Velmi podařená párty

Martin Uherka – Út, 22/06/2010 – 15:46

Rád bych vám v následujících řádcích alespoň stručně vylíčil velmi povedenou posezónní párty hráčů a příznivců našeho korfbalového klubu. Jelikož byl víkend opravdu náročný, omlouvám se předem za nedostatky a chybějící pasáže sobotního dění. Věřím, že moji lépe si pamatující kamarádi doplní vše, co by mohlo chybět. A teď směle do toho :).

Tradičně jsme vybrali jako místo konání areál bývalé Jednoty u Běleckého mlýna, který poskytuje ideální podmínky - je blízko Prostějova, poblíž se nenachází nikdo, koho bychom mohli rušit, vybavení je sice letité, ale to nám na druhou stranu vyhovuje - nemusíme se bát, že přijde k úhoně něco drahého či výjimečného :).

Jak se blížilo sobotní datum, stoupal počet hovorů a sms mezi členy přípravného týmu, a stejně tak stoupal adrenalin a napětí, zda-li se nám podaří navázat na loňskou kvalitu a překonat očekávání účastníků. Dovolím si předběhnout a napsat, že se nám to povedlo.

Přípravná skupina přijela v pátek večer, aby zkontrolovala vybavení, připravila dřevo, slunečníky a posezení a pár dalších drobností. Prasečí hlídka vyrazila v sobotu chvíli po svítání pro zlatý hřeb celé akce - dobře naložené selátko. Napíchnutí, promazání a zabalení dopadlo po loňských zkušenostech skvěle a za chvíli již plameny olizovaly alobal. Dopoledne jsme vyplnili vyzdobením areálu, vyznačením cesty pro příchozí a vytvořením jízdního řádu dne.

Bohaté odpoledne bylo vyplněné jako vždy soutěžemi dětí i rodičů, tombolou s hodnotnými cenami, nenucenou konverzací a dražbou korfbalových artefaktů na závěr. V průběhu dění došlo na okrajování již propečených kousků vepřového a chvíli před soumrakem již byl pašík zcela rozebrán a hlava vydražena. Večer jsme vyplnili družnou zábavou za poslechu hudby, postupného loučení se všemi milými účastníky a ekologickou likvidací zbylých zásob. Za rozbřesku pomalu uléhali poslední vytrvalci...

Ráno nás majitel sousední chaty oblažil něžnými tóny sekačky na trávu - v půl osmé je tráva nasáklá rosou a nejlépe se seče, to ví každý. Abychom mu jeho náročnou práci trochu zpestřili (a naše spící kamarády uchránili rušivého zvuku sekačky), zesílili jsme reprobedny a pustili si veselé melodie. Za poslechu pop-music jsme areál uklidili za rekordní hodinu a už jen čekali na rozvoz a odvoz věcí a lidí. Pan provozní v pondělí potvrdil, že vše bylo v pořádku a tak se můžeme těšit na příští rok, jelikož máme dveře otevřené :).

Celkem se v areálu zabavilo neuvěřitelných 94 lidí (z toho 30 dětí) - kromě aktivních hráčů nás svou přítomností potěšili Májkovi, Podhorní, Valentovi, chudobovi, Havlovi, Vlachovi, Hrobárovi, Markovi, Koneční, Galíčkovi, Mynaříkovi, Šnévajsovi, Lešanští, Štefákovi, Volencovi, Schönfeldovi, Michal s Renčou (všichni jmenovaní s dětmi), Úlehlovi, Soldánovi, Jirka Kremla, Lucka s Anežkou, pan Sequens, Hennie, Carol, Lucka, Peťa a Zenďa a dalších 26 aktivních hráčů klubu. Jestli jsem někoho zapomněl jmenovat, hluboce se omlouvám a dopíšu vás do seznamu.

Pevně věřím, že se všem připravené odpoledne líbilo a uvidíme se v minimálně stejném počtu příští rok. I přes utrpěný spánkový deficit a celodenní frmol mohu hrdě říct, že všichni jste skvělí, jste úžasní...mám vás rád :).

Děkujeme za to, že jsme s vámi mohli sdílet oslavy skončené sezóny, děkujeme za to, jaké máte skvělé děti a děkujeme za báječné dorty.

PS: Vše, co jsem nezmínil, pište bez uzardění do komentářů :)

rekordy

94 účastníků je hezký rekord...stejně jako 205 piv :-)

Z11 (bez ověření) – Út, 22/06/2010 – 16:15

97?

nabála bych se započítat manžele Kmínkovi s malým Ondrou, kteří nás navštívili už v pátek ;-)

Jana Uherková – Út, 22/06/2010 – 17:31

Nádhera :)

Bylo to boží - musím se příznat, že se ve mně pár dní před akcí míchaly různé pocity - kdy jsem měla milion běhání, vymýšlení a vyřizování, ale zároveň jsem se taky hrozně těšila. Nakonec bych to ale zhodnotila tak, že to bylo zase o něco lepší než loni.

Z toho vyplývá, že příští rok to bude úplně báječný, takže jsem zvědavá!! :D

A co bych ještě chtěla připomenout je, že děkuji všem těm, co se se mnou "modlili" za počasí, protože TO nám vyšlo úplně neuvěřitelně - den před tím i potom už vůbec tak pěkně nebylo...

A jinak chci samozřejmě taky poděkovat všem, kteří se podíleli na organizaci, ať už víc či míň, a taky všem co přijeli... :)

Těším se znovu nashledanou... :)

Sekva (bez ověření) – Út, 22/06/2010 – 21:08

Slovem klasika ...

Slovem klasika ... bombička! Díky moc!

Miňa

Jan Mynařík – Út, 22/06/2010 – 21:54

Párty...

Bylo moc podařená akce a chceme poděkovat "pořadatelům" a hlavně "grilovačům"... prasátko bylo moc dobré..., i ostatní dobroty (buchty apod.)
Počasí taky vyšlo,takže vše bylo OK...

Jenom ta aparatura trošku zlobila, ale technika se dá vyměnit nebo nahradit...

Ale takový skvělý organizační TEAM ne....!!!!

Marek P. (bez ověření) – Po, 28/06/2010 – 07:47
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i