Informace k soustředění - Enschede 2010

Jan Mynařík – St, 04/08/2010 – 18:31

Třetí rok v řadě jedeme do Enschede, abychom u našeho partnerského klubu DOS-WK absolvovali týdenní soustředění. Odjíždět budeme pomalu co nevidět, takže je nejvyšší čas na upřesňující informace, zaměřené zejména pro naši mládež s rodiči. Více v článku a přiložených dokumentech! Veškeré dotazy rádi zodpovíme!

Dokument "Základní informace" můžete stáhnout zde, další přílohou nutnou pro účastníky mladší 18-ti let je "Prohlášení zákonného zástupce" zde.

Základní informace si můžete přečíst také zde ...


Korfbalové soustředění SK RG Prostějov – ENSCHEDE, NIZOZEMSKO

Cesta
Sraz: pátek 20.8.2010 nejpozději 20:30 na Wolkerové ulici na parkovišti naproti Billy
Odjezd a cesta: 21:00 autobusem, doba cesty je odhadována na 12-14 hodin, proto doporučuji dětem připravit zvlášť „cestovní zavazadlo“ s jídlem a pitím, případně jinými potřebami pro cestu
Příjezd: pondělí 30.8. kolem oběda nebo po poledni (případné upřesnění příjezdu si vyžádejte 30.8. dopoledne například esemeskou na telefonním čísle 777 001 147, jakmile budeme v České republice, tak Vám odpovím)

Ubytování
Spát se bude ve dvou velkých stanech, které nám dá k dispozici místní korfbalový oddíl. Děti budou potřebovat spacák, karimatku a nebo další potřebné věci pro přenocování pod stanem
jako zázemí pro hygienu nám bude sloužit vybavení místního klubu – WC, sprchy, atd.

Stravování
Stravování minimálně 3x denně (dle programu a tréninků), pitný režim také zajistíme, vařit si budeme sami z vlastních zásob s doplněním čerstvých surovin z místního supermarketu (k dispozici budeme mít vybavenou kuchyň v rámci klubovny místního klubu).
Děti si budou moci po dohodě dokoupit nějaké jídlo či drobnosti v místním supermarketu
i přes tyto možnosti doporučuji dětem zabalit i nějaké vlastní trvanlivé zdroje k jídlu a pití (sušenky, oplatky, tangy nebo jiné rozpustné nápoje).

Program

  • obecně tréninky a jiné vyžití v areálu
  • pondělí výlet - možnosti: výlet po kanálech v Amsterdamu, výlet připravuje partnerský klub DOS-WK
  • úterý, středa, čtvrtek: „Dny korfbalu“ společně s mládeží DOS-WK
  • sobota: turnaj dětí, večer menší party s diskotékou pro děti
  • neděle: turnaj dospělých, opět večerní party a odjezd

Kapesné

  • doporučeno 50-100 euro
  • v rámci jednoho výletního dne utratíme maximálně 20 euro (např. projížďka amsterodamskými kanály lodí vyjde zhruba na 8 euro)
  • děti si budou moci koupit drobnosti (sladkosti, pití) přímo v kantýně místního klubu a nebo si budou moci koupit v doprovodu dospělých nakoupit v místním supermarketu

Seznam vybavení aneb co s sebou?

OBLEČENÍ: žluté klubové tričko (objednaná budou dodána), spodní prádlo (i teplé), pyžamo, teplákovou nebo šusťákovou soupravu, bundu, pláštěnku (ne deštník), mikiny, trička, kraťasy, sportovní pevnou obuv, sportovní obuv na umělou trávu (turfy nebo gumové kopačky), otevřenou obuv, plavky

VYBAVENÍ NUTNÉ: spacák, toaletní potřeby, krém (i na opalování), ručník (osušku), kapesníky, sluneční brýle, pokrývku na hlavu (kšiltovku), igelitové tašky na špinavé věci a boty, malý batůžek a láhev na pití – nutné na výlety po okolí

VYBAVENÍ OSTATNÍ: sprej či jiný přípravek proti klíšťatům a komárům (podepsaný), psací a kreslící potřeby, zápisník, drobné hry (knížka, karty, kostky… ), nápoje v prášku (Tang apod.), raketu na stolní tenis, sportovní potřeby, baterku, atd.

Seznam věcí je pouze orientační, můžete jej samozřejmě doplnit podle vlastního uvážení. Berte prosím na vědomí, že budeme spát ve stanech. Vybavte děti i teplým oblečením, večer může být chladno. Dejte dětem věci, které se nebudou bát ušpinit případně i roztrhnout. Soustředění je zaměřeno sportovně, proto tímto směrem přizpůsobte i oblečení.

!!! NEPŘEHLÉDNĚTE !!!

1.Dětem zabalte věci do batohu či cestovní tašky + „cestovní zavazadlo“ do autobusu.
2.Při převzetí dítěte při odjezdu je nutno odevzdat pas, průkaz zdrav. pojišťovny, sportovní připojištění, prohlášení zákonných zástupců dítěte (přikládám k emailu jako extra dokument), nutné léky s sebou.
3.Kapesné dejte dětem podle vlastního uvážení (cca 50-100 euro), nedoporučujeme brát s sebou cenné věci - mobilní telefony na vlastní nebezpečí.

Uhrazení zbytku ceny soustředění
Toto platí jen pro ty, kteří ještě neuhradili celou částku (celková cena je 3000,-, někteří z Vás zatím zaplatili zálohu 1000,-, takže zbývá uhradit 2000,-)
1. na účet: účet číslo: 158069091/0600, variabilní symbol číslo: 16, do poznámky uveďte rodné číslo Vašeho dítěte (z důvodů jasné identifikace plátce)
2. hotově: peníze předejte hotově, a to jedné z těchto zainteresovaných osob: David Konečný, Martin Uherka, Jan Mynařík (ideální je osobní předání některý pátek 6.8. nebo 13.8. od 19:00 v restauraci H-club – Wolkerova ulice, a nebo po předchozí domluvě telefonem).

i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i