Horní Bečva - den třetí

David Konečný – Út, 21/06/2011 – 16:58

Ráno se opět vstávalo v 7:00 a začala příprava na snídani - ta byla opět pro nás naprosto ideální, protože díky švédským stolům si každý naloží to, na co má zrovna chuť. Po snídani v 9:30 jsme opět běželi naši tradiční trasu okolo přehrady a časy pro většinu byly lepší i o několik desítek sekund, než které děti dosáhly včera.

Běhu se zúčastnili i dva členové holandské návštěvy, jen Marcel zůstal na stráži u hotelu. Po doběhu jsme se všichni protáhli a zahájili jsme 4.tréninkový blok na soustředění. Na hřišti děti pilovaly nahrávky, v tělocvičně se posilovalo. I tohoto tréninku se kromě Marcela zúčastnili všichni. Těsně před obědem dorazila na návštěvu Anet a Katka Zelinková, Katka Drábková a Marťa Lužný. Všichni s námi poobědvali rajskou omáčku s knedlíkem a masovou koulí.

Dnes jsme si po obědě dopřáli delší odpočinek, protože přece jen už cítíme únavu za předchozí dva dny. 5.tréninkový blok začal ve 14:30. Venku jsme pro děti připravili překážky a jiné úkoly zaměřené hlavně na výskok a sílu nohou. Na konci tréninku si všichni zaběhli "opičí dráhu" na čas a musím říct, že do toho šli všichni naplno a snad si ani neuvědomovali, jak je to náročná dráha. Naopak v tělocvičně byl trénink zaměřen na protažení unavených těl.

Po tréninku jsme dostali svačinku ve formě jogurtů kostíků a rohlíku. A protože jsou v kostících dárečky magnetky s mořskými zvířátky, tak začala zábava založená vyměňování magnetek a hledání nových magnetek. Po svačince jsme si všichni sedli v jídelně a popovídali si o možnostech individuálního rozvoje a přípravy na novou sezónu. Zkušení hráči řekli dětem, jak se každý z nás připravuje na sezónu i mimo klasické tréninky a nabídli jsme dětem jejich možnosti individuální přípravy.

V 18:00 jsme měli večeři - špagety se sýrem a kuřecími nudličkami. Po večeři je plánovaný oheň a opékání špekáčků. Při ohni budeme provádět různé soutěže a kvízy, aby jsme se do večerky ve 22:00 krásně zabavili a odreagovali.

Na závěr tohoto článku chci napsat, že jsme všichni zdraví a máme se moc dobře. Na zítra máme naplánovaný celodenní výlet na Pustevny a do Rožnova. Takže snad bude zítra pěkné počasí a výlet se nám vydaří.

Zítra dorazíme

a půjdeme s váma na výlet ... těšíme se :-)

Jana Uherková – Út, 21/06/2011 – 22:45
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i