"Tréninky" během prázdnin

David Konečný – So, 27/06/2009 – 03:55

Informace pro všechny - seniory, dorostence, žáky - kteří mají čas, náladu, chuť, zájem, pocit, radost, nebo jiné důvody. Během prázdnin každou středu v 18:00 bude na venkovním hřišti u RG a ZŠ probíhat "trénink" korfbalu. Sraz vždy v 17:50 u bočního vchodu do tělocvičny (ul. Studentská).

Bude se jednat o dobrovolný, naprosto volný trénink zaměřený spíše na střelbu na koš. Info pro děti a nezkušené: S sebou si vemte mimo pití i obuv a oblečení pro venkovní sport na trávě či umělém povrchu. Trénink bude vždy pod dohledem některého z trénérů našeho oddílu.

POZOR: Neplatí pro středu 19.8.2009 (korfbalové soustředění seniorů v Enschede)

Je čas udělat dětem pápá!!

Tož já jsem nevěděla, kam se s Váma rozlóčit, tož pišu sem no. Jakože se nebudu účastnit tréninků :-)

Zétra 8 15 jedu z Pv do Brna, dále pak Praha a nakonec UK. Měsíc budu pobývat ve Shrewsbury, západní pobřeží. Snad se stáž vyvede a budou jen dobré vzpomínky. Zatím to na mě zkouší, jak můžou a taky už mě pěkně se*ou, musím se naučit pár frází, jak je posílat do p*delky a bude!! Přes ten telefon jsem jim zatím rozuměla hůř, tak doufám, že tam to bude lepší. I když, chlapi po úrazech hlavy a zlomený čelisti..necháme se překvapit. Aspoň natrénuju angličtinu, myslím, že v Holandsku to po nějakým tom pivu není taky žádnej med s něma, no a příští rok se k vám snad už konečně přidám.

Mějte se tam krásně, moc Vám závidím!!
Dávejte na sebe pozor!!
pa M.

Marcóš (bez ověření) – Po, 27/07/2009 – 18:06

Tak ať se ti tam daří!!!

Tak ať se ti tam daří!!! ... a přežij to ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 28/07/2009 – 00:21

Co my ...

Co my ... ale Ty na sebe dávej pozor ;-) A kroť tu svou chlípnost prosím Tě, ať tě hned nevyhostí :-P

Zdeněk Uherka – Út, 28/07/2009 – 21:47

Good luck! ... nikoho

Good luck! ... nikoho nešetři během vyšetření:-)

David Konečný – St, 29/07/2009 – 16:40

toz jsem tady, stale hodna

toz jsem tady, stale hodna sestricka Marcelka, ktera zatim nikoho neznicila, nikomu nezpusobila bolest, proste vylozene delam cechum paradni reklamu!!!akorat teda ty zapichy, co se tyka chyb v reci..ty jsou luxusni..

hele, na soustredku bojujte jak draci, nechejte ze sebe sedrit kuzi, potte se do krve..a ja vas pak dam do pucu!!! :-]
26. jedu do Liverpoolu a pak 27. smer Praha..takze se na Vas moc tesim!!!

Marcos (bez ověření) – Čt, 06/08/2009 – 13:35

hahá, už se z toho

hahá, už se z toho nevykroutíš, je to tu černé na bílém! a my se už těšíme, až nás dostaneš do péče, sestři...slečno doktor...nebo co...kluci říkali, že mají nejradši PTD, gumové rukavice mají vlastní!

mauh (bez ověření) – Pá, 07/08/2009 – 17:07
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i