je potřeba na tuto skutečnost brát ohledy. Děkujeme za pochopení.

Startovné: 1.000 Kč za tým

Ubytování/šatny:
- v místě je domluveno ubytování zdarma v tělocvičně (vlastní spacák a karimatku s sebou) a to platí i pro místní.
Žádnou jinou variantu neuvažujeme, protože nikdo nic nepožadoval.
- na hřišti jsou k dispozici 3 šatny (včetně sprch s teplou vodou).

Stravování:
- drobné občerstvení (nápoje) v místě zajištěno za úplatu,
- sobotu 6.6.2009 večer od cca 19.00 bude skromná oslava 20.let korfbalu v ČR a taky „ExPrezidentská párty“,na kterou se bude vybírat symbolický příspěvek tj. 70 Kč/osobu, ale v této ceně bude kompletní konzumace (tj. bohatá večeře a nápoje dle vlastního výběru a nabídky). Budete mile překvapeni, hlady a žízní určitě neumřete.

Předpokládáme příjezd všech týmů v pátek večer, chceme začít hrát v sobotu ráno od 8,30 a v sobotu i dohrát, abychom mohli večer nerušeně provést vyhodnocení turnaje. Vezměte s sebou kytary a i jiné hudební nástroje.

Máme připraveny hodnotné ceny.

Těším se na shledání

Milan Schwarz

Kategorie:

V kolik hodin...

...a odkud je ten odjezd v pátek? Ptám se jen jako zvědavec:-)...A do kdy je ta závěrečná párty? To se ptám zas jen jako závistivec:-)

David Konečný – Út, 02/06/2009 – 07:11

znalci pochopí :)

Nevim, přestaň votravovat!!!

Martin Uherka – Út, 02/06/2009 – 09:15

Znalec ocenil ;-)

:-D

Miňa

Jan Mynařík – Út, 02/06/2009 – 12:21

Jen nevím...

..., ve které pasáži to bylo - už bych si to měl zopakovat:-) Nemá někdo DVD s touto zápletkou o strejdovi Wolfovi, taxikářce Esmeraldě, policistovi Zedovi, atd. k půjčení?

David Konečný – Út, 02/06/2009 – 12:58

?

jelikož mám v pátek dost nabitý program, info o přibližném odjezdu by se šikla...

neznalec neocení

Z23 (bez ověření) – Út, 02/06/2009 – 12:42

:-)

musím ocenit, že je to opravdu vtipné...

drobná oprava, Pavel Mastěnko (UKR) pojede (když, tak) po vlastní ose, takže octaviány ani nenapadne zastavovat v té za...né praze...

Z23 (bez ověření) – Čt, 04/06/2009 – 12:28
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i