Zamávej do kamery!

Jan Mynařík – Út, 11/05/2010 – 16:06

Vyvrcholení korfbalové sezony 2009/2010 se uskuteční ve znojemské hale již tuto sobotu 15. 5. 2010. Těšit se můžete na medailové boje České dorostenecké korfbalové extraligy a České korfbalové extraligy. Finále ČKE bude natáčet Česká televize, která si nemohla vybrat lepší utkání, protože uvidíme souboj Brna s Budějovicemi aneb nejvyrovnanějšího útočného týmu se zabijáckou defenzivou. Je se nač těšit, takže ve Znojmě nemůžeš chybět, a proto zamávej do kamery! Pojedeš, nebo budeš pecivál?

Místo konání:
Hala Znojmo v Husových sadech, F.J. Curie, 669 02 Znojmo

Časy utkání:
10:00 – o 3. místo ČDKE: KC Slavia Havířov - TKC Děčín
12:00 – finále ČDKE: VKC Kolín – TJ Znojmo MS YMCA
14:00 – o 3. místo ČKE: VKC Kolín – TJ Znojmo MS YMCA
16:00 – finále ČKE: KK Brno – KCC Sokol České Budějovice

Od 20:00 potom pro zletilé začíná korfbalová after-party ve znojemském klubu Praha!

Tam nelze chybět! Jak tam jedeme? Pište do komentářů, kde se můžeme domluvit na společné cestě tam, případně i zpět.

Kategorie:

A máme tu první konetář

A máme tu první komentář - jedu od rána, na první zápas. Chci se vracet ještě v sobotu večer, hned po vyhlášení. Rád bych byl do osmi v PV. Přidá se někdo do vozidla FIAT Punto AKA trhač asfaltu AKA sběrač stopařek AKA občas nedojedu modré barvy?

Martin Uherka – Út, 11/05/2010 – 16:08

Já jedu taky už na první

Já jedu taky už na první zápas, zůstávám na party, přespávám ve Znojmě a tím pádem jedu zpět do PV až v neděli. Někdo se přidá?

Miňa

Jan Mynařík – St, 12/05/2010 – 00:38

Clio taky k dispozici

Aby byl výběr kompletní, tak jedu taky, ale až na zápas o 3.místo seniorů, takže odjezd 12:30 z PV. Ze Znojma návrat dle nálady a domluvy, ale přespávat tam nebudu - 4 místa volná.

David Konečný – St, 12/05/2010 – 05:04

hlásím se

jedu s tebou dědku....teda jestli hodláš dorazit do 20,30 do pv....v 9 je v apollu mňága:-)

Z11 (bez ověření) – St, 12/05/2010 – 08:58

taky bych jela Dave s Tebou

... pokud by chtělo jet více lidí až na 3 zápas, tak Šuka pošlu s Miňou a vezmu auto já, takže bych měla ještě 2 - 3 místa

Jana Uherková – St, 12/05/2010 – 12:30

cesta

Ahoj, dave máš teda ještě volno? jela bych taky až na seniory....dej mi vědět prosím. díky lenka

lenka (bez ověření) – St, 12/05/2010 – 10:58

Domluva asi až v pátek na

Domluva asi až v pátek na tréninku - je vás víc, než jsem si původně myslel ... slíbeno mají Anet, Šnév, Zdena a neznámá Lenka (Copkovic, Faltýnkovic, nebo úplně jiná?). Jani, u tebe počítám, že bys tedy asi vzala Šukovi auto ... ale jak říkám, klidně se můžem domluvit pak v pátek na tréninku.

David Konečný – St, 12/05/2010 – 14:04

jasně, domluvíme

auto beru, není problém ;-)

Jana Uherková – St, 12/05/2010 – 18:48

šmarjá:-)

šmarjá:-) faltýnkovic:-))) v pátek opět bohužel nedorazím, v sobotu dojedu do pv, dave napiš mi teda, jak jste se domluvili a v kolik mám kde být v tu so....díky LF

lenka (bez ověření) – Čt, 13/05/2010 – 20:12
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i