FANDÍM: semifinále mladších žáků + béčko + dorost = korfbalový víkend doma!

David Konečný – So, 03/04/2010 – 17:42

O víkendu 10. a 11. dubna bude naše domácí sportovní hala RG a ZŠ plná korfbalu. V sobotu dopoledne v 9:30 a v 11:00 hrají naši mladší žáci semifinálové kolo své ligy. Po obědě ve 12:00 a v 15:00 pak hraje seniorské béčko svoje poslední zápasy v této sezóně. A v neděli sezonu zakončí i náš dorostenecký výběr, v 9:00 proti Znojmu a v 11:40 Prostějov vs Kutná Hora. Rozhodně přijděte fandit - věřím, že se bude na co dívat! Více v článku.

MLADŠÍ ŽÁCI
Vítěz z blížícího se sobotního kola postoupí přímo do semifinále mezi nejlepší čtyři týmy, kdežto druhý a třetí tým si budou muset semifinále ještě zasloužit v souboji do kříže s druhým nebo třetím týmem z další semifinálové skupiny, která se hraje v Náchodu. Naším prvním cílem v sobotu tedy bude získat co nejvýhodnější postavení pro play off (ambice máme nejvyšší a chceme postoupit z 1.místa). Druhým cílem bude si oťuknout formu soupeře (Děčína), se kterým jsme ještě letos nehráli. První zápas hrajeme v 9:30 právě proti Děčínu, druhý zápas hrajeme v 11:00 proti Moravské Třebové.

Informace pro hráče
Kdy a kde: sobota 10.4.2010 v hale RG a ZŠ Prostějov (hala, kde trénujeme)
Datum, čas a místo srazu: 10.4.2010 sobota nejpozději v 9:00 v hale (já už budu v hale od 8:30), hala otevřena od 8:30
Co s sebou: sportovní obuv do haly, pití a jídlo, šortky na hru; případně i hygienické potřeby na sprchu po zápasech
Případné dotazy: David Konečný – 777 001 147 nebo 605 222 060

Semifinále Ligy mladších žáků

  • 9:30 - SK RG Prostějov "A" - TKC Děčín
  • 10:15 - TKC Děčín - KC Moravská Třebová
  • 11:00 - SK RG Prostějov "A" - KC Moravská Třebová

SENIORSKÉ BÉČKO
Po dopoledních zápasech, kdy se bude hrát o postavení do play-off, bude v sobotu následovat představení našeho B-týmu. Půjde o poslední kolo 1.ČKL, kdy ani tak nebudou důležité výsledky zápasů, jako spíš bude cílem se pobavit a dobře si zahrát.

Budou se hrát 3 zápasy v tomto pořadí:

  • 12:00 - SK RG Prostějov – TKC Děčín
  • 13:30 - TKC Děčín – HFK Děkanka Praha
  • 15:00 - HFK Děkanka Praha – SK RG Prostějov

DOROSTENCI
V neděli 11.4. odehrají taktéž doma naši dorostenci poslední 8. kolo své soutěže a uzavřou tak své představení v této sezoně.

Nedělní dorostenecký program:

  • 9:00 - SK RG Prostějov - TJ Znojmo MS YMCA
  • 10:20 - KC Kutná Hora - TJ Znojmo MS YMCA
  • 11:40 - KC Kutná Hora - SK RG Prostějov

ZÁVĚREČNÉ SLOVO
1. Na zápasy mladších žáků Vás zvu jako jejich trenér. Zvu hlavně rodiče, kamarády, spolužáky našich maldších žáků, aby ti měli maximální podporu v závěrečných bojích sezóny. Dále zvu všechny aktivní i neaktivní hráče našeho oddílu od minižáků, přes starší žáky a dorostence až po seniory, protože by bylo fajn, kdyby jste všichni poznali, jací jsou Vaši potenciální nástupci či spoluhráči.

2. Na zápasy seniorského béčka Vás zvu jako hráč, který si snad po roce a půl pauzy opět zahraje v naší hale - tedy pokud mi to zdraví dovolí (ale věřím, že aspoň na poločas to bude) a měl bych tedy u tohoto návratu také rád nějaké fanoušky :-). Ale navíc Vás zvu i jako osoba, která má 10.4. narozeniny. A s těmito narozeninami souvisí, že každý aktivní fanoušek při zápasech seniorského béčka má ode mě slíbeného panáka na přípitek (u osob mladších 18-ti let to bude jogurt)! To se samozřejmě týká i spoluhráčů - ale těch opravdu až po zápasech! :-)

3. V neděli budeme mít všichni možnost doma vidět, jak moc se naši dorostenci v posledních kolech zlepšili. Doufejme, že budou pokračovat ve výkonnech předchozích zápasů a doma se řádně předvedou. A my je v tom podpoříme!!!

Takže přijděte fandit - snad nebudete litovat!

Přidána pozvánka i na

Přidána pozvánka i na neděli, kdy budou hrát i naši dorostenci.

Miňa

Jan Mynařík – Po, 05/04/2010 – 22:01

Tak

sem si právě řikala, kdo všechno po sobotě dorazí :-D

Emmí (bez ověření) – Út, 06/04/2010 – 18:49

Předpokládám, že valná

Předpokládám, že valná většina dorazí po úspěšné noci přímo z některého non-stop zařízení :-D

mauh (bez ověření) – Út, 06/04/2010 – 20:40
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i