Tábor nehrál, jak měl a porazil nás rozdílem třídy!

David Konečný – Po, 14/02/2011 – 19:54

V neděli 13.2.2011 odehrálo naše Béčko seniorů jediný zápas v Táboře proti domácímu týmu. Nutné poznamenat, že to byl špatný zápas z naší strany po všech stranách. Prohra 6:26 snad mluví jasně za vše. Jako trenér můžu na naši obhajobu snad jen použít repliku slov Míši Bílka (trenér české fotbalové reprezentace), že Tábor nehrál, co měl, a tak nám uštědřil takový výprask.

Do Tábora vyrazilo dvěma auty šest hráčů v neděli ráno. Byli to Marca Hrubanová, Terka Vlčová, Jíťa Šťastná, Lukáš Vařeka, Karel Hloch a já. V Táboře už na nás čekala čtveřice dorostenců Katka Zelinková, Barče Planičková, Honza Tichý a Marťa Lužný. Tato čtveřice totiž cestovala ze sobotních extraligových zápasů v Děčíně přímo do Tábora. Osobně jsem si myslel, že v této sestavě máme obstojné šance na slušný výsledek, a nemyslím tím vítězství, ale myslím tím přijatelný výsledek, nikoliv latu jak na koleně u tepláků.

Prostějov "B" - Tábor 6:26 (3:15)
Sestava a koše: Tichý (2), Hloch, Zelinková, Šťastná - Lužný (1), Vařeka (1), Planičková (2), Vlčová (31. Hrubanová)

Těžko hodnotit zápas, ve kterém jsme kromě chyb a nepřesných střel prakticky nic moc korfbalového nepředvedli. Vše začalo nečekanými zvraty v základní sestavě, která se měnila před zápasem hned dvakrát. Pokračovalo to tradičním úvodem béčka v zápase - tedy hned zkraje nechat soupeři náskok - tentokrát to bylo 0:8. Až za tohoto stavu jsme 2x rychle po sobě skórovali a nepoučení optimisté si mohli začít myslet, že to zase tak zlé nebude. Ovšem poločas 3:15 byl zlý i pro ty nejpesimističtější pesimisty. V přestávce jsem věřil, že když první půli hodíme za hlavu, že ve druhé půlce se něco stane (nepoučený optimista). Ale Tábor pokračoval v tom, co neměl hrát - tedy dával nám koše a nám to nedovolil.

Přátelé, co si budeme povídat, byla to bída. I v 1.ČKL jsou týmy, se kterými pokud chceme hrát aspoň důstojný zápas, tak musíme trénovat a nebo mít zkušenosti a nedělat zbytečné chyby. Naštěstí návrat byl opět velmi pozitivní - oběd, mek a šťastný návrat bez nehody do Prostějova.

dotaz

Mě by jenom zajímalo, kdo ze zúčastněných předváděl před utkáním ony nečekané "zvraty"...nebo jsem si to slovíčko jen špatně vyložil? :)))

Martin Uherka – Po, 14/02/2011 – 20:22

Špatně vyložil ... :-)

... rozhodně jsem to slovo myslel právě opačně, než sis ho vyložil ty - tedy naprosto zvráceně :-)

David Konečný – Po, 14/02/2011 – 21:41

v tom případě se

v tom případě se omlouvám, asi jsem byl při čtení článku ještě pod vlivem pocitů nedělního rána... :-D

Martin Uherka – Út, 15/02/2011 – 18:18
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i