Elbe cup: ze zpětného zrcátka

Anonym – Pá, 19/06/2009 – 09:57

S odstupem kratší doby po Elbe cupu v Děčíne vám přinášíme článek autorské dvojice Kate Drábková & Emmi Borsiczká o tom, jak to vlastně tenkrát celé bylo ... :-)

V pátek 5.6.2009, krátce po třetí hodině odpolední, vyrazila dvojice aut obsahující celkem 9 cestujících z Prostějova na několikahodinovou cestu do „nedalekého“ Děčína.

Cesta proběhla v celku bez problémů, možná se jen někdo lekl, že špatně odbočil, v Praze na nás snad ještě čekala menší „fronta“, tu jsme však během hodinky úspěšně opustili.
Náš příjezd do Děčína znamenal úspěch, najít přesné místo určení ještě větší, ale vůbec nejtěžší bylo zaparkovat auta na vhodné místo. Některým zavazel chodník :-)
Ubytovali jsme se tedy v menší tělocvičně společně se všemi ostatními, počkali na poslední tři prostějovské účastníky přijíždějící z Brna, a honem se vydali hledat nějaké příjemné občerstvení. Našli jsme, dokonce i s velmi příjemnou a vstřícnou obsluhou, která neustále mizela a znovu se vracela, mnohdy se sdělením o nedostatku potravin. K všeobecné spokojenosti jsme si i přes tento malý zádrhel bříška naplnili.

Ráno bylo krušné, vstávalo se brzo, šlo se nakupovat a připravovat na zápasy, přičemž náš první začínal krátce po deváté.

{ tady bude zpráva otom, jak jsme vlastně hráli - až ji sem ovšem dáme :-) }

Po tom, co jsme se pracně shromáždili na vyhlášení (při nemž úspěšně, ale pozdě přestalo pršet), získali ocenění a potlesk, byl již zcela legálně otevřen raut což byla po náročném dnu vypočítavě vítaná odměna. Pokud jsme byli tak zdatní, a dokázali si připevnit na zápěstí pásku, kterou jsme obdrželi, mohli jsme si brát dle libosti, a že bylo z čeho vybírat.
Mladší se seznamovali, starší vzpomínali, a navíc jsme pochytili směsici přízvuku, která některé nepustila i po příjezdu domů. Smíchem provázený zábavný a přátelský večer se protáhl v zábavně brzké ráno.
To opravdové ráno tak přišlo brzy - sbalit se, něco zakousnout a „hurá“ na cestu, Praha nás nyní raději nechala projet v klidu a míru a v odpoledních hodinách jsme se dostali zpátky na tu krásnou Hanou!.

Emmí a Kate s.r.o.Company 2009. CzechRepublick-křížemkrážem.

flákači a neplatiči!

v této souvislosti bych rád přpomněl, že jsou mezi námi i tací co nejenže flákají účast na turnajích a vymlouvají se na maličkosti jako operace kolene či svatba sestry, ale tito jedinci dokonce zapomínají na základní pravidla fungování klubu, v daném případě SOLIDARITU......to potom ti chudáci co se do děčína vydali reprezentovat náš oddíl a museli po příjezdu chtě nechtě připít na šťastnou cestu a úspěch v turnaji skleničkou poctivé irské whiskey, byli nakonec nuceni si ty panáky i zaplatit!!! a to přesto, že zmíněná individua (známé firmy D.K.,J.M. a P.M. - vyznavači hesla SLIBEM NEZARMOUTÍŠ) přislíbili před samotnou konzumací zaplacení rundy na svůj účet.....no hnus co se tady děje a kam to spěje

na nadcházejícím maxikorfbalu máte poslední možnost dostát svým závazkům a pokusit se očistit svoji pošramocenou pověst!

Z23 (bez ověření) – Pá, 19/06/2009 – 11:33

No hlavně ještě nebyla

No hlavně ještě nebyla příležitost ;-)

A počkej, až někdo vytáhne tvoje sliby? :-D

Miňa

Jan Mynařík – Pá, 19/06/2009 – 13:43

Nooo..

tady se nám to vyostřuje:-)

Jana Uherková – Pá, 19/06/2009 – 13:56

Nehodnoť den před večeří:-)

A potrefené husy zakéhaly a řekly..."Přijde den, zúčtujem spolu":-)

David Konečný – Pá, 19/06/2009 – 15:09

Juu tak já opravdu

Juu tak já opravdu bráškovi odeslala tu neopravenou verzi, takže za tiskové chyby neručím, sice mi český jazyk dělá v životě docela peklo, jelikož mam lehkou dysortografii (napíšu jestli, ozvy se- protože to tak slyším), i tak jsem však text mohla opravit lépe. Ale doufám že se to dá přehlédnout a v klidu si přečíst článek začínajících redaktorek?

Kate Drábková (bez ověření) – So, 20/06/2009 – 19:31

Za mě dobrý

Podle mě v pohodě .. anebo mám tu dyso-cosi taky :-D - v každém případě je lepší snaha, byť s případnými chybkami, než nedělat nic, takže díky za článek! :-)

Zdeněk Uherka – Po, 22/06/2009 – 15:18
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i