Vánoční Maškarní Besídka 2010

Tereza Sequensová – Po, 22/11/2010 – 22:38

Tak jako se blíží první adventní neděle, blíží se i vánoční besídka, která bude probíhat ve středu 22.12.2010 v tělocvičně v době seniorského tréninku, tedy od 18.00 hodin. Zvaní jsou hráči všech věkových kategorií a všech prostějovských týmů (ano i dorostenci a senioři). Kromě aktivních hráčů rádi uvidíme i rodiče a jiné korfbalové přátele, pro které bude připraven doprovodný program, hlavně ve formě vánočního občerstvení. Prosím tedy všechny ty, co se chtějí zúčastnit, aby si dále přečetli detailnější informace a instrukce.

První část besídky bude probíhat v tělocvičně, kde bude připraven program pro všechny hráče, kteří budou rozděleni do několika týmů tak, aby všechny týmy měly pokud možno stejný počet žáků, dorostenců i dospělých. Tyto týmy budou mezi sebou soutěžit v různých disciplínách. POZOR: Veškeré dění na palubovce bude probíhat V MASKÁCH. Těm co se přijdou jen podívat (hlavně se asi jedná o rodiče) se samozřejmě meze nekladou, ale pro ně není převlek nutný. Pro ty je tu jiná SOUTĚŽ, a to O NEJLEPŠÍ CUKROVÍ, BUCHTU NEBO JINOU SLADKOU VÁNOČNÍ POCHUTINU, kterou bude vyhodnocovat kvalifikovaná porota. :)

Druhá část besídky bude probíhat u stromečku, kde už snad bude na každého čekat nějaká drobnost od Ježíška a kde dojde k vyhlášení všech soutěží. Vyhlášen bude Vítězný tým, Nejlepší maska a Nejlepší cukroví. Během celého večera bude podáván Vánoční Punč a pro nezletilé, popřípadě pro řidiče, jeho nealkoholická podoba – Vánoční Čaj.

Třetí část už se potom týká jen starších a pokročilých – tzn. hráčů seniorských týmů a jiných zletilých účastníků. :) Tento večer zakončíme posezením v některé z prostějovských hospůdek (bude upřesněno), kde dojde k předání dárků stejnou formou jako loni. Každý, kdo donese dárek, si zase nějaký odnese – náhodně si některý vylosuje. (Tzn. kdo nic nedonese, ten nic nedostane!!) Jde pouze o drobnosti, které by se měly pohybovat v cenovém rozmezí 50-100 Kč, větší dárky necháme až na Ježíška.

Pokud máte nějaké dotazy, obraťte se na mě osobně nebo přidejte komentář k tomuto článku. :)

KUKO

Kategorie:

Pro kuchtíky

Pro všechny kuchařky a kuchaře co se zúčastní soutěže o nejlepší "chuťovku" : Neomezujte se pouze na sladké, je možná i slaná pochutina :-)

Z11 (bez ověření) – Út, 23/11/2010 – 09:51

večírek

Budeme se účastnit... a snad nás vezmete i na 3.kolo (hospůdka)..
Již se těšíme... a něco donesem...

PS:
Třeba Mařek něco upeče... (???)

Markovi (bez ověření) – Út, 23/11/2010 – 20:55

haha

Tak to bych se musel teda překonat a hlavně donutit :D ale nic není nemožný :)

Tomi ( Mařek ) (bez ověření) – Út, 23/11/2010 – 21:38

něco uděláš...

Jako miniprofík se nemusíš překonávat a ukážeš svůj um... a já taky něco vymyslím a dovezu...
Takže něco vyhrajem a pak bude haha...

Marek P. (bez ověření) – Čt, 25/11/2010 – 19:53

No, že bych něco sladkého

No, že bych něco sladkého připravil i já? :-)

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 25/11/2010 – 13:40

A zase další večírek

Už se těšíme a doufáme, že dálnice z Brna bude plně propustná a stihneme začátek. Budeme to brát totiž z voleje, z koncertu rovnou do večírku, tedy pardon do besídky.
V soutěži o nejlepší pochutinu půjdeme do slaného a pokud nás vezmete tak i do třetího kola.
Majda_ci (Májkovi).

Majda_ci (bez ověření) – Po, 29/11/2010 – 10:34

jak to tak čtu

tak předem vzdávám soutěž o nejlepší cukroví - moje schopnosti jsou v této oblasti poněkud omezené ... ale pozor! ... veškerou energii naopak vložím do tvorby vítězné masky :-)

Jana Uherková – Po, 29/11/2010 – 22:01

Jani, nevzdávej to. Já jdu

Jani, nevzdávej to. Já jdu do toho taky po hlavě ... na nebezpečí poroty, která bude hodnotit ;-)

Miňa

Jan Mynařík – Út, 30/11/2010 – 10:48

Já přijdu!

Díky mým ochotným kolegům jsem ne jako vyměněný, ale doopravdy, a přijdu na všechny tři části.
Něco možná i upeču, ale jestli to bude hodně dobrý, tak to sním už doma :D

Martin Uherka – Ne, 05/12/2010 – 20:42

Tak to ne... hezky donést a

Tak to ne... hezky donést a nechat ochutnat...

PS:
Třeba to bude úžasný a stane se z toho gurmánský "šlágr"...

Markovi (bez ověření) – Po, 06/12/2010 – 11:40

...

Kdo nepeče s náma peče proti nám?
Již se nemohu dočkat.. :D

Drápek (bez ověření) – Po, 06/12/2010 – 12:56

To je jasný

Jasně že proti vám :D já sem hrozně soutěživej :D

Tomi (bez ověření) – St, 15/12/2010 – 21:10

Hmm...

Tak 23. ještě pracuju (i když nerada)... Užijte si besídku!!! A já možná přinesu nějakou první vlaštovku (mimosoutěžní dobrotku) teďka o víkendu:-)

Anička (bez ověření) – Po, 13/12/2010 – 21:43

Za účast děkují i děti z DD

Chtěla bych tímto poděkovat všem korfbalistům a rodičům za to, že se zúčastnili naší besdíky. Všechny masky byly úžasné, pochutiny byly moc dobré, ale hlavně doufám, že jste se všichni bavili a užili jste si s námi tento předvánoční čas...

Dále chci poděkovat všem organizátorům, kteří přiložili ruku k dílu. :)

A všem, kteří se zúčastnili "kuchařské" soutěže děkují také děti z Dětského domova v Prostějově, kterým jsme zavezli všechno cukroví, které nám po besídce zůstalo.

Přeji všem krásné svátky plné pohody a uvidíme se v příštím roce. :)

Sekva (bez ověření) – Čt, 23/12/2010 – 11:52

báječné

včera to bylo vynikající, široká účast, báječné výkony všech soutěžících dětí, krádsné masky - mám z toho velikou radost! Těším se na všechny v roce 2011 :)

Martin Uherka – Čt, 23/12/2010 – 21:44

Bylo to super, děkuji, že

Bylo to super, děkuji, že i já s Adou jsme si to s vámi mohli užít! A klobouk dolů, Sekvi, jak jste to vymysleli s tím cukrovím!!!

Ludva (bez ověření) – So, 01/01/2011 – 21:34
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i