Horní Bečva - den poslední

David Konečný – Čt, 23/06/2011 – 18:36

Čtvrtek 23.6.2011 byl posledním naším kompletním dnem na letošním soustředění. Na tento den jsme měli naplánované 2 tréninky a na večer "finskou stezku" a po večeři bowling. Počasí nám po noční bouřce přálo, takže vše proběhlo podle plánu.

Vstávalo se tradičně v 7:00 a v 8:00 byla snídaně. Asi polovina členů výpravy však ještě před snídaní absolvovala tradiční běh. Druhá polovina si dala běh v 9:30 po snídani těsně před prvním dnešním tréninkem. V tělocvičně šlo hlavně opět o cvičení s vlastním tělem a na hřišti jsme trénovali dvojtakty.

Na oběd jsme měli slepičí vývar a vepřový plátek na smetaně s knedlíkem. Druhý trénink začal ve 14:30 a nesl se na hřišti ve volném tempu nácviku variant volných hodů a v tělocvičně šlo hlavně o protažení. Po svačince se rozjela "finská stezka". Děti byly nalosovány do dvojic a běželi podél fáborků a plnily různé úkoly. O výsledku rozhodoval čas, za který děti trasu zaběhly. Ti nejlepší se pohybovaly kolem 16-ti minut, ti nejhorší překonali i 25 minut.

Po večeři - kuřecí rizoto a okurek - začala relaxace na závěrečný večer u bowlingové dráhy. U bowlingu budou vyhlášeni vítězové a proherci finské stezky a celotýdenní bodovací soutěže. Pokud bude večer děti bavit, tak je ve hře i protažení večerky přes 22:00. Ale vše bude záležet na dětech. Zítra totiž máme odjezd v 9:30 od hotelu a je nutné do té doby vše sbalit a uklidit. Do Prostějova by jsme měli dorazit kolem 13:30.

Soustředění proběhlo za podpory Olomouckého kraje

:D

Prodloužení bylo fakt krásny.. :) MOžná ste to vy dospělí ani nepostřehli, ale když skončilo naše poslední kolo tak bylo už 00:25.. :) Ale bylo to super.. :) ;)

Gabča F. (bez ověření) – Pá, 24/06/2011 – 13:48

:)

My jsme to samozřejmě velmi dobře postřehli :-D Berte to jako odměnu za poctivý přístup k celému týdnu a za to, že máte svou dávku zodpovědnosti - komu se chtělo spát, sám od sebe odešel už dřív...

Martin Uherka – Po, 27/06/2011 – 09:00

Bylo to vážně skvělý

Bylo to vážně skvělý soustředění, plno zábavy po které přišlo plno únavy. Za to vše především poděkovat všem organizátorům, na prvním místě však rodině Markových, kteří poskytli útočiště ve svém hotelu v tak krásné přírodě. Panu Markovi patří nejvtěší dík za jeho pohostinnost a starost, měli jsme se opravdu parádně.

Drápek (bez ověření) – Pá, 24/06/2011 – 20:57

Tak to fakt potěší...

Tak to fakt potěší... Je příjemné vědět, že jste byli spokojeni a líbilo se Vám... Takže pokud to vyjde, příští rok opět...

petr M. (bez ověření) – Ne, 26/06/2011 – 17:38

Best

Nejlepší soustředění za hodně dlouhou dobu...díky děcka! :)

Martin Uherka – Po, 27/06/2011 – 09:02

DÍKY!

Musím se přidat s díky:

- pro naši mládež: Podle mě to zatím bylo fyzicky nejnáročnější soustředění, co jsem jako trenér zažil, přesto jste byli poctiví a věřím, že jste ve většině dělali to nejlepší, co ve vás je a nevzdali jste to. Samozřejmě sem tam se výjimka našla, ale doufám, že časem i tyto výjimky pochopí, že bez práce nejsou koláče. Skoro bych napsal DÍKY za splněnou dřinu, ale protože to děláte pro sebe, tak to díky je za to, že to vše bylo bez "průseru". Teď už by byla škoda takto dobře rozjetý stroj zastavovat - tedy nepolevujte a držte se toho, na čem jsme se domluvili.

- pro Petra Marka: Bylo moc fajn se o nic nestarat, než jen o tréninky a vůbec sportovní a zábavný průběh soustředění - za to vděčíme panu Markovi a celému personálu hotelu, takže díky vám!

- pro Ondru: Díky za fyzickou průpravu hráčů, přesně tak jsem si to představoval a Ondra dětem ukázal, že korfbal není jen hraní si na hřišti.

- pro Sekvu: Díky za kulturní průpravu hráčů, přesně tak jsem si to představoval a Sekva dětem ukázala, že korfbal není jen hraní si na hřišti.

- pro Šuka: Díky za pomoc na všech frontách - za fyzickou ukázku dětem při běhání, za pomoc při zábavných momentech soustředění, za pomoc na hřišti při trénincích a v neposlední řadě i za pomoc při pohovorech, které daly někdy neskutečně zabrat.

- pro návštěvníky: za návštěvu soustředění, takže jsme měli denně zpestření.

Už teď se těším a věřím v další soustředění!

David Konečný – Po, 27/06/2011 – 12:33
i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i