Mladší žáci hráli v Brně první housle

David Konečný – Ne, 03/10/2010 – 12:54

V sobotu 2.10.2010 zahájily naše dva týmy mladších žáků svoji novou sezónu a vedlo se jim velmi dobře. Mimo našich dvou týmů se miniturnaje zúčastnily i děti z Českých Budějovic a samozřejmě i z Brna. Náš první tým naprosto exceloval a soupeře porážel o úroveň jedné třídy. Druhý tým cestoval do Brna získávat zkušenosti, přesto nakonec ze tří zápasů dokázal dvakrát zvítězit k nemalému překvapení a radosti trenérů i samotných hráčů.

A-tým:
Na úvod sezóny jsme byli zvědaví, jak se naši soupeři oproti loňsku zlepšili a kam se posunuli. Přesto si myslím, že jsme se mohli cítit jako favorité, protože z loňského stříbrného týmu zůstaly v sestavě pro letošní rok čtyři děti a doplnili je hráči, kteří už i loni střídali za loňský úspěšný A-tým. Roli favorita jsme potvrdili a se soupeři jsme neměli větší potíže, o čemž svědčí všechny tři výsledky. Přesto si jako trenér myslím, že je nutné na spoustě věcí stále pracovat a navíc silnější soupeři v sezóně teprve přijdou.

B-tým:
Tento tým je z poloviny složen z našich minižáků a z druhé poloviny z hráčů, kteří ještě loni za minižáky hráli. Takže cílem tohoto týmu je hlavně získávat zkušenosti mezi staršími soupeři tak, aby je pak mohly děti uplatnit ve své věkové kategorii. Ovšem to, co naši nejmladší předvedli v Brně, bylo naprosto nečekané - dvě vítězství a jen jedna prohra se soupeři, kteří byli i o dvě hlavy vyšší! Naši minižáci mohli nasávat jako houba spoustu zkušeností od starších spoluhráčů, které jen tak na tréninku nezískají - prostě nádhera a zasloužená tradiční návštěva u Meka!

Výsledky našich týmů:
Prostějov A - Brno A 15:3 (11:1)
Prostějov A - Brno B 17:3 (8:2)
Prostějov A - Č.Budějovice 28:1 (15:0)
Prostějov B - Brno B 1:4 (1:2)
Prostějov B - Brno A 6:5 (1:3)
Prostějov B - Č.Budějovice 8:6 (3:4)

Sestavy a koše:
Šnajdr Petr (19), Štefák Dan (15), Havlová Renata (10), Křížková Pavla (8), Francová Gába (7), Hrobár Láďa (7), Volencová Eliška (4), Veselá Kačenka (3), Koláříková Klára (1), Podhorný Kuba (1), Wolker Tomáš, Valenta Pepa, Májková Majda, Vlachová Kristýny a Buriánek Tom.

gratuluju

Super výsledky děcka, sfoukli jste je jak svíčku :-)

Z11 (bez ověření) – Ne, 03/10/2010 – 21:58

Báječné :)

Děláte nám radost!

mauh (bez ověření) – Po, 04/10/2010 – 07:02

Moc a moc gratuluju, jen tak

Moc a moc gratuluju, jen tak dál a víc radosti pro nás starší :-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 05/10/2010 – 18:17
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i