Rozloučení se sezónou 08/09 alias "BIG ILL PIG ZOO9"

Tereza Sequensová – Út, 07/07/2009 – 07:44

Už je to tady! :) rozloučení se sezónou se už nezadržitelně blíží. Jak doufám všichni víte, tato akce proběhne tuto sobotu, tedy 11.7.2009 v rekreačním areálu Bělecký mlýn, tábor - cca 300 m od vlakové zastávky proti proudu potoka po polní cestě (za areálem na paintball). Není nijak těžké to trefit, ale pokud byste to přece jen nemohli najít, nebojte se mě kontaktovat. Každopádně se pokusíme na místě připravit alespoň nějaké značení pro vaši lepší orientaci. :) Hlavní program celého dne, což bude soubor dobrovolných soutěží, je připraven od 14.00, ale kdo chce, může samozřejmě dorazit už dříve! :) Zároveň se můžete také těšit na pivo, nějaké to limo, drobné občerstvení, ovšem vyvrcholením dne by mělo být pečené prasátko! :)

Co si vzít s sebou?? Ten kdo tam s námi chce přespat, tak by si měl vzít spacák, jinak bych každému doporučila vzít si „krýgl“ na pivo, ale ten není nutností - kelímky budou k dispozici. Co se týče poplatků, tak aktivní korfbalisté a ti, kteří tam s námi budou přespávat, budou platit příspěvek ve výši 300 Kč, ostatní, kteří se za námi na místo přijedou podívat, mají vstupné dobrovolné, dle uvážení – buď podle toho kolik snědí a vypijí nebo podle toho jak nás mají rádi! :) :) :)

Přes celý den nás pravděpodobně bude doprovázet hudba dle vlastního výběru, takže si vezměte vaše oblíbená CDčka a třeba vám DJ vyhoví a něco vám pustí! :) A pokud by se objevil někdo, kdo bude mít chuť na kapku tvrdého alkoholu, tak jen dopředu upozorňuji, že pít se může až po setmění a pouze z vlastních zásob, žádné erární totiž nebudou! :)

Teď už můžeme jen doufat, že nám vyjde počasí a prasátko se podaří! :) Pokud jsem ale na něco zapomněla a máte ještě nějaké dotazy, nebojte se zeptat! :)

KUKO :)

Pozvánku a informace ve formátu Word hlavně pro rodiče našich žáku, ale i ostatní (viz zde)

Kategorie:

Ahoj Sekvi!

Dovolil jsem si opět drzost a na konec Tvého článku jsem opět přidal i pozvánku, kterou jsem dával dětem a rodičům. Ale ve Tvém článku je vše řečeno, to jen kdyby si to chtěl někdo i vytisknout ve formátu word.

David Konečný – Út, 07/07/2009 – 12:49

počasí

toš hlavně abe belo to správny počasí, kery ty pré zařižuješ ja?

Pepin z Hané (bez ověření) – Út, 07/07/2009 – 13:59

kdyby to nikomu nevadilo,

kdyby to nikomu nevadilo, zkusil bych zítra vyplodit dojjazyčný (ugrofinsky a nářečím m'bong) článek o nejlepší akci tisíciletí...chcete? :))
ale dnes na to vážně nemám...

mauh (bez ověření) – Ne, 12/07/2009 – 20:12

Chceme, od nejlepšího

Chceme, od nejlepšího zpěváka všech dob určitě! :-D

Miňa

Jan Mynařík – Po, 13/07/2009 – 10:23

Mám fotky:-)

Jo jo, určitě napiš článek v čem chceš, ale hlavně ať tomu rozumíme i my - hanáci. A mám aji pár zajimavéch fotek nejen ze sókromé karaoke najt párty, tak se dyžtak o ně přihlas (Kája, Džekson a Madanno můžó závidět)

PS: Velká pochvala všem, co toto připravili a zorganizovali (hlavně Sekvě, Šnévovi, Janče, Anet, jejímu švagrovi Michalovi, Šukovi and Substitute MVP #11)

David Konečný – Po, 13/07/2009 – 16:34

Fotky!!!

Já se rozhodně hlásím o všechny fotky co kdo udělal - nevím přesně kolik tam bylo foťákú, ale bylo by super, kdyby jsme to dali nějak dohromady - my máme fotek jen pár - my jsme s šukem neměli na focení moc čas! :) ale tak to se určo nějak domluvíme a já rozhodně chci minimálně ty od Davu, protože ty koncertní mě fakt zajímají!!! :))) Jak se vrátíme, tak se dolmuvíme! :)

Sekva (bez ověření) – Po, 13/07/2009 – 19:19
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i