Máme 5 mladých reprezentantů!

David Konečný – Ne, 06/03/2011 – 19:31

O víkendu 26.3.-27.3.2011 se v holandském městě Schijndelu uskuteční turnaj U16 Talent World Cup - mistrovství světa hráčů kategorie do 16-ti let. Turnaj se dotýká našeho klubu velmi významně - snad jako nikdy v historii - protože se jej zúčastní jako reprezentanti České republiky hned 5 našich hráčů! Cti reprezentovat Českou republiku se dostalo Nikole Ambrosové, Renatě Havlové, Veronice Rajsiglové, Petrovi Galíčkovi a Tomáši Markovi.

Je to nejpočetnější účast našeho oddílu na reprezentační akci v historii. Jsem velmi rád, že se všech 5 nominovaných hráčů nevzdalo nominace kvůli nutnosti zaplatit spoluúčast na nákladech ve výši 3300,-Kč na osobu. Za toto určitě patří velký dík jejich rodičům, kteří své děti v dalším korfbalovém rozvoji podpořili touto cestou. Oficiální pozvánka včetně podrobných informací k akci je zde.

Jako jeden z trenérů těchto reprezentantů doufám, že dětem účast na tak zajímavé akci přinese nový náhled na tento sport, že získají další cenné zkušenosti, které pak uplatní i v našem klubu. Dále věřím, že tito hráči půjdou příkladem svým klubovým spoluhráčům v přístupu k zápasům i tréninkům a stanou se vzorem a motivací pro další talentované děti, aby na sobě dále pracovaly s cílem také reprezentovat Českou republiku.

Děcka! Využijte a važte si této příležitost na 100% už jen proto, protože se to už nemusí vícekrát opakovat a protože se některým této cti v životě ani nedostane. Na druhou stranu, i když to nebudou lehké zápasy, tak si to vše užívejte plnými doušky, učte se a ukažte, co umíte - hodně štěstí, ať se daří!

Konečně!!!

Konečně už nejsem "sám"! Doufám že tam všichni pojedete a ukážete co ve vás je. Je to strašná zkušenost, tak to využijte a ničeho se nebojte! Podle mě totiž nemáte čeho, když jste jedni z nejlepšich v republice!!!

#14; #13 (bez ověření) – Ne, 06/03/2011 – 22:26

:)

You'll never walk alone...

Ale je to super, hlavně do toho jděte s hlavou nahoře a nasávejte zkušenosti jak houba, ať je pak zase v klubu můžete využít a předat dál

Martin Uherka – Ne, 06/03/2011 – 22:51

Bomba! To budou

Bomba! To budou zkušenosti!!!

Miňa

Jan Mynařík – Po, 07/03/2011 – 13:39

repre

Jako rodič jsem moc "pyšný", že se tam kluk dostal a snad mu to něco i přinese...
Ale trošku mne fakt zarazilo, že svaz nenajde onu částku na reprezantaci státu (i když jen žákovského)...
A to jsou ve sportu takové prachy (sazka, čstv)...
No jo, korfbal bojuje o svoje "místo"...

Marek P. (bez ověření) – Čt, 10/03/2011 – 00:59

Bohužel je to tak, svaz je

Bohužel je to tak, svaz je tento rok prakticky bez peněz ... pokles na třetinu příjmů oproti 2010. Výsledkem je například jediný zaměstnanec svazu ve výpovědní lhůtě. Tolik k podpoře sportovaní kluků v trenkách, jak avizoval jistý ministr. Naštěstí se to snad postupně lepší.

Stejná spoluúčast je i pro reprezentaci do 21 let a seniorští reprezentanti si na velké akce (ME, MS, Světové hry) připlácejí až 10 tisíc.

Miňa

Jan Mynařík – Čt, 10/03/2011 – 16:45

program U16

naleznete zde (anglicky): http://www.u16talentworldcup.nl/

mauh (bez ověření) – Čt, 17/03/2011 – 16:38
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i