Minižáci v sobotu neprohráli!

Aneta Lešanská – Ne, 23/01/2011 – 10:52

V sobotu 22.1.2011 se uskutečnil již třetí turnaj minižáků. Fakticky byl čtvrtým, ale turnaje v Náchodě se náš tým neúčastnil, jelikož má každé kolo jeden tým volno. Našimi soupeři byly týmy ze Znojma, Náchoda, Děčína a Kolína. I přesto, že jsme po domácím Kolíně byli druhým nejmenším týmem na hřišti, nenašli jsme přemožitele a dovezli jsme plných deset bodů za tři výhry a jednu remíza!

Na nádraží jsme se sešli v poměrně hojném počtu dvanácti dětí (Kačka, Barča, Honza, Kubík, Pepík, Fanda, Vojta, Johny, Luky, Miša, Martin a Saša), tří rodičů a dvou trenérů. Turnaje se bohužel kvůli nemoci a rodinným důvodům nemohly zúčastnit některé opory, o to víc jsme však mohli do hry zapojit nováčky.

Prostějov - Znojmo 4:4 (2:1)
Hned po příjezdu nás čekal soupeř, který má nad námi tradičně velkou výškovou převahu. Naši háči se s tím však dokázali výborně vyrovnat a Znojmo šancemi absolutně přehráli. Bohužel byl soupeř v proměňování šancí úspěšnější a zápas skončil remízou.
Sestava a koše: Cásek, Valenta, Veselá (2), Wolker, Podhorný (1), Ošťádal(1), Šmehlíková, Bartoš

Náchod - Prostějov 2:7 (1:5)
Proti soupeři z Náchoda se nám v minulosti moc nedařilo, kdy jsme loni ve společných zápasech zvítězili jen jednou a letos jsme v prvním kole prohráli 3:0. Tento zápas však byl úplně z jiného soudku a naplno jsme mohli všem ukázat, co jsme se na trénincích naučili. Pochvalu zaslouží jak proměňování dvojtaktů, tak i zápal do hry, který děti na hřišti předvedli a dotáhli zápas do vítězného konce. Perličkou zápasu bylo nasazení bratrské dvojice Pepíka s Frantou v jedné čtverce, kdy Františkovi je pouhých pět let! Na hřišti však hrál vyrovnanou partii s mnohem staršími protihráči.
Sestava a koše: Podhorný(2), Ošťádal, Šmehlíková(2), Bartoš, Valenta J.(1), Valenta F., Veselá (1), Cásek (1) - Jurníček

Děčín - Prostějov 2:4 (0:2)
Proti Děčínu jsme opět nastoupili s chutí vyhrát a oplatit soupeři vysokou porážku z Prostějova. I když naše přihrávky často končili v rukách nejzkušenějšího hráče Děčína, děti poctivě bránili a trpělivými útoky přece jen dokázali soupeře přehrát. Radost po zápase pak byla opravdu veliká.
Sestava a koše: Valenta(1), Cásek(1), Veselá, Wolker, Ošťádal, Podhorný(2), Šmehlíková, Bartoš - Jurníček, Zikmund

Kolín - Prostějov 0:9 (0:5)
V posledním zápase nás čekal nejslabší soupeř a s ním povinnost zvítězit. Zápas jsme od začátku drželi pevně v rukou, i když jsme do základní sestavy postavili úplné nováčky doplněné vždy dvěma zkušenějšími spoluhráči. Kolín nás vůbec ničím nepřekvapil a my jsme na konci mohli slavit třetí výhru dne.
Sestava a koše: Valenta J.(2), Cásek, Veselá(2), Diviš, Ošťádal (1), Podhorný(1), Šmehlíková(3), Bartoš - Jurníček, Zikmund, Valenta F.

Pár slov trenérů na závěr: "Děti nás dnes velice potěšili a předvedli výkonnostní pokrok. Při pokynech "běžte si blíž na střelu" bezchybně fungovala souhra dvou útočících hráčů, asistent a doskok také pracoval na výbornou. Důležitou roli dnes hrálo i proměňování dvojtaktů a penalt, v čemž vynikal zejména Kubík s Káťou. Ostatní se k nim snad brzy přidají. Všem posíláme velikou pochvalu a doufáme, že dnešní úspěch děti motivuje ještě k poctivějšímu tréninku, abychom se mohli s ostatními porvat o vysněné finále.

Moc gratuluju!

To jsou moc pěkné výsledky!:-)

David Konečný – Ne, 23/01/2011 – 13:21

Super! Největší

Super! Největší gratulace, jen tak dál!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 24/01/2011 – 13:15
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i