Mladší žáci si zajistili semifinále!

David Konečný – So, 26/03/2011 – 18:37

V sobotu 26.3.2011 jsme byli pořadatelé jednoho z miniturnajů 7.kola ligy mladších žáků. My jsme opět hráli se dvěma týmy a našimi soupeři byly děti z Náchoda a ze Znojma. Posledním účastníkem měl být Děčín, ovšem ten se nakonec nedostavil. Náš A-tým porazil oba své soupeře, čímž si zajistil v této sezóně semifinálovou účast. B-tým se také neztratil a odehrál dva velmi dobré zápasy s daleko vyššími a staršími soupeři. Více v článku.

A-tým
Po delší době jsme mohli nastoupit v téměř kompletní sestavě, přesto chyběla kapitánka Renata Havlová, která je touto dobou na reprezentační akci hráčů do 16-ti let. Za A-tým nastoupili Peťa Šnajdr, Dan Štefák, Láďa Hrobár, Martin, Miloš, Gabča Francová, Pavla Křížková, Eliška Volencová, Kristýny Vlachová. První zápas jsme odehráli proti Znojmu, se kterým bylo hlavním cílem v obraně absolutně zabránit soupeři ve stavění asistenta To naše děti splnily do puntíku. V útoku jsme věděli, že máme výrazně lepší chlapce, takže zbývalo jen čekat, kdy se prosadíme střelecky z dálky či dvojtaktů. Druhý zápas Proti Náchodu zase ukázal, jak je pro nás někdy těžké využívat 100% šance - a penalta je 100% šance. Ty jsme v zápase neproměnili hned dvě. Jinak měl zápas celkem jednoznačný průběh, kdy jsme soupeři naší obranou prakticky nic nedovolili a v útoku jsme si rychlými kombinacemi zajistili dostatek možností pro zakončení.

"Jako trenér jsem rád, že jsme si naprosto suverénně zajistili postup do semifinále, kde věřím, že v plné sestavě máme celkem vysoké šance. Dětem za odvedenou hru patří velký dík - myslím, že jsme dnes hráli dobře. Na druhou stranu jsem opět našel nedostatky v naší hře a věřím, že právě tyto prvky nám pomůžou se dále zlepšovat."

B-tým
Podle mého názoru jendoznačná paráda. Tito naši minižáci jsou kolo od kola lepší a lepší a i když je jejich soupeř fyzicky zdatnější, tak si přesto děti sem tam najdou možnost k zakončení. Koš se jim sice nepodařilo vstřelit, ale rozhodně už to není jen zoufalé čekání, zda si vůbec nahrajeme a zda si aspoň jedenkrát v zápase náhodně vystřelíme. Za mladší žáky B nastoupili Kuba Podhorný, Pepa Valenta, Honza Cásek, Ondra Burget, Vojta Ošťádal, Tom Buriánek, Fana Valenta, Kačka Veselá, Majda Májková, Barča Šmehlíková a Terka Vrbová.

Naše výsledky:
Prostějov "A" - Znojmo 12:3 (6:0)
Prostějov "A" - Náchod 11:3 (6:2)
Prostějov "A" - Děčín 7:0
Prostějov "B" - Znojmo 0:14 (0:6)
Prostějov "B" - Náchod 0:6 (0:2)
Prostějov "B" - Děčín 7:0

Naši střelci:
Šnajdr Petr - 7, Křížková Pavla - 3, Hrobár Láďa - 3, Volencová Eliška - 3, Francová Gába - 3, Vlachová Kristýna - 2, Štefák Daniel - 2

Velká gratulace k

Velká gratulace k vítězství i k postupu :-) a hurá směr - za "žlutými plackami" ;-)
Jana m.

XiaoXin (bez ověření) – So, 26/03/2011 – 21:02
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i