Mladší žáci zahajují 7.11.2009 v Brně - základní informace

David Konečný – So, 31/10/2009 – 11:54

V sobotu 7.11.2009 zahajují svoji sezónu i naši mladší žáci. Je to stejný den, kdy náš extraligový tým hostí na domací palubovce České Budějovice. V letošním ročníku budeme mít v kategorii mladších žáků dva týmy a soupeři v základní skupině nám budou Brno, Kolín, Moravská Třebová. Organizační informace jsou dále v článku - ve vytištěné podobě je děti dostanou na pondělním tréninku 2.11.

1. KOLO LIGY MLADŠÍCH ŽÁKŮ 2009/2010 - BRNO

Kdy a kde:
- 7.11.2009 sobota v Brně, tělocvična ZŠ Kamínky – ul. Kamínky 5

Datum, čas a místo srazu:
- 7.11.2009 sobota v 6:00 na hlavním vlakovém nádraží v Prostějově

Cesta do Brna:
- vlakem z hlavního nádraží v Prostějově, odjezd 6:16, příjezd do Brna na hlavní nádraží v 7:43, poté tramvají č. 1 na Mendlovo náměstí, zde přestup na trolejbus č.26 na zastávku Koniklecová (cesta asi 20 minut)

Průběh akce:
- A i B tým každý tři zápasy, první zápas hrajeme v 9:00, konec je odhadován na 15:00

Cesta zpět do Prostějova
- opět trolejbusem č.26, pak tramvají č.1 směr hlavní nádraží (asi 20 minut), pak vlakem z hlavního nádraží v Brně - odjezd 17:18, příjezd na hlavní vlakové nádraží v Prostějově 18:33

Co s sebou:
- sportovní obuv do haly, pití a jídlo, šortky na hru, kdo má, tak i vlastní žluté tričko; případně i hygienické potřeby na sprchu po zápasech
- ideální je vše sbalit do batohu na záda, aby neměly děti příliš těžké zavazadlo v rukách při přesunu z nádraží tramvají a pěšky k hale a zpět v Brně (cesta asi 30 minut)

Případné dotazy:
- David Konečný – 777 001 147 nebo 605 222 060

POZOR pro ml.žáky!

Změna místa konání 1.kola ligy ml. žáků! ... vše se bude konat na ZŠ Kamínky, ul. Kamínky 5. Info na tréninku i na našich stránkách je již správné

David Konečný – Po, 02/11/2009 – 13:16

LMŽ - PV"A"-PV"B" 11:2

Dnes si v rámci tréninku předehráli naši mladší žáci svoje vzájemné utkání 1.kola s výsledkem 11:2 (7:2) pro "A" tým.

A-tým šel velmi rychle do vedení a to především úspěšnou realizací dvojtaktů, i když na můj vkus by mohla být úspěšnost střelby vyšší. B-tým ale vůbec nehrál špatně a podařilo se mu do poločasu 2x skórovat. No a díky dobrému vedení od Martina Šnévajse zlepšil B-tým ve druhé půli i obranu, a tak skóre už narůstalo jen velmi pomalu. A protože ani A-tým už neudělal zbytečnou chybu v obraně a nedovolil B-týmu vstřelit další koš, tak výsledek 2.poločasu byl jen 3:0. Ovšem až sobotní zápasy ukážou, jak se naše děti dále posunuli ve svých dovednostech - ať už útočných či obraných.

Sestavy a koše:
A-tým: Galíček - 2, Marek - 1, Rieger, Šnajdr - 1, Havlová - 4, Křížková - 2, Štefáková - 1, Volencová
B-tým: Hrobár - 1, Krajíček, Nepomucký, Štefák, Francová - 1, Karafiátová (Černá), Šnajdrová (Koláříková), Šnoblová (Čonková)

Zápis jako rozhodčí řídil Martin Uherka - díky Šuku, druhý tým koučoval Martin Šnévajs - díky Šnéve, zápis dělala Aneta Lešanská - díky Anet, časomíru řídil Tomáš Marek - díky Tome, ostatní fandili - díky Vám!

David Konečný – Po, 02/11/2009 – 20:08

v sobotu jasné body

dlouho jsem děti neviděla hrát a byla jsem překvapená, jak jsou šikovní ...

Jana Uherková – Út, 03/11/2009 – 05:14
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i