Program soustředění v Enschede a další informace!

Jan Mynařík – St, 05/08/2009 – 11:19

Doba odjezdu, sobota 15. srpna, se kvapem blíží, a tak je čas na nějaké další informace o soustředění. Dozvíte se program, účastníky a další informace a instrukce!

Začněme programem ...

Sobota 15.8.

  • 5:50 - sraz nabalených aut na parkovišti u haly, 6:00 - odjezd
  • 16:00-18:00 - příjezd do Enschede
  • stavění stanů, volná zábava

Neděle 16.8.

  • 10:30 - první lehký trénink
  • 14:30 - diskuze o minulé sezoně 2008/09, poté trénink individuálních dovedností

Pondělí 17.8.

  • 10:00 - trénink obranných situací
  • 15:00 - trénink útočných situací a volných hodů
  • 20:00 - přípravné utkání proti HKC Hengelo

Úterý 18.8.

  • 10:00 - trénink zameřený na situace ze zápasu proti HKC Hengelo
  • 15:00 - trénink, zaměření v závislosti na vývoji našich schopností a hra
  • 20:00 - pétanque společně s pétanque oddílem DOS-WK (Hennie, Bram a další) nebo sledování tréninku DOS-WK 1 ... dejte mi vědět co nejdříve, kdo nebude chtít hrát pétanque

Středa 19.8.

  • 10:00 - trénink obranných situací
  • 15:00 - trénink, zaměření podle vývoje a volné hody
  • 20:00 - přípravné utkání proti WIK Enschede

Čtvrtek 20.8.

  • dopoledne - trénink pro děti DOS-WK v rámci jejich Korfbaldagen
  • odpoledne - volné odpoledne, program připravený Marcelem a Bramem
  • 20:30 - sledování přípravného utkání DOS-WK 1 vs Blauw-Zwart 1, které bude pískat Šuk - budeme fandit! ... Šukovi i DOS-WK ;-)

Pátek 21.8.

  • 10:00 - trénink zameřený na situace ze zápasu proti WIK Enschede
  • 15:00 - trénink, opakování a hra s instrukcemi

Sobota 22.8.

  • turnaj E. J. de Mana - náš tým bude hrát tři zápasy ve skupině rezerv
  • večer potom párty a grilovačka (budeme na ni vybírat 11 euro)

Neděle 23.8.

  • 11:00-12:00 - odjezd směr Prostějov
  • 22:00-24:00 - příjezd do Prostějova k hale

Účastníci soustředění jsou: Leňa, Anet, Gába, Sekva, Jana, Jiťa, Bára, Katka, Šnef, Šuk, Ondra, Zdena, Honza, Marťa Jareš, Martin Mucha, Brašule, Dava a Miňa. Dava s Gábou přijedou do Enschede ale až v úterý odpoledne.

Tito lidi byli s velkou rozvahou (reklamace mohou, ale nemusí být brány v potaz) rozděleni do aut následovně:

  • Miňa: Brašule, Jiťa, Honza
  • Ondra: Muša, Leňa, Marťa
  • Zdena: Sekva, Šuk, Jana
  • Šnef: Anet, Bára, Katka
  • Dava: Gába (příjezd v úterý)

Kromě toho, že se tam nějak dostaneme a že budeme trénovat, tak budeme taky jíst a spát ;-) Hromadně zajišťujeme obědy a večeře, počínaje nedělí a konče pátkem. V den příjezdu a odjezdu se bude každý stravovat z vlastních zásob. V sobotu, tj. den turnaje, necháme oběd také na každém z vás, protože nevíme, jak bude času mezi zápasy. Po turnaji je potom připraveno grilování pro všechny účastníky, příspěvek na to činí 11 eur, takže s nimi počítejte. Obědy budou komplet, tj. polévka a hlavní jídlo, večeře pak bude hlavně salát. Snídaně a případné "dorážky" jsou opět na každém. Nedaleko je supermarket, ceny se moc neliší od našich, takže v tom není problém ... a i platební karty berou :-) Opět bude možnost si schovat věci do ledničky či mražáku.

Spát budeme opět ve vlastních stanech, v komentářích se prosím dohodněte, kdo bude brát stan a kdo v něm bude ještě spát. Celé to ještě podléhá právu veta, abychom tam neměli příliš mnoho stanů ;-)

Informace o tom, co si vzít s sebou, ještě přijdou, ale minimálně počítejte s tím, že budete potřebovat turfy! V pátek bude Šuk na tréninku vybírat zálohu 1000 Kč. Veškeré dotazy na mě, ideálně v komentářích, ať si to přečtou i ostatní!

Stany a pétanque

Takže stany a informace, co o nich mám. U stanů uvádím počet lidí, ty vyšší čísla jsou spíš orientační, chtěl bych to držet na těch nižších kvůli pohodlí.

Miňa (stan pro 4-5 lidí): Miňa, Brašule, Dava, ?
Zdena (stan pro 4 lidi): Zdena, Sekva, Šnef, Anet
Šuk a Jana (vlastní stan) - pokud by si sehnali větší, asi by jim to nevadilo ;-)
Ondra (stan pro 2): Ondra, Muša
Leňa (stan pro 2-3)
Jiťa (stan pro 2-3): Jiťa, Gába
Miňa (druhý stan pro 2 lidi)

Prosím všechny, kteří nejsou uvedeni, aby dali vědět, jaký stan mají k dispozici (rozumný počet lidí, ale i typ stanu). Postupně se dohodneme na kompletním zaléhacím pořádku ;-)

Jinak všem doporučuji samonafukovací matrace, budete ležet jak v posteli ;-)

Co se týká pétanque ... jedná se o společenskou akci, do které je velmi vhodné se zapojit. Výhled na hřiště tam je, takže zájemci trénink stejně uvidí. Svým zapojením pomůžeme dalšímu rozvoji vztahů mezi našimi kluby!

Miňa

Jan Mynařík – St, 05/08/2009 – 11:28

stan!?

kdo má můj stan? někomu jsem ho půjčil....

jídlo: obědy budou klasické, žádná exotika takže předpokládám a ve vašem zájmu doufám že jste všichni všežravci:-) večeře budou vždy lehčí - asi vždy nějaký salát, takže pro hladovce doporučuji něco na "doražení"...nejlépe pár eur pro nákup potravin na místě v supermarketu

ledničku tam k dispozici máme a zkuste se prosím nějak domluvit, resp. připravit na to, ať si tam ty věci uspořádáte do nějakých přihrádek nebo krabic....protože když tam bude mít každý z nás svoji hromádku tak to bude neskutečný mr***k....ideálně krabice (přepravka) na stan...můžu vzít skládací přepravky, hlaste se...

zároveň všechny vyzývám ať si berou "rozumné" zavazadlo a né žádnou mega tašku (viz mladý miňa loni :-) ) nebo 3 menší....jedeme sportovat, takže nepotřebujete půlku šatníku....a s potravinama taky prosím opatrně, základní věci (pečivo, zelenina, nápoje) vážně nejsou nijak drahé takže si je můžete koupit i tam tak prosím s rozumem....povezeme hodně erárních - nutných věcí a ty se do aut prostě vejít musí!!! domluvte se předem s řidičem vašeho vozu na přepravě zavazadel a nejlépe si zabalte vše už v pátek, protože to ranní odjezdové intermezzo jako loni bylo dost o ničem....miňo bereš rakev?

Z11 (bez ověření) – St, 05/08/2009 – 12:19

Ano, dnes jsem si box na

Ano, dnes jsem si box na střechu domluvil. Primárně bude určen pro lehké věci jako jsou karimatky, spacáky apod.

Miňa

Jan Mynařík – St, 05/08/2009 – 12:58

stan je ...

od dětského maxáče je dole u košů

Jana Uherková – St, 05/08/2009 – 13:46

Jen upřesnění...

...protože jak je vidět, tak Zdeněk už dlouho nebyl na tréninku (od dětského maxáče, který byl začátkem června) a mohl už zapomenout, kde by tak ten svůj stan mohl hledat ("dole u košů" by mu nemuselo stačit:-)). Takže dinosauře: trénujeme furt v hale RG a ZŠ v Prostějově, když vstoupíš do budovy ze Studentské ulice, tak zahneš doprava a po schodech dolů, tam se kolem záchodů přesuneš k naší šatně, kde najdeš svůj stan a možná i jiné své věci:-)

David Konečný – St, 05/08/2009 – 14:41

už chápu

je to teda úplně stejné místo kde měl být včera trénink žáků a nebyl, protože jejich trenér seděl doma u televize? bavíme se o tomhle fleku jo?:-))) bylo to fakt smutný...

Z11 (bez ověření) – Čt, 06/08/2009 – 07:24

Áááno, je to to místo:-)

OK, srovnal jsi hned vzápětí a pohotovou střelou, takže výsledek je 1:1 - pěkný gól:-)

David Konečný – Čt, 06/08/2009 – 14:06

:-)

nebudem se pouštět do žádnej větších akcí:-)))

Z11 (bez ověření) – Pá, 07/08/2009 – 07:27

Pétanque

Já bych ten petang zkusil, třeba se mi to zalíbí a zůstanu u něj jako svém sportu:-)...mám si vzít své koule (jednu sadu mám doma, ale nerad bych je tam ztratil) nebo mi budou půjčeny?

David Konečný – St, 05/08/2009 – 14:44

Na pétanque nic

Na pétanque nic nepotřebuješ, všechno nám bude zapůjčeno ;-)

Miňa

Jan Mynařík – St, 05/08/2009 – 16:01

Ahoj...já mám další stan

Ahoj...já mám další stan (pro 2-3): Barča, já

Katka (bez ověření) – Út, 11/08/2009 – 19:34

Super!

... počítám s ním ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 11/08/2009 – 19:56

Auta

Prosím všechny, co budou brát auta, aby si zajistili navigaci i papírovou mapu Evropy. Příští týden ještě rozdám itinerář a instrukce ohledně braní paliva atd. Zkuste si ale do každého auta zajistit navigaci!

Všechny auta také přijedou v sobotu ráno na sraz již nabalené. Jestli se sejdete dřív nebo to zvládnete už v pátek, je věcí každého auta. Věci, co budeme brát společné, se případně rozdělí do aut již v pátek.

Miňa

Jan Mynařík – St, 05/08/2009 – 12:02

týjo, to asi bude velká

týjo, to asi bude velká oslava našeho příjezdu, když to bude trvat dvě hodiny...
a stejně tak odjezd a příjezd do pv...kurňa, to už bude jak barcelona po vítězství ligy mistrů...
to budou samý slavobrány, přípitky, přehlídky...už se moc těším!! :)
(apropos, klíčové slovo "mord" má něco naznačovat??)

mauh (bez ověření) – St, 05/08/2009 – 18:53
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i